1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 224
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде ... тук ...
Ехааа, страхотни са децата, и абитуриентите, и малките! Много красота видях!

Izida, може и колеги да станат. Моят само там иска, ССС. Не ще моята спациалност, пак там и е убеден, че ще влезе. Да видим.

# 241
Страхотни са наистина и наистина да са ни живи и здрави!
Вече нищо не чакам и ми е все тая дали ще учи, какво, къде… само да е жив и здрав се моля!

Така че, мили ми дружки, днес ви казвам наздраве и да са ни живи и здрави!

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 20:01 от beki8

# 242
  • Plovdiv
beki8, прегръдка. ❤

# 243
  • София
Пускам ви и минималните балове на СУ от 2022, защото са доста различни - при еднакво балообразуване /за повечето специиалности/, но различни матури: https://mega.nz/file/j2JnGKoB#u1lQKy8Qe71-CQ7QFvxBS9fqu3SbK0RUdpmt5YWgv-E

# 244
beki8, радвам се, че са добре  другото е ламарина.  Голяма прегръдка и без повече неприятни случки....
Etomira, много хубава девойка. На добър час!

# 245
  • София
Леле, beki, сви ми се сърцето. Добре, че всички са добре. Гуш....

# 246
  • София
beki8, добре че не са пострадали.
Какво ли си преживяла? Hands Open Hands

# 247
  • Plovdiv
Благодаря за баловете на СУ за 22 и 23 на Спунк и на sanaka Имаме приятелски деца, които ще опит там, ще им ги предам.

# 248
И сега започва истинското изпитание за нас като майки Heart
Дай боже да са  живи, здрави и Господ да ги пази!
Етомира, страхотни сте с щерката!

# 249
Не ми се искаше да помрачавам темата, а така се получи…
Скрит текст:
в първия момент щях да се срина в магазина, направо не си усещах краката, но бързо се окопитих, защото ми се обади лично той, макар от чужд телефон, за да ми каже какво е станало. Осъзнавайки това се стегнах много бързо и успях да свърша всичко, което се очакваше от мен като родител (дори да се обадя на другите майки). Благодарна съм Heart

# 250
  • София
Beki, страшно е това, което се е случило! Радвам се, че всички са добре!
Много красиви и стилни деца видях!

# 251
Беки, прегръдки. На колата да е. Да са живи и здрави и по-разумни. Кръвта им кипи, скоростта ги увлича, а пътищата са лоши. Бог да е с тях и да ги пази! Помисли за психотравмата - в такъв момент се неглижира, а е сериозна. Говорете, не му давайте да се затвори в себе си.

# 252
  • София
beki8, прегръдки! Да са здрави и да преодолеете бързо психическата травма и децата, и родителите.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 23:13 от Mrs Jan

# 253
  • София
Момичета, благодаря ви за милите думи!
Boel, Etomira, красавици отглеждате, пу-пу Heart
Beki, силни прегръдки. Тук сме да споделяме всичко. Представям си какъв стрес е било за теб Hug От тук насетне само здраве Heart
Всичките ни деца да са живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 00:18 от Jiema

# 254
  • София
Изключително красиви и стилни момичета и момчета, много се радвам ва всички снимки. Beki, благодаря на Господ, че всичко се е разминало само с уплаха, да са живи и здрави децата, животът е пред тях. Благородно завиждам на майките с три и четири деца, това щастие е неизмеримо, ядосвам се, че останах само с две🙂

Общи условия

Активация на акаунт