1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 224
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
Лелееее, героини сте вие!!!!
Аз съм с един мамин, сладък и то направо срам да ме хване да се оплача Joy
Да са ни здрави децата!

# 211
  • София
И аз ...и аз  като теб щастлива мама - направо ми е предостатъчен. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Шапка ви свалям момичета за голямото семейство - БРАВО! Flowers Four Leaf Clover

Малко " официални" снимки - да разведрим обстановката  Laughing
...

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 11:55 от Не се сърди, човече

# 212
  • На планетата земя
Аз съм със 7 и 12 клас, още сме наникъде. Абитуриента ще кандидатства в София и каквото-такова. От неговия клас повечето деца вече са приети в чужбина още от февруари месец. Разбрах, че само мотивационно писмо трябва  и да си завършил независимо с колко са условията, поне тези деца, които аз разпитах. Моят син се явява на предварителни изпити за Софийски университет и за Техническия пак София, юни месец ще се явява  на още един изпит за по-висока оценка. За Софийския изкара 5.85 на изпита по математика, което разбрах, че било малко. Та, накрая може да го пратя догодина в чужбина, защото се ядосвам. Това в случай, че не го приемат в желаната от него специалност. Опитвам се да съм спокойна, но ме владеят емоциите тези дни. Освен това се натъжавам, че един етап приключи, друг ще започне и е много вероятно да излети от тук скоро. Трудно свиквам с тези мисли.

# 213
5.85 на изпита по математика било малко...???

# 214
  • На планетата земя
5.85 на изпита по математика било малко...???

Така разбрах от позната, чиято дъщеря кандидатства миналата година. Каза ми, че от техния клас всички приети били с пълно 6. Говорим за деца от МГ, съответно предполагам става въпрос за паралелките с най-висок бал.

# 215
  • Варна
Ами след като Ганис сподели колко шестици има на матурите, а тези оценки са с по-висок коефициент, може и малко да не достигне.

# 216
Vnd, труда краси човека Sunglasses

# 217
  • София
Видях малко снимки Simple Smile
Нина, много ти е нежна девойката! Страхотно изглежда въпреки Т. Дано бързо отшумява. Иваничка, Валя, vnd, много стилни младежи! Да са здрави всички и смело да летят!
Rosita, миналата година срокът беше пак заедно за 4ти и 12ти клас - до 9.06. ДЗИ излязоха на 8ми, а за малките - баш на датата 9.06.
П.П. Слагам и аз за кратко, че не съм се допитвала. Изтрих.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 07:52 от Jiema

# 218
Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 15:23 от BoeL

# 219
  • Бг-мама
Еха! Прекрасна е Boel. Да ти е жива и здрава!

# 220
BoeL - истинска манекенка - страшно е фотогенична и красива!

# 221
BUBA-k, зависи къде в чужбина и каква специалност в чужбина , за да те приемат само мотивационно писмо и със завърване, както е и БГ между другото. Има специалности, където си приет само с диплома и такива, за които трябва да кандидатстваш и да положиш и изпит.
За Нидерландия специално (за там имам опит) има университети и специалности, в които, както и в България, те приемат само с диполам, има такива, които искат и полагане на матури (в моя случай искаха математика и физика ПП), такива, за които искат полагане на техен изпит (пак в моя случай, с каката, билогия), има и такива, за които полагащ изпит в самия университет по математика и физика (и двата изпита са на  на английски, по тяхна програма).
Така че, и в чужбина, както и в България има силно селективни специалности и университети и не толкова селективни на входа, но пък страшно трудни за завършване.

# 222
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Jiema, прекрасни деца, а младежа много стилен! Heart Eyes

Boel много ми е на сърце девойката ти! Heart

# 223
Jiema, децата ти са разкошни! А младежът разтапя много момичешки сърца мисля, изключително стилен е.
Boel, пак и пак да кажа, че е много красива девойката ти!

# 224
Толкова ни е красива тази тема! Прекрасни деца! На добър час на всички!

Общи условия

Активация на акаунт