Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 016
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
И все пак: еп.1

Водещите се появяват доста за кратко, което е ОК. Забавеният каданс докато ги дават как ходят ми беше леко излишен. Нидиелчу май се е вдъхновил от индийските сериали. Иначе добре заснето и добре монтирано, с малки изключения (имаше прескачащи кадри на няколко места, а това е крайно непрофесионално, не се прави така. Слагат се пресечки, зуумване, заместващи кадри... Но не се реже така). И ми се искаше да е по-дълъг епизод, доста рано свърши...

# 181
За монтирането най-голямата забележка, която мога да кажа, е че трябва да има субтитри на някои места. Особено в онази сцена с рускинята дето микрофона ѝ не работеше добре, трябваше да сложат едни субтитри

# 182
Така и моето "експертно" и кратко мнение Joy
Теа ми е анти още от Ергенът,  силно се надявам да и направят purple edit. СимонКа във Фермата ми беше ок. Тук леко ме дразни.  Решила да си даде малко почивка Joy То инфлуенсърството е тежка работа Tired Face
За другите момичета нямам много впечатления все още.
Мъжката част са ок, с едно две изключения . Първият половин час тея вейпове не им паднаха от ръцете Joy
Мудно ми дойде, първи епизод.  Надявам се на повече динамика по-нататък

# 183
  • София
Много добра картина, чудех се дали ще запазят качеството от трейлъра.

Първите ми впечатления са, че е много по-вероятно да се формират двойки, отколкото в Ергенът. Да избираш от 7 и да имаш конкуренция те провокира да действаш. В Ергенът на мъжа всички жени са му в краката, а тук веднага видяхме засегнато мъжко его.

Йоан и Елена си отиват, бяха ми симпатични и Теа и Константин. От трейлъра се вижда тя с кого се целува.

Скрит текст:
Йордан, неочаквано за мен.

Не харесах Николета, Арина и Ивайло. Особено рускинята е напълно излишен и изтъркан образ.

Гош не влезе днес, но на трейлъра го видяхме, няма как да сме сбъркали с неговите татуси по врата. В момента няма друг с нашарен врат.

Не знаех, че пушенето е още модерно. Около мен масово ги спряха, а тук не ги оставиха от първата минута.

# 184
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах  и аз и смятам да му дам шанс. Продължава да ми харесва качеството на заснемане, както и визитките - кратки и стегнати, не им дадоха много време за автореклама.
Гърдите на Ивка са потресаващи, трябва да е забранено със закон да ги показва. Тя няма вина за  ужасното изпълнение на доктора /който между другото би трябвало да осъди/, но се облича така, че всичките й най-слаби страни да са на показ - гърди и коремче.
И какво си е променила във физиономията, носа ли? Изглежда ми различна, но не мога да преценя какво точно е променено.
Участниците са разочароващо семпли, но не съм особено изненадана. На първо четене от мъжете ми е симпатичен Николай заради жеста с обувките и защото по някакъв начин ми напомня на Ицо Хазарта като силует и тембър. Професионалният модел Йоан не ме впечатли по никакъв начин, напротив - елементарен, посредствен и с много беден речник.
От жените най-симпатична чисто визуално ми е Стиляна, а най-дразнеща Николета. Рускинята ми изглежда на 40+.
И тъкмо бях забравила безвкусните тоалетчета на Тейчето и се наложи пак да си ги припомням. Joy

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 00:31 от Reinа

# 185
  • София
Има скорошна ринопластика Ивка.

# 186
  • София
Добро начало, хареса ми.

Казаха 7+7 момчета и момичета (толкова и представиха), така че явно ще минем без Гош. Или ако влезе ще е с някакъв по-различен статут. А може и някой да се откаже...

Още ми е рано за по-сериозни оценки, нека минат няколко епизода.
На прима виста кастът е добър и очаквам много интересни моменти. Мъжете като цяло са стабиляги, а пък жените са наистина много красиви. Симона е невероятна, но аз много си харесах лекоатлетката, Елена. В Стиляна също има много секс. Ина е много готина също. На този етап Николета ми влиза една идея по-грубо, но лошо няма де, рано е, ще видим. Може би рускинята, Арина ми хареса най-малко.

Йордан си хареса Симона, ама май Симона си хареса Ники. Значи мъже, много важно нещо е да чистите обувките на жените! Това ви отваря всички врати... 😀😉

Потенциални двойки, колкото и да е рано:
Елена си хареса Йоан, Йордан си хареса Ина, Симеон си хареса Арина.

