1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 220
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Джиема - приказен Е.! Много обаяние и чар - силно мъжко присъствие и скрита, подкупваща  усмивка.
Боел, красавица е - не миловидна, не симпатична, красива е дъщеря ти.
Късмет да имат децата. Моята най-голяма молитва е за мир и здраве. Другото е второстепенно.

# 226
  • София
Jiema, много са красиви децата. А младежът колко е чаровен, със сигурност има много почитателки.
Boel, прекрасна и много стилна е девойката.

# 227
Момичета, красота!!!
Няма да изреждам поименно, вие си знаете Stuck Out Tongue Winking Eye
Попътен вятър в океана на живота Heart

# 228
  • Sofia
Ау, толкова се радвам да видя виртуално любим младеж - грижовен батко и красавец. Момичетата са като украшение до него. Jiema, живи и здрави да са ти! Лицата им греят от усмивки. Така да бъдат винаги Revolving Hearts
BoeL, прекрасна е, възхитителна! И без професионална фотосесия ни очарова с красотата си, а тези снимки са за списание Heartpulse

# 229
  • Разпиляна във въображението
Прекрасни, прекрасни деца!

# 230
Boel, красива-красива, но си я знаем от групата твоята красавица!
Ji, за мен младежът беше тотална изненада: нямаше да го позная … къде са къдриците: преди години ги видях на улицата с татко му и беше с много буйна къдрава коса; а по-голямата сестричка е твое копие! Да са много щастливи и успех на набора: беше ми любимец в основното😁; най-големият свежар!

# 231
  • Plovdiv
Jiema, много, много сладки тримата. Прекрасни снимки на красиви деца. 🤗
BoeL, нежна, прелестна млада дама. Ани е права, за списание са, направо за корицата. 😘

Толкова красота се носи тези дни навсякъде. ❤
По този повод, има някакъв конкурс, чрез група в ФБ. “Най-красива абитуриентка” или нещо подобно. Някой, ако иска да участва 😘, ще намеря линк.

# 232
  • София
Лелееее, колко красиви деца Heart Eyes
BoeL, прелест е дъщеря ти.
Jiema, Vnd, страхотни са.

...Така разбрах от позната, чиято дъщеря кандидатства миналата година. ...
Глупости на търкалета. Я не ѝ се връзвай.
Достигнати минимални балове СУ КСК 2023

# 233
  • В средата на времето
Jiema, прекрасни са ти децата!❤️ Много успехи и на добър час на твоето момче! 😊 🍀

Boel и на професионални и на любителски снимки момичето ти е красавица. ❤️Обича я обективът. 😊

Друго си е обаче професионалната фотография. Всички снимки, които видях, бяха много добри. Нямаше недомислици от напън да се направи супер оригинална снимка.

Разгледах минималните балове в СУ... ако тенденцията се запази, а не се изригне с високи оценки покрай ДЗИ БЕЛ, може би ще има шанс за МО. От друга страна последните желания на моя син са за УАСГ (не архитектура). Искал да си има професия. Май до края на юни няма да е ясно съвсем какво все пак ще учи. 🙄

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 07:46 от Izida

# 234
  • На планетата земя
Спунк, много благодаря, разгледах баловете, така излиза, че има шанс. Ще му покажа на младежа да разгледа, онзи ден ми каза, че нямал шанс.
Много са хубави всички деца, да са живи и здрави и да бъдат приети в желаните училища.

# 235
  • София
Jiemma, страхотен е! Да е жив и здрав и много успешен!
BoeL, зашеметяваща е!

Ако някоя от вас е така мила да ми каже как да качвам в скрит текст, ще кача и аз една снимка от днес.

# 236
Така се крие текст:

[spoiler.]тук слагаш снимката през иконката горе[/spoiler]
Оставила съм една точка горе в скобата, която трябва да се изтрие.

# 237
  • София
Благодаря, beki8!

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 07:13 от etomira

# 238
  • София
Чудни очи има Яна, а и мама на Яна.

# 239
Това и аз веднага забелязах -поразителните очи и на двете.  Приличате си и сте красиви!

Общи условия

Активация на акаунт