Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 013
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
И мен ме е яд за Туджарката. Няма да е същото. Искам си "барабум-барабум", кроткия, нормален, спокоен говор (без диалекти, без редукции, без мьекане, без мазане и гълтане на букви и цели срички), без повишаване на тон или истеричен смях, без прекъсване на събеседниците, без нравоучителен тон, ... Направо ми действаше успокояващо. А с тези двете кокошки + Нидиелчу Всезнайкото... не знам.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 00:02 от diziler

# 166
  • софия
На мен ми хареса този подкаст. Много бяха ентусиазирани. Хареса ми това което разяснява за шоуто. Изцяло авторско, каза Неделчо и после сравниха  с други формати за някои неща, които напомнят.

Водещи на подкаста Диви и Красиви ще са Ния и другия продуцент Мишо Незапомнихкой.
Неделчо и Туджаров ще си водят Надкаст - "Гривните" предполагам.
Така разбрах аз.

Започвам го аз, заради тях и заради идеята им - без пошли циркове, без безумно глупави хора на които зрителите да се подиграват, без намеса в отношенията им, доверие с редакторите, които не ги дънят със синхроните.

# 167
Бяха казали, че ще коментират Къщата тази година, така че ги очаквам още лятото да се завърнат двамата с подкастите.

# 168
  • София
Забравих да спомена, че щяло да има и яки игри, като Гуспата от Максимал им е проектирал игрите.

Относно 'глупави/умни' според мен, нека по-скоро да се разбира, че няма да има хора с дефицити и такива, които да не могат да свържат две изречения на кръст.

# 169
  • София
Очакванията ми са ми доста занижени, но нека ме изненадат приятно.

# 170
ДИВИ И КРАСИВИ - Царството на Любовта, ЕП. 1 (част 1)

Предупреждение!!! Текстът съдържа спойлери за участници и случилото се в първата половина на епизода (Не го слагам в спойлер, че не ми харесва как седи, а бая се потрудих).
Текстът съдържа личното ми мнение и хумористични елементи без цел да обиди някого.

Ето, че дойде часът на Страшния съд. Първи епизод! Айде да видим тия участници, за които спекулирахме.
Както се заканиха по рано си водя записки лайф докато гледам.
Първите двама са ни познати, защото ни бяха пуснали визитките им по рано. И на двете представяния младежите звучаха суховато и заучено, но там е нормално. Обаче... Дойде първият им разговор. И той звучеше все така суховат и заучен и мнооого криндж. Поне по мое мнение.
Но нека минем към участниците.
На вашето внимание ... Симона (Мацката)! Хубаво младо момиче на външен вид, но устата май е хиуронова. Обаче гърдите са си и дадени природни. Убедихме се от много кадри, чиито фокус беше в деколтето. Изживява се като мъжемелачка и търси батката на живота си преведо на езика на реалистите. От неловкия и разговор с Йоант разбираме, че не е толкова стара, че не върви да я питат за годините, но е на достатъчна възраст, че да има желанието на взима осъзнати решения, които не е взела, защото нищо не работи. Зодия Дева.

Йоан (Ергенът) е мъжката версия на гореописаната. И неговата визитка вече сме виждали и за това няма да се впускам в подробности.
Двамата се срещат в имението сами, но някакси имам чувството, че вече се познават. Аз нищо съществено не мога да разберах. Единствено, че Симона според мен е объркала предаването. Тя е перфектна за Ергена. Като половината участнички там тя не работи нищо и си е дала време за почивка. Йоан пък ни впечатлява с поглед тип Виктор и повтаряйки на всеки три думи "шото", което май трябва да означава "защото", оплитайки се в едно дълго изречение без смисъл.

Бавно пристъпвайки с бели маратонки, се поява следващия участник. Като го видях се притесних да не се лъзне у басейна, че с тия ланци на врата няма да може да изплува. Неговото появяване пък ни дава също ни дава една важна улика. Усмихвайки се широко посрещайки го, виждаме леки мимически бръчици около очите на Монката, което ни подсказва, че обича често да се усмихва и че сигурно е около 30те.