Водещите се появиха за няма и 5 минути, което бе малко странно. Очаквах да разяснят регламента, нямаше да е лошо и да видим някоя бърза игра, но от друга страна наистина е твърде рано.
Хареса ми когато Туджаров се пошегува с Ивка как била женския Наум (заради тривиалната и реч за любовта). Или по-расивия Наум. 😀

# 187
Както обещах, не гледам, но чета с интерес преразказите.
Мерси!
Simple Smile

# 188
Гледах внимателно, водих си записки Grinning

Моделът ми е на минус три кръв, но пък после, в кухнята беше точно като в десети илас, +3 кръв на този, който го беше споменал тук. Sunglasses

Симона държи позиция. Това с обувките бе мил жест, но хайде, моля ти се, това да е най-якото нещо, което някой да е правил за теб. Rolling Eyes
В Ергенът би било режисирано, докато тук е станало спонтанно.
Батката излишно напорист. Два часа си говори с Йоана и вече иска да чуе какво ще го прави след вечеря Smiling Imp
Малката, не ми е малка. В детеродна възраст е и нямам по-умен коментар за нея още Grinning
Николай ми е окей, ще го спомена само, за да докарам 14 параграфа.
Оффф, Теа. Не разбра гълта ли се или не Joy
Дима Laughing
Куката е котараче, не котенце. Smirk
Йоана, ще видим, ще видим. Има потенциала да завърти главата на някой. Малка лисичка.  
Захажаева сладки думи реди, но ако мъжа прекали, бързо ще му спре и алкохола, и въздуха People Eyes
Паралията май беше, субтитри, субтитри! Grin
Поне си изпуши цигарката Sweat Smile
Николета влезна с двеста и ще отстоява правото си да бъде жена Grinning
Ивайло, meh
Стиляна, не, очилата не те правят Кларк Кент! Joy
Константин е объркал формата, това не е Мюзик Айдъл!

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 07:22 от Baraka

# 189
  • София
Какви се тази минус - плюс три кръв?
На мен певАческите възможности на китаристчето изобщо не ми се понравиха, единственото място, което превъртях.

# 190
Какви се тази минус - плюс три кръв?
Гейминг хумор, не особено успешен Joy

# 191
Още не съм го догледала, малко грубо, ама не съм изненада, че Ина е разведена, страшен инфантил.

# 192
Това, което на мен ми направи впечатление беше това как Йордан обясняваше колко е чувствителен.
Миг по-късно същият седи на дивана с потънали гимии, нарежда и мърмори, че тука всички се групират вече, тая Николета не може да се разбере с нея, тя прекъсва и т.н.
Не, пич, това, че си сръдльо, не те определя като емоционален.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 10:58 от andonovaa

# 193
Йордан и Николета са ми много прости и двамата, типични селяци, изморих се да ги слушам. Grinning

Рускинята хич не ми харесва, а този дето 'и се лепна - съвсем.

Симонка не ме кефи. Малката Елена е сладка, харесвам я с този, който си я хвана, за момента те са ми фаворити.

Най-много ме дразнят: Николета и Ина, рядко неприятни.

# 194
Йордан и Николета са ми много прости и двамата, типични селяци, изморих се да ги слушам. Grinning

Рускинята хич не ми харесва, а този дето 'и се лепна - съвсем.

Симонка не ме кефи. Малката Елена е сладка, харесвам я с този, който си я хвана, за момента те са ми фаворити.

Най-много ме дразнят: Николета и Ина, рядко неприятни.
99 % това е и моето мнение. Изключение прави само за Симона - засега ми е симпатична, и определено на външен вид най-много ми харесва.
Аз съм от хората, които за пръв път гледат онлайн риалити. От децата знам за Къщата на инфлуенсърите само, но мислех, че е нещо от сорта на София ден и нощ. И това нямаше да гледам, ако случайно не бях попаднала на интервю на Туджаров пред Кукушев и да чуя че подготвят такъв формат. Даже не бях разбрала, че ще се излъчва в ютуб Simple Smile
Като цяло ми направи добро впечатление как е снимано, макар да дублира някои формати, но Туджаров каза, че е впечатлен от участниците и случващото се по-нататък, а аз го харесвам и мнението му за повечето участнички в Ергена се покриваше с моето, та предполагам и тук ще е така. На Ивка трудно й се разбира, но поне е хубаво, че участието им е съвсем мимолетно,  поне засега. Иначе нямам против нея нищо, но съм й гледала само някои провокативни интервюта в нета, нищо повече.

Общи условия

Активация на акаунт