Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 009
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз останах с впечатлението, че НадкасТ си остава на Неделчо и Туджаров, Ния и Ива бяха представени като гости днес, въпреки че Ния забравя леко, че не си е вкъщи и в техния подкаст пуска хапливи забележки. Според мен подкастът на Диви и щастливи ще си е в отделния си канал.

Последна редакция: сб, 13 юли 2024, 15:32 от Niya-

# 151
Дечови чуха че има далавера в тая работа и се хванаха. Въпреки че аз няма да го гледам, мисля че ще има много повече гледания от Максимал например. Усетили са, че с клюкарски елементи "ала-брадър-ала-инфлуенсърите" се печели повече.

# 152
Гледах донякъде подкаста с Ния и Ивка чалгарката. Малко се губи магията, като ти разказват всичко от кухнята, още преди да е започнало.

# 153
Евала за здравите нерви на хората, които са гледали подкаста с Ния и Ивка Satisfied Аз издържах едва 5 минути, а по принцип без проблем си гледам надкастърите. Жалко, че Туджаров се е отдръпнал от проекта, той ми е най-приятен...

# 154
На мен Туджаров ми е слабост 😁 и се разочаровах, че няма да е водещ и по-скоро участник в подкастите. Но след видеото с Неделчо и Ния, не съм фен на Ивка, ми стана любопитно и ще му дам шанс определено. Харесаха ми кадрите, монтажа на клиповете които са пуснали.

# 155
Аз не издържах, не мога да търпя Ния. Вечно прекъсва, вечо се изтъква, обяснява някакви глупости и за капак провлачва думи и говори мудно, за да звучи по-умна. Харесвам си Неделчо, имаше потенциал да си хване някоя по-умна, че и по-красива.

# 156
Този подкаст наистина е ужас. Неделчо мьека, говори далеч от микрофона, кънти... Ния с някакво самочувствие, говори надменно, Ивка да не я коментирам, с това замазано говорене, никаква артикулация няма, в същото време прави само коментари кой бил секси, кой не... Йоан как привличал жените и бла бла, само това й е в главата.
Все още не знам дали да дам шанс на това предаване, имайки предвид, че ни натрапиха Ивка за водеща. Чувството е същото както със Сървайвър - последния сезон. Любимо предаване, а накрая ни натрапиха Джаферчо. Гледаш хубаво предаване, с неприятен водещ. И така намразваш и самото предаване. Дано от екипа на "Диви и красиви" си направят сметката за следващия сезон когато избират водещ.

# 157
Лятото е твърде горещо, за да се излиза навън, за това ще пробвам предаването. Ще го гледам колкото да имам повод да се излегна на хладно под климатика.
Четях си темата редовно, следях за новини и си гледах клиповете в канала им с малко закъснее след пускането. Даже два пъти гледах! Прежалих се!
Чудя се от къде да захвана. Въпреки че е ново предаване без дори един излязъл епизод, ни дадоха много материал за предъвкване с пускането на подкаста. Признавам си - не го изгледах целия, но и три четвърти се брои, нали?
Този подкаст според им изигра лоша шега и ще обясня защо, но първо няколко думи за тези, които присъстваха там.
От сравнително скоро гледам Надкаст, но бързо влязох във фенклуба на Туджаров. Доста приятен млад мъж, хубаво говори и даже мога да кажа, че клони към интелигентен. Уви, него го нямаше, но заслужава да си го спомена. Неделчо не успя да спечели симпатиите ми и честно казано така като се замисля май през повечето време и се изключвах докато той говореше. За мен има повече вайп на човек зад камера отколкото пред и се радвам, че в самото предаване е част от задкулисния екип.
Ния-Косара... Ах... Грам не я помня от сезона на Ергена, не и че много го гледам. Първото, което не харесах у нея беше името, но това си изцяло лична неприязън към имената с тирета (мога да преглътна Анна-Мария, но всичко като Мария-Виктория и подобни ми идват в повече). Второто, което ми направи негативно впечатление е (някъде другаде я бях гледала, не помня къде), че постоянно напомня за тоя пуст ерген и всичко сравнява с това. Добре, разбрахме, че си участвала, не те гледат златни рибки, не е нужно да ни го напомняш на всеки пет минути. Но иначе не е лоша - сравнително добре се изказва. На визия е приятна за окото и е приятна глътка свеж въздух на фона на напомпаните силиконови кукли иначе. Мнението ми за нея е доста повърхностно за момента.
Ивка, Ивка, Ивка... Разбрах за това момиче съществува от Къщата на инфлуенсърите. И от тогава до сега не мога все така да разбера каква е тая мания да води. На всяка манджа да е мерудия или по скоро водещ. Единственото, което харесвам в нея са гърдите. Или не формата или размера, не, а че са дали хляб за толкова много добри шеги, на които съм се смяла с глас. Като човек до сега не ми е направила с друго лошо впечатление освен гореспоменатото. Изглежда мила, без мерак да прецака някой, не ми прилича на злобна и те такива. Обаче не става за водещ според мен. Освен, че говора и не е много разбираем, няма дикция и нещо друго ми направи впечатление по време на този конкретен подкаст - беден речник. Имаше един конкретен сегмент, в който успя да се вреди от другите двама да каже повече от три думи. За някакви workshop-ове обясняваше и в няколкото казани изречение повтаряше едни и същи думи. Никаква употреба на синоними или местоимения, за да не се получава това дразнещо повторение, което те кара да тупаш екрана с опасението, че видеото е забило. Надявам се силно по време на формата да са и писали сценарий, че оле майко иначе...
И едно допълнение. Само на мен ли в кадрите на Ния и Ивка като ги даваха заедно, бейбито изглежда огромна на фона на колежката си? Нещо от ъгъла ли беше или просто силиконката си е просто пропорционално по едра. Както в Алиса в страната на чудеса. Едната обаче е изпила сока за смаляване, а другата е яла от кекса за уголемяване.

