Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 649
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Аа ясно, иначе и аз знам, че уж харесваше жени, но явно от малкото, на което съм попадал с тях в нета, не съм разбрал

За Теа, освен по гласа, се вижда и по бански в гръб на 0:24.

Да, първо този кадър ми направи впечатление, като прочетох за Теа, но се убедих напълно като ѝ чух гласа. Ергенките май повече ги пускат по някакви предавания, първо се замислих няма ли активен договор, защото в Максимал не искаха да пускат от ИВ. Но се сетих, че и в къщата Виктория и Ева участваха точно след техния сезон

# 136
  • София
За Къщата Виктория и Ева бяха подписали договор първо с тях, а после с Ергенът, но заради ковид се беше наложило да отложат с една година снимките. Капитонова си беше инфлуенсър от известно време, вече беше участвала в Грим Мастърс и Мастършеф, публикуваше постоянно в ютюб, след това дойде славата и мина на по-лесното.

За Теа си мисля, че може да са отпаднали разни клаузи заради това, че беше изгонена. А другият вариант е, защото Неделчо и Туджаров поддържат отношения с Тушев, да са я пуснали.

# 137
Ще се намърдам и аз тук да чакам с вас началото. Дано пък излезе инетересно риалити Simple Smile

# 138
  • Вестерос
От видяното- определено няма да гледам.

# 139
Аз се включвам пак. Попадна ми вчера трейлът. Наистина изглежда много професионално, може би по-точно ще е да кажа “телевизионно направено”. Приятно гледане на тези, които ще си го следят.
Иначе има ли други като мен, на които името не ми допада - “Диви и красиви”, още преди да се разбере кой ще води и т.н., някакво много ми е… никакво име. 😀

# 140
Интересни мемета публикуват във ФБ, хаха

# 141
# 142
  • София
Разочарована съм от Ивка водеща и виртуалната ми "съименичка" Ния водеща на подкаст. Да, знаехме, че Туджаров отпада, но той ми е много симпатичен - умерен, добре се изразява. Паднаха ми очакванията към предаването. Ще изгледам първи епизод в неделя, пък пюнагам ще видим.

# 143
Все пак Туджаров ще е водещ на няколко епизода.
Ще има 28-30 епизода, готови са с монтажа на 4 епизода, казаха, че върви стегнато.
Потвърдиха Теа като участник, а за Йоан и Симона разказаха повече.
Нови епизоди ще има в сряда и неделя, а подкасти - веднъж или два пъти седмично.
Двойката-победител ще бъде избрана от публиката* като голямата награда е околосветско пътешествие, но с уловка - двамата трябва да изберат пътешествие или пари, като ако има разлика в отговорите, само избралият парите получава наградата си.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 19:02 от Clouded

# 144
  • София
О, ясно, извинявам се за подвеждането, слушах малка част.

Двойката-победител ще бъде избрана от победителят
Това не го разбрах, един човек ще избере коя двойка побеждава, а как ще се избере кой е победител?

# 145
Така е като правя 100 неща и пиша Simple Smile Публиката ще избира победителят, тоест никой от продукцията все още не знае кой печели.

# 146
Сега пускам подкаста, Ивка е окей, но Ния е много зле….Неделчо да се откаже да в бута, никаква мисъл не тече там и само открива странни начини да натърти, че ходи с Неделчо.

# 147
Друго интересно нещо, което се сетих - всички смятат, че участниците са били откровени на синхроните и са си казвали като не харесват някого, дори и да го заблуждават, че го харесват (предполагам ще се изясни това от какво значение е като разберем повече за регламента). Екипът не е издавал нищо от споделеното по синхрони, което е чудесно, защото в Игри на волята само това правят.
Надявам се да няма фалшиви герои като много от тези в Къщата на инфлуенсърите. Лошото е, че тук публиката ще избира победител, така че ще залитат към популизъм.

# 148
  • София
Това с пътуване за 5 пъти по-висока стойност или кеш е интересен елемент. Надявам се, че още там ще са написали кое предпочитат, защото три месеца по-късно нищо няма да е същото, вече ще знаят кой ги е заблужавал.

# 149
Все пак Туджаров ще е водещ на няколко епизода.
Ще има 28-30 епизода, готови са с монтажа на 4 епизода, казаха, че върви стегнато.
Потвърдиха Теа като участник, а за Йоан и Симона разказаха повече.
Нови епизоди ще има в сряда и неделя, а подкасти - веднъж или два пъти седмично.
Двойката-победител ще бъде избрана от публиката* като голямата награда е околосветско пътешествие, но с уловка - двамата трябва да изберат пътешествие или пари, като ако има разлика в отговорите, само избралият парите получава наградата си.

Аз честно казано се разочаровах съвсем. И без това нямаше да гледам, но сега съвсем. Те казаха, че са имали “вдъхновение” от други формати, ама уж щеше да има нещо от тях си. Аз нещо от тях си не виждам. Това с “парите или…” го има вече като концепция. Малко и на “The trust” на Нетфликс бие, малко на Love island. Да вземеш по малко от 10 вече съществуващи предавания и да направиш едно, Франкенщайнско е малко. 🤷🏻♀ Очаквах много, много повече.

П.С. Ако Туджаров и Неделчо не се върнат към главните водещи на Надкаст, ще спирам и канала да им следя. Тази Ниа на мен така и не можа нито да ми стане симпатична, нито да ми зазвучи по-интелигентна от мен(имайки предвид, че аз изобщо не съм 😀 ).

Общи условия

Активация на акаунт