1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 230
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
  • В средата на времето
beki, силни прегръдки от мен. ❤️ Много се радвам, че единственото, което е пострадало, са ламарините на колата.

# 256
Красиви момичета и момчета са на всички снимки и щастливи. Нека щастието да ги съпътства навсякъде.
beki8 важното е че са добре .

# 257
  • Sofia
etomira, и очите, и всичко ѝ е прекрасно Heart

beki8, не мога да си представя какво си изпитала!!! Kissing Smiling Eyes На никого да не се случва Hands Pray Това ни кара да преосмислим много неща! Слава Богу, че е добре!!! Blue Heart Да извлече положителното от случката Hands V

Izida, нашият чете, чете и отсече, че да учи МО е да учи за безработен. С право може да работи МО, а обратното - не. Не ви навивам, не искам да увеличавам конкуренцията, но споделям нашите размисли. Синът ми също говори, че иска нещо по-практично - "професия". Не обсъждаме вече темата. Ще го мислим отново, когато трябва да се кандидатства.

Благодаря за таблиците с балове!!! Heartpulse Запазила съм и една трета. Някой може ли пак да публикува и таблицата как точките от ДЗИ се преобразуват в оценки, да знам за колко да се моля Trollface Ganis май я беше пускала преди време, но не си я запазих Relaxed

И последно - няма да е в Сф от 24 юни до 3 юли. За какво би ми бил необходим? Сещам се за получаването на дипломата евентуално. За друго (кандидатстване ... нали е онлайн) Thinking

# 258
Оценки

Точки

Слаб 2

до 29,75 т. вкл.

Среден

30 т. – 40,5 т. вкл.

Добър

40,75 т. – 62,25 т. вкл.

Много добър

62,5 т. – 83,75 т. вкл.

Отличен

84 т. – 94,75 т. вкл.

Отличен 6

95 т. – 100 т.

Това намерих в сайта на МОН

# 259
# 260
  • София
Беки, прегръдка! Радвам се, че няма пострадали!
Да са ни живи и здрави! Всичко друго са бели кахъри, както ке казва.
Прекрасни абитуриенти видях вчера. Попътен вятър пожелавам на всички!

# 261
  • В средата на времето
Ани, МО е по-скоро моето желание, не негово. 😊 Правото отпадна като вариант, май и цялото СУ. 🙄 Ако трябва да съм честна, моя син го виждам като политик, но ще видим как ще го завърти животът. 😂
И се дразня на себе си, защото си бях казала, че приключвам със следенето на срокове, напомнянето, побутването, спускането на смляна информация... а в календара съм си въвела инфо за 3 университета до момента относно срокове за подаване на документи и записвания. 🙄

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 09:25 от Izida

# 262
Че то с право само лекар не може да станеш 🤣, стига да удържиш тегавата материя 6 години, че и после …Отваря много врати, но и завършилите са много. Да имат късмет децата ни, да са здрави и да няма неприятни инциденти!   Beki8, силна прегръдка; Ани, моли се за СТО, пък каквото дойде!

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 08:58 от saffron

# 263
  • Пловдив
Beki прегръдки:hearts:
etomira...изпуснах
Niya нямам никаква идея кога ще дават дипломите.
Гледам, гледам нашите деца са най-хубавите! Нека  са живи и здрави! Другото ще го наредят.

# 264
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Beki силни прегръдки! Наистина важното е да са живи и здрави!

# 265
Не мога да ви опиша колко нямам търпение да финализираме учебната година и да минат всички изпити и приеми.
Ние си чакаме професионалните снимки от бала още. Тъй като в групата във фейса не са всички пускам и тук една наша снимка. ММ е зад кадър.
Скрит текст:

# 266
  • София
Beki, не мога да си представя какво си изпитала в този момент. Добре, че е бил малкия дявол и само колата е пострадала. На младежите всъщност има ли им нещо, освен уплахата?
etomira, много сте красиви.
Рада, прекрасно семейство.
И на двете девойки пожелавам да вървят само напред и на горе и да постигнат всичко, за което мечтаят.
Izida, и аз моят го виждам като политик, дипломат и го натискам освен право, да пише и МО и Европейстика, но той се вижда само като юрист и не ще и да чуе за друга специалност. Какво ще правим, обаче ако не го приемат...Rolling Eyes
Спунк, sanaka, благодаря за табличките с баловете Flowers Hibiscus Определено имах нужда да знам, какъв бал гоним.

# 267
Марти, как няма да го приемат с диплома 6.00 и очакван висок резултат на ДЗИ …🤷♀? Той нали се движеше над 84, че и към 90-те точки.  Право далеч не се влиза само с 6 или дори 5.50.

# 268
  • Plovdiv
Niya нямам никаква идея кога ще дават дипломите.
Благодаря, viara_iv, ако аз разбера датата на дипломирането, която би трябвало да е ориентировъчно след средата на  юни, ще ти пиша, най-вероятно на ЛС, да не спамим тук.Hug
Ради, и тук да кажа, прекрасни сте, всички, Мила е разкош.Heart Love you.

# 269
Че то с право само лекар не може да станеш 🤣, стига да удържиш тегавата материя 6 години, че и после …
Шест години ли е вече, по мое време (през далечната 1996 г.) -  беше 5 години - 10 семестъра, плюс 1 година стаж, който за мен беше много приятен и полезен, бях и 3-4 месеца и.д. нотариус, нямаше още частни. Получавахме даже минималната работна заплата.

Общи условия

Активация на акаунт