Сега за самото предаване. Няма как да не започна от идеята. Абе има някаква там. Честно казано почти нищо не разбрах от регламента, а уж трябваше да ни го разяснят. Някви церемонии, та срещи, та игри... Оле, уморих се. Само на думи звучи напрягащо и изморителни, пък за тия дето са били там не искам и да знам.
Лично мен много ме подразни постоянното сравняване. То не бе сравняване с Биг Брадър, с Игри на волята, с Ергена и някакво там американско дето не го знам. Голям зор да кажат, че нямало нищо общо, но да си признаем, че всъщност има обратния ефект. Много държаха и да разберем колко им е било трудно, с колко камери снимали и дъра бъра. Не омаловажавам трудът им, не смятам, че е лесно ама не е нужно непрестанно да се повтаря. Най-много ме подразни като Неделчо реши да обяснява кое предаване било снимано с оператори, кое със статични камери и да изтъкне, че тяхното било и с двете. Няма как тяхната продукция да се съревновава с големите продукции с милионни бюджети и стотици хора професионален екип. Просто няма как. Единствената категория, в която могат да се мерят е съдържание, а за това все още нищо не може да се каже, но силно си пожелавам да победят.

В идните месеци от предаването очаквам сеир. Колкото и да се правим на моралисти, да критикуваме с високомерие какви ограничени, глупави, нямащи обща култура, жадни за внимание са участници, всъщност ние искаме да са такива, за да може да им се смеем и възмущаваме докато същевременно сигурно не бихме били по-добри от тях в подобна ситуация.
Не мисля, че има човек, който да е гледал трейлъра, и да не е разбрал, че Теа Деанджелис (надявам се уцелих правописа) ще участва. Това само по себе си показва желанието на екипа да ни поднесе подобаваща доза сеир, караници и хляб за коментиране. Лично аз съжалявам горкото момиче и направо пускането и в реалити формати си е чиста експлоатация.
За другите двама участници не знам какво да кажа. Визитките като всички визитки са напомпани и фалшиви. Даже да си призная не харесвам визитките като цяло. Не може ли просто една сцена с представяне как се казваш, какво работиш, защо се записа и туй то. Кому да нужни помпозни кадри на морския бряг, пред засукана сграда, слоумоллъм слизане по стълби, кадри на въздушни целувки, сърчица с ръце и там подобно безмислено запълване на време?
Кадрите на трейлъра наистина изглеждаха хубави.  Дрончета, камери, а у. И пак, не умаловажавам, но ако предаването е интересно и с телефон да е снимано, пак ще го гледам.
Интересни дни са избрали за излъчване - сряда и неделя, нали? Съобразили са се да не са в същите дни като Къщата. Конкуренцията вече е наложена. Любопитно ми е двете превания как ще вървят паралелно и дали ще има конкуренция. Почва да се очертава летен сезон на ютуб реалитита, което не знам дали е хубаво или лошо.

