1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, дванайсееееет! Щастлив и смел полет на младите птици!

• 55 187
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • burgas
Чудесни резултати, браво на децата!.Синковеца е в Кушадъса на почивка с класа,бележката с номера за проверка не знам къде е ,ама и той май не знае Rage
Човека вече е студент и е спокоен.После как да не си сипя едно голямо:disappointed:

# 541
  • София
(аз си мислех, че скалата е до 80…🤷♀).
До 80 е наистина, но ги приравняват към 100, за да може после да ги приравнят към оценки с онази любимата скала, която Ганис ни публикува на няколко пъти.
Честито на всички - наистина хубави резултати се споделят. Изида, защо така недоволна ? Не са никак лоши. Мисля, че си има шансовете за СУ. Пък и ти май каза, че е сменил намеренията... И на 4ти клас са излезли (имаме приятелско дете) - но там май ще чакаш обобщена статистика Simple Smile
Наборът е надминал себе си по БЕЛ с малко над 5,50, АЕ очаквана 6
Скрит текст:
взели му 2 реални т, за което се възмущава с усмивка, че не бил съгласен Grinning
, но засега не му трябват за никъде.

# 542
Доволна, щастлива, имам 14%батерия,затова набързо, отивам да изстудявям БЕЛОТО  HeartWine Glass(то пък само с червено емотикони пфу)
Notes

# 543
nelito70 Hug къде ще учи младежът? Колко бързо минаха 12 години, все едно вчера бяха 1 клас.

# 544
Ех, момичета оцеляхме!
Наздраве!
На работа съм, но като се прибера ще пия едно, че много вълнения тази година Kissing Heart
Сега остава да го приемат и в желаната специалност.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 17:08 от щастлива мама

# 545
  • София
Похвал и от нас:

# 546
Май масово децата са отличници, баловете ще са високи...И ние сме доволни. Ще има ли някаква статистика? Къде могат да се видят минималните балове от миналата година за СУ и Техническия?

# 547
  • burgas
nelito70 Hug къде ще учи младежът? Колко бързо минаха 12 години, все едно вчера бяха 1 клас.
В ТУ Варна!

# 548
  • София
А, не всички деца са отличници, но много се радвам на високите резултати! Моят хубостник не е с толкова висок резултат, но нас не ни е необходима оценката, така че вече официално сме завършили и това е повод довечера да се почерпим! Браво на всички деца, попътен вятър им желая от сърце!

# 549
  • В средата на времето
Jiema, да, аз си чакам статистиката по училища за 4-ти клас. 😊 Надявам се бързо да излезе.
Не съм доволна, защото резултатът наистина му е нисък на фона на лесната матура и на фона на много високите резултати. За резултатът му по АНГ даже не ми се отваря дума... завършва ЕГ все пак. СУ не е вече в желаната листа, но тази оценка не знам дали и за УАСГ ще му стигне. НБУ остава като краен вариант, но ще се раздели там с по-практичната професия. Абе.. потъна ми флотилията и ме е яд на него.

# 550
jabanka и ние не сме с отлични резултати, но на целия мързел... Сега остава да му стигне за кандидатстване.

# 551
В ТУ Варна!
И моя за там се гласи Grinning
Относно резултата от матурата и на юнака не е отличен, ама съм доволна на фона на неученето последните години.

# 552
  • София
Нали не мислите, че всички са с отлични оценки. Споделят се само най-високите. Балкона слезе да се похвали.

И аз можех да пиша резултатите на сина ми, които са високи, но не е необходимо, няма да се ползват и няма да бъдат конкуренция на никого.

# 553
Много високи оценки, браво на младежите и на нас, че оцеляхме! Simple Smile
Доволни сме с наборката, ще си взема нещо за почерпка на връщане!

# 554
Щерката е с две петици, доволни сме.

Общи условия

Активация на акаунт