Запознаваме се с Йордан (Батката). Преди да видим визитката, той директно влиза на колегите си с въпроса "С кво се занимавате?". Странно ми е, че започва с точно с този въпрос. Обаче май го е задал ей така, защото секунда след като Йоан решава да изреди няколко длъжности, от който са модел и пиар, го прекъсва и пита "Що не пиете?".
Данчо е културист и ИТ специалист. "Мразя да губя, обичам да спечеля" се изказва, последвано от смях и оприличавайки репликата като излязла от устата на Божинката. Показва чувство за хумор и непринудено държание. Казва, че е чувствителен. Ще следя дали е така. Други, което си залагам като лична мисия е колко жени ще целуне понеже заявя, че е моногамен и държи жената до него да му е отдадена. Търси красива, интелигентна и непорочна. Имам лоши новини за него - девствениците в днешно време едва ли са му на годините. Зодия Овен.
Данчо ми прави впечатление, че има обноски, симпатичен ми е.

В следващия разговор между вече тримата участници Монката продължава да се прави на мистериозната жена. Задава въпрос и когато събеседника и и върне питането, отговоря нещо от сорта "Така като ме гледаш, според теб?".

Влизат две участнички едновременно. Едната в светло, другата в тъмно, ангела и дявола ама дявола си е забравил сутиена.
Елена (Малката). На пръв миловидна, нежна, без корекции. Мечтая за мъж и семейство. Търси приказва като от Дисни.  Разбираме, че тя не пие.

Следващата участничка е Ина (Майката). Първата участничка, на която от визитката разбираме годините, а именно 23. Самотна майка на 2годична дъщеря, но иска мъж до себе си. Татуирана госпожица според мен има и корекции по устните.

Данчо е твърде решен да разбере всеки с какво се занимава. Заради него разбираме, че Ели е бивша национална спорестка с 6 национални титли по лека атлетика. Веднага се видя пламъка в очите на господата. Сто процента се запитаха колко е гъвкава и дали може да си качи крака зад врата. Йоан пък милия най-после успя да си обясни с какво се занимава и да привлече малко внимание към себе си.

На сцената излиза Николай (Директния).Предвиждам, че това ще е злодея на сезона. Има нещо в погледа ми и особено в начина, по който говори. Израстнал в традиционно семейство, в което мъжът вади пари, а жената е на печката, и той иска да има такова. Предвиждам, че ще бъде малко налагащ се.

На 11:31 минута, половин пакет чипс и три цигари съм, а това е четвъртото продуктово позициониране в предаването.

Ники милия бива избутан сам на съседната кръгла масичка докато другите като неандерталци видели огън се възхищават на шоколачета с хормони. Между временно преди няколко кадъра сме разбрали, че Данчо и Ники се познават, а май и Йоан в кюпа. Той пък отново се възползва да се похвали, че е натурален. Май е трябвало да има и 15 участник специално за него - огледало. Виждам, че много се обича.
Ставаме свидетели между първите закачки между Ники и Ина. Само с тия очила дето е ми е малко трудно да разбера дали гледа към очите или към гърдите и. Залагам на второ.

Като всяка себеуважаваща се продукция и тук имаме руския.
Арина (Рускинята) много ми напомня на някого, но не мога да сетя. Говора и обаче си е копие на Кобилкина. Жената вади много пари и просто иска мъж до себе си. Търси емоции и сродната си душа.

Симеон (Богатия) вече ми е антипатичен. Сещате ли се за онази със зализата коса в дискотеката дето седи на сепарето дето мазни смуче наргиле. Това най-добре го описва според мен.

Данчо си е харесал Монката, която му казва да не я комадори. Той контраатака с комплименти.
Вече започва да се оформят някакви двойки, Данчо с Мони и Ина с Ники.

Ако до момента всичко беше спокойно, то вече духовете са разбулени! Влиза Тея (Момата)! Тук не мисля, че има какво да се обяснявам. Кадъра как е яхнала огромен клон на блажа казва всичко.