# 158
  • Другата България
Много благодаря за дългия и изчерпателен пост, дано се включваш все така напоително, защото на прима виста аз няма да гледам, поне в началото, после може и да го загледам - зависи от отзивите.
Сега, аз не знам коя е Теа де Анджело, признавам си, че я гугълнах, и според мен, ако е същата девойка, която в Ергена е имала някакви скандали с ....гащи??? и друга участничка, на която е измислила псевдоним Цър Пър /ромка???/, то наистина е ясно, че е вкарана само за сеир. Очаквано и тук може да има ромка, и отново да се карат за гащи.
За мен също не е релевантно сравнението с други формати, колкото повече натякваш на аудиторията, че нещо НЕ Е така, толкова повече на същата аудитория ѝ става ясно, че Е точно така.

# 159
  • София
Най-същественото, че се изписаха някои неверни неща.
Епизодите ще са 28-30, по 1 час, два пъти в седмицата. сряда и неделя. Т.е. ще приключат след около 3 месеца и половина.
Стартират утре в 18:00 ч.
Между другото аз очаквах още по-кратък сезона. Нали искаха да е като Нетфликс. Пак близо 4 месеца ми се вижда много. Е, поне няма да са като Къщата на инфлуенсърите, които тотално мръзват с близо 6.5 месеца излъчване.

Главен продуцент и дал идеята за това шоу е Михаил Недков, който ще видим в подкаста на Диви и красиви с водещ, Ния-Косара (ще има два или три подкаста на седмица, по един след всеки епизод и един с отпаднал участник ако има такъв през седмицата).
Изпълнителни продуценти: Михаил и Неделчо
Сценаристи/редактори/идеолози: Михаил и Неделчо
Ния-Косара също е редактор, но в по-малка степен, а също така тя ще е човека, който ще 'мъчи' участниците на синхроните.
Водеща ще е Ивка бейби, като в началото ще видим и Туджаров като водещ (първите епизоди), който един вид по един много оригинален начин ще и предаде палката...
Туджаров е бил първоначално част от проекта наравно с Неделчо, но са имали някакви различия относно идеологията и същината на шоуто и той се е оттеглил, като не е имало драми. А и така той изкара сезона на Надкаст с Ергенът 3 и най-важните ергенки като гости в края на сезона. А също така той задвижи нещата с bTV, за да могат да отразяват без проблеми, Островът на 100-те гривни и да канят там отпадналите участници. През цялото време е работил за канала им с Неделчо.
Няма разрив в отношенията им, така че клюкарските медии да се кротнат малко.

Неделчо сподели, че нарочно не са канили 'глупави' участници (така се изрази), които да вдигат рейтинга с тъпотията си (защото ги обсъждат много хората и вървят яко клиповете из тик-ток и инстаграм), а са заложили на красиви и умни хора, които да могат да говорят и да се държат естествено пред камера.

Кой ще спечели ще се реши в епизод 'на живо' с гласуване на публиката за победителите, така че ако ще има спойлери, то те ще са свързани с това кои ще са на финал.

Накрая може и да няма победители ако единия от двойката предпочете парите пред екскурзията. На двойката победител ще се предложи (явно отделно ще им предложат, а не да са заедно един до друг) или супер яка и романтична екскурзия на екзотична дестинация за двама или 'кеш' Този, който избере парите ще си ги вземе на 100% Ако и двамата предпочетат парите и за двамата ще има. Ако и двамат предпочетат екскурзията значи романтиката е победила, ще искат да са заедно един вид. Ако единия избере парите, а другия екскурзията, романтика ще пие една студена чаша вода (нито екскурзия ще види, нито пари), докато другия ще си вземе хартийките.

Всякакви стратегии са позволени.

Това което участниците споделят с редакторите си остава тайна и не се разкрива през останалите (както правят много други).

Ще има много реване в сезона, т.е. си пригответе кърпички.

Участниците няма да бъдат лишавани от нищо. Ще има ядене, пиене, супер комфорт и т.н. Няма да има наказания, бюджети, гладуване и т.н. и т.н.
Целия битовизъм е премахнат. Битовизми няма да гледаме.
А само динамиката на взаимоотношенията им, съветите и игрите.

Участник ще си тръгва от шоуто само ако бъде изгонен единодушно, т.е. нито един не го подкрепи. Дори само един човек да те подкрепи оставаш в играта.

# 160
  • София
Единствено не съм съгласна с Неделчо, че са взели само умни участници. Вече знаем, че ще участва един от мъжки пол, който определено не е най-острият нож. Взели са го точно, защото е известен, че си ляга с жените наред и се очаква секс от него.

# 161
  • Другата България
Потвърждение на горното казано от мен.
Колкото повече твърдиш нещо, значи е точно обратното. Blush
А ако Теа Анджели или там каквато е е същата, която мисля, то докато течеше Ергенът колегите, които го гледаха не се изказваха много ласкаво за нея.