Участници все повече се разкриват и разбираме, че Ина се занимава с музика. Въпреки, че казва, че предишния и канал е изтрит смятам, че има доста "детективи", който ще намерят нейно творчество. Била е омъже.

Родната полиция ни пази. Продукцията добре се е погрижила за участниците, вкарвайки и полицай под прикритие. Георги (Куката, 29 години) може да е изглежда познат от някъде, защото има вероятност да ви е писал фиш за неправилно паркиране. Бившата му е най-добрият му приятел и мисли, че няма как да се влюби, а на мен ми се върти в главата само въпросът как са му дали толкова време отпуска.

Ивайло (Стратега) май ми изглежда най-възрастният участник поне за сега. Бил е нараняван и няма намерения да се разкрива веднага.

Жените така реагират на Николета (Силна и Независима), че за момента се притесних, че някой от мъжете ще останат без партньорки. Дамата се определя като сексапилна, гореща и там другите думи, който онлифенсърките ползват за тагове на снимките си. Определя се като дива и че търси същия "изрод" като нея. На мен ми напомни на Никита от Биг Брадър ама може и нямат общо, че тогава бях малка, а спомените вече са избледнели.

На мъжете не знам колко им се получава ама Тея веднага напада и свалката с Николета и се получава. Комплименти, предлага алкохол, намира си повод да я докосне... Момчета, записвате ли си?

За Стиляна (Чувствителната) нищо не разбрах освен, че носи очила и може да позира с бански в дупето. Май се опитва да докара онзи вид на секси даскалска.

На Константин (Артинста) му е омръзнало от повърхностни жени. Тоя от къде ми е познат? Обича да води дълбоки и смислени разговори и е кавалер. Търси своята музи, която да е до него докато гони целите в живота си.

Ох, участниците свършиха. Изглеждат стандартни. Не казвам, че са скучни хора, а че са стандартните персонажи за всяко едно реалити. Заставам твърдо зад думите си от вчера, че каста е така подбран, че да станат драми. Сеирът ще е неизбежен.
До тук за самото предаване като качество мога да кажа само, че много се радвам, че визитките са къси и представянето беше само около половин час.

Утре ще се включа с описание на случилото се по нататък, че ако изгледам и останалия ми половин час за два часа просто няма да издържа.

# 171
Йордан как си целува бицепсчето, хаха. В кварталния фитнес имаме един, дето нонстоп го прави. Важното е човек да се самообича Grinning

Николета казва за себе си, че е "изключЪтЯлно джъва" (Google translate: "изключително дива") Grinning За Георги и Ивайло също трябва преводач. Рускинята.. да не я коментираме. Същото, което казваха за "съветската школа" в "Ергенът" за Мария важи с пълна сила и за тази кремълска бръмчалка Wink

# 172
  • София
Много акне видях по телата на някои от мъжете.

# 173
Е на китаристчето, да. Малко да ги пекне слънцето и ще изчезне Grinning

Двойките те сами ли си ги определят или продукцията дава наклон? Ако двама мъже харесат една и съща, а пък друга никой не я хареса? Предполага се, че Йордан и Йоан също ще ги харесат повечето от жените.

Теа с нейното "напримерно" Grinning Grinning Grinning И пак логорея, ОМГ...

# 174
Гледах... Къщата е красива на пръв поглед.
"Мацката" - Не съм я гледала във фермата и не знам как се е представила там, определено изглежда най-добре от всички жени. Във връзка с коментара на Irony, да кажа, че гърдите не са естествени, по-скоро са някаква по-капковидна форма. Яд ме е за Симона, ако беше показала малко повече емоции(не чак тип Тея,разбира се), определено щеше да и се получи по-добре. Опитва се да изглежда класна и обрана, но по го докарва на сушена скумрийка.
Интересен беше момента с Данчовото описание на типа жена, която търси - красива, интелигентна и непорочна, напук на това, той веднага се огледа в точно обратното - Ина(майката) съвсем не е непорочна, има доста мръснишки вайб и провокативно поведение. Единствената по-невинно изглеждаща(Елена) пък реши, че си е спечелила модела, като тук си мисля, че събитията ще се развият,като шоу по netflix и накрая никой няма да знае кой с кого. Стилянчето май ще бъде най-нехаресвана от мъжете в къщата, въпреки, че ми се видя симпатична.
Предвид големите заявки за интелигентни участници, разговорите ми се сториха доста повърностни и сухарски. Много криндж. Да се надяваме, да е защото е едва началото и повечето от участниците все пак не са се изявявали пред камери и в публичното пространство.

# 175
Финалните надписи са интересни, все отбор връзкари.
Стилист на терен: Едис Пала
Екип Игри: Гуспата и синчето му.

И да, като кажат, че 10 хиляди души се явили на кастинг, а знаеш, че няколко души са познати от други формати и продукцията си ги познава отпреди, леко нагарча на тези, които са се явили на кастинг и са останали зад борда.
На Константин (Артиста) му е омръзнало от повърхностни жени. Тоя от къде ми е познат?
Участвал е в Гласът на България, въпреки че не е музикант. Единствената му песен, която знам е "Главна роля", но няма клип. Така че ето друга:

# 176
Рано ми е за обстойни коментари, но според мен трябваше да има някаква игра или нещо уау в първия епизод, за да грабнат интереса на зрителите. В Нетфликс така правят.
Иначе Симона ми харесва (тя ми харесваше и във Фермата), от мъжете визуално - единствено Йоан, но Николай ми направи най-добро впечатление като поведение. Отлични са ми впечатленията и от Ина, но всичко рухна в момента, в който каза, че все пак харесва Йордан.

# 177
Николета и Йордан са ми най-натоварващи в момента.Полицаят как се лепна за Николета, незнам.А за Симона ,какъв особняк Николай се лепна ,изобщо не е за  нея.Йоан и Малката се "намериха " много бързо.Клюкарката с костюма и очилата натиска вече към рускинята.

# 178
Рано ми е за обстойни коментари, но според мен трябваше да има някаква игра или нещо уау в първия епизод, за да грабнат интереса на зрителите. В Нетфликс така правят.

Най-малкото очаквах водещите накрая да се появат с някакъв туист, който да е препратка към следващия епизод, а той просто свърши от нищото.

Участниците в доста моменти бяха бая криндж, личеше си някои, че се притесняват, но да видим как ще се развие сюжета. Мисля, че като потръгнат нещата със срещи и игри, ще стане по-добре. Като първо предаване нещата все пак изглеждат обещаващи

# 179
  • София
Гледах и аз. Като за начало беше доста приличен епизод, без да е нещо особено.
Потресох се от Ивка и качените до сливиците й гърди, които след слагането на силикона никога не са виждали сутиен (доста гнусна гледка и това го казвам като жена, която има силикон, но почти винаги е със сутиен).
Симона е доста хубавка, но особено в началото правеше такива чупки и изражения, все едно казваше на мъжете "яка съм и е ясно, че ме харесваш". Което е нормално да е така предвид външността й, но е отблъскващо мисля и за самите мъже.
Йордан в началото ми се стори леко нафукан и неприятен, но после взе да ми става симпатичен. Сладури бяха с Ина, определено прехвърчаха искри според мен.
Николета ми се струва много неприятна и нахална особа, не обичам гръмогласни и нахални жени. Данчо правилно се оттегли от разговоа с нея, постъпи по-умно. Толкова тъпо и нахално девойче, че нямаше смисъл да се хАби, това вярно е като радио ....
Рускинята изобщо не ми хареса визуално, една остра миша физиономия ...
За сега появата на чалга фенката Ивка беше в приемлива доза, та ще дам шанс и на втори епизод. Но наистина доста глуповато и ограничено същество.
Мога да пиша още, но така или иначе няма кой да чете толкова, така че следващия път Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 22:20 от *Logan

Общи условия

Активация на акаунт