# 162
Налегнали ме тотално мързела заради жегата и скуката, реших да си догледам последните 15тина минути от подкаста където се оказа истинския контент.
Първото, което ме грабна изказването на Неделчо, че се искали умни и красиви хора за участници. Жалко, не ставам за следващия сезон. Не отговарям на критериите ама съм и сгодена. Ей, тамън съм за Ергена Wink Шегувам се, разбира се.
Това с красотата малко също ми е ъъъъ, защото това е малко субективно, а и звучи повърхностно. Гош примерно го спрягат за секс символ ама с него и за пари не бих легнала, не че аз съм китка за миресе. А и какво? Ние, грозните, не заслужаваме ли любов? Нямаме ли свойте драматични истории? Ивка дето се прави на голяма моралистка в конкуренцията, сега що не писне, че показват на  децата, че трябва да спазват диети, момчетата да са нацепени, а момичетата да са с тънко кръстче и гърди кат пъпеши иначе никой няма да ги иска?
Ще ме прощавате, но да наречем Тейчето умна ми идва в повече. Нищо лично към момичето, но изпълненията и в Ергена сигурно докараха 1/3 от гледанията и един куп мемета. "Ау, къв е тоя хеликоптер ау" (може и леко да бъркам цитата) си се превърна в класика за сезон 3. А скандала, с който си тръгна, дори не искам да коментирам. Макар че човек е различен спрямо средата, в която се намира, та силно се надявам да видим друго нейно лице.
Само времето ще покаже дали ще видим сеир или не.
Това за много плач го бях забравила. Наистина ми се иска да видя хубави любовни драми. Докато го слушах отново се замислих за нещо. Събрани на куп х мъже и жени дето се събират по двойки ми напомня малко на гимназиален глас. Иван ходи две седмици с Маги и късат, защото го е хванала да се натиска с Таня. Гошо пък се разсърдим на Димка за дето си качила снимка по оскъден бански в Инстаграм. Но не е ли вярно, че когато става дума за свалки (не смятам, че любов може да се нарича нещо в реалити, снимано за месец) не се ли връщане всички в 10-ти клас?
Коментара за битувизмите също е в края и е нещо, което бях пропуснала. Това е хубаво, но и самия формат предразполага към липсата на този елемент. Тук направиха според препратка към "конкуренцията", но там е друга бира. Предвид факта, че секса е разрешен в това предаване, да ги държат гладни няма смисъл. Хубави секс гори калории колкото една тренировка, така че никой не би впуснал в плътски удоволствия с къркорещ стомах.
Харесва ми, че искат да запълнят цялата седмица с контент. Ако наистина след всеки епизод правят подкаст, ще задържат интереса. Понеже виждам в тях много вълнение и трудно се сдържат да не се разприказват, собственият им анализ на случващото се ще бъде интересен.
Относно дължината и количеството на епизодите. Аз съм от хората, който нямат против и цяла година да върви стига да е интересно. В желанието си да се вместят в малък брой епизоди се надявам да не уреждат част от историята. Понякога разговор на по цигара може да бъде прелюдие към нещо по важно и без него да ни се загуби контекста. Изрязвайки и част от разговорите, които на пръв поглед изглеждат незначителни, така също се рискува да не може да си изградим пълен образ на персонажа. Не случайно харесвам първи сезон на Къщата. Там има толкова много "излишно", която всъщност го прави истински. Там няма нито един участник, който много да харесвам или мразя. Всички са с плюсове и минуси. Надявам се и тук да е така. Но докато не мине другата сряда (утрешния епизод не го броя, че ще гледаме само визитки, планирам да си водя записки за всеки участник докато гледам (да, много ми е скучно)) всичко ще си бъде на етап предположения, надежди и спекулации.
Друго, което в момента се сещам и ми направи впечатление, е увереността на Неделчо за успеха на шоуто. Пожелавам му го, но... Нека публиката реши. Към последния му коментар по отношение на това направо се почувствах неудобно ако вземе случайно да ме хареса. Дали е хубаво или лошо Светата Публика ще реши.

Много държа да кажа и да с разбере, че това е лично мое мнение и възприемане на нещата. Част от коментарите ми (и за в бъдеще) са с доста ИрОнИя, да не се впрегне някой Wink

# 163
Ще гледам утре, въпреки че този подкаст не ми се гледа. Също и коментарните най-вероятно няма, толкова съдържание с обсъждане ми идва много. Ще се информирам от темата.

# 164
Аз честно казано съм разочарована от краткото участие на Туджаров, когото изключително много харесвам. 😒  Подкасти без него със сигурност няма да следя, но ще ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт