Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 038
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Още не мога да им запомня имената. Тоест не вързвам име, написано тук ... с конкретна физиономия. Запомнил съм 4-5 имена, но не и всичките. При една следваща тема, нали ще сложите снимки на всички в първия пост?

Имаше някой, дето каза добра дума за Теа, ама после май започна да усеща логореята й, хаха. Май Константин беше?

# 196
Аз ги погледнах в Инстаграм, че да се сетя. Grinning

Николета май и тя е с дете?

Иначе, струва ми се, че Теа няма да е централен образ в това предаване.

# 197
На мен Ина ми е симпатична , Николета чи е най-неприятна .

# 198
Оф, погледнете снимката на Стиляна в инстаграм, направо са се изгаврили с тоя кадър..

# 199
Забила съм в инста Sunglasses

DMS Панталони

# 200
Вие вече и инстаграмите ли им намерихте Grinning

Интересно е дали някой ще направи уикипедия на предаването, както имат всички останали риалитита. С всички участници, малко и фамилно име, възраст, (професия, макар, че не е задължително)... и подредени първо по азбучен ред, а после по реда на отпадането...

# 201
  • Paris
Хареса ми първи епизод има потенциал да се случи нещо интересно. Имате ли представа кога ще публикуват втори епизод?

# 202
  • София
Пак им прегледах визитките, оказа се, че съм бъркала Симеон и Ивайло. Вече ще ги запомня. Очаквах да има информация и за години или град, нещо, което да ги отличава.

Инстаграмите им са отбелязани към всяка снимка в профила на предаването. Снимката на Стилияна е наистина зле. А за темата, слагайте и имена към снимките, че сигурно и други ще се затруднят с разпознаването на тази с панталона.

За момента имат малко гледания, очаквах да избухне като Къщата на инфлуенсърите. Вчера имаше официална премиера и много хора се бяха тагнали от нея. Дано имат успех.

# 203
Неделя и сряда - Диви и красиви
Понеделник и четвъртък - Къщата на инфлуенсърите.

Стиковали са се, да не са едновременно.

# 204
Симона - има малко повече самочувствие и си е кифла, така беше и във фермата, въпреки, че там показа, че ако иска може и да работи. Тя хареса Йордан, но той бързо я отсвири, защото не му харесват пеперуди летящи от цвят на цвят, търсещи вниманието на всеки мъж. Не мисля, че Николай й хареса кой знае колко, устроява я за момента.

Йоан - мъжка кифла. Много малко напомня на  Мороне от 365дни. Визуално само. Иначе ми е много самовлюбен и се хвана з а първата, която му обърна внимание, не мисля, че му е на сърце изборът му в момента.

Йоардан - има трески за дялане, но на мен ми хареса, има си някакви бегови виждания. Начинът му на говорене ми допадна общо взето(сега тук не са нобелови лауреати). И най - вече ми хареса, че семето да се скара с Николета, стана и приключи монолога й. Определено мисля, че биха си паснали с Ина. Подразни ме, че изкоментира, че е майка. Но после погледнах от друга страна, поглежда в като жена, с която отношенията трябва да са или сериозни, или никакви. 

Елена - естествено красива, но личи, че е малка, наивна и неосъзната.

Ина - това е жената, която най - много ми допада. Има малко инфантилно поведение, но спрямо останалите ми е най - симпатична.

Георги - не ми допада, как зараза Стиляна, за да изприпка при Николета. Типично поведение за загорял мъж.

Ивайло - за него още нямам мнение, не успях от епизода да си изградя.

Николай - определено ми изглежда много добре стратегически подготвен, симпатичен е, но крие много в себе си.

Арина - и за мен, както някой по - нагоре спомена е излишен и изтъркан образ. Добре, че Симеон гони бройка, а никоя друга не го отрази, та той тръгна след нея.

Симеон - синоним на мазен глезльо.

Николета - поведение на жена, която иска да се прави на интересна, за да привлича внимание, жалко поведение за мен.

Стиляна - неориентирана ми изглежда, въобще не знае къде е и как да се включи.

Теа - и тя иска само със секс да изпъква, което й прави лоша услуга.

Константин - различен е, ще наблюдавам развитието му във формата с интерес.

Като цяло оценката ми от 1-10 е 8. Много добре за онлайн реалити.

# 205
Само да кажа, че гледах стори на Йоан от премиерата, стои до Елена, може да са станали там работите. Всъщност, някой от мъжете измрънка, че Йоан му е взел избранницата, може да се завърти някоя интрига. Grinning

# 206
  • София
Аз явно друго предаване съм гледала. Не ми хареса на мен, беше ми скучно, трябваше да измислят нещо по-интересно като за първи епизод. Участниците също не ми харесват, може би леко ми допадат Симона, Йоан и Елена. Може би и Ники, но ми е малко странен. Ивка се беше облякла много зле, не знам не я ли е срам да се показва така пред толкова хора. Дикцията и също не е добра, просто не става за водещ, не мога да повярвам, че Неделчо и Туджаров точно на нея са се спрели...
Също така ми липсваше да има кадри от следващия епизод.
Ще му дам шанс, но никак не ме грабна.

# 207
След малка пауза от около два часа седнах и изгледах втората половина от епизода. Останах разочарована не заради собствените ми големи очаквания, а заради прехвалването, което направи Неделчо.
Само за момент ще напомня как с ентусиазъм обясняваше колко е яко шоуто, какви били умни и красиви участните, колко техника ползвали и дъра бъра.
Използването на оператори и монтирани камери не е нещо революционно, в Къщата също е така. Извинявам се, че толкова много сравнявам, но това е единствената конкуренция и база за съпоставка.
Монтажа също по мое мнение не беше особено впечатляващ. Част от нещата ми бяха кътвани на странни места и такива дребни детайли. Не съм специалист, но нещо не ми беше както трябва просто.
Държанието на участниците също ми беше странно. Както и в предния коментар спомех, усещането за нагласеност някакси присъстваше. Твърде бързо започнаха да се отделят по двойки. Не знам дали съм само аз, но когато се запознавам с нови хора ще искам да опознаят повече от тях, а тези директни си се групираха. Личната ми спекулация е, че им е било подшушнато да си потърсят половинки.
Водещите... Ах, водещите. За какво бяха те? Дойдоха, казаха там нещо и си тръгнаха. Нямам против да се полюбувам на Туджаров, но Ивка е трън, направо греда, в очите им. Шегата за Ергена беше гриндж. Не разбирам защо толкова държат да се конкурират с други реалитита. За мен е непрофесионално по време на самия формат да се сравняват с конкуренция. В подкастти и интервюта мога да го приема.
Вече изказах мнението си за участниците, а последващите кадри само затвърдиха мнението ми за тях, но все пак сме видели твърде малко за някакви заключение. Единственото, което отново ме наведе на мисълта, че има нещо нагласено беше гринджавия разговор между Данчо и Ина. Той напористо задавя някакви нелепи въпроси, а тя изглеждаше все едно иска да избяга, а накрая били прехвърчали искри. Нещо не ми се връзва. Ситуацията изглеждаше все едно са на двойна среща и Данчо трябва да забамоса приятелката докато неговия другар сваля яката мацка.
 Единственият участник, за който ще се изкажа по конкретно пак, е Симеон. Тоя само на мен ли ми изглежда мега противен тип? И защо си пъха очилата в ушите?! Кой ходи така?
Разколебана съм дали го гледам за напред макар че, за да се откажа от предаване или сериал трябва да прескочи границите на абсурдното като Стефка Костадинова, за да го зарежа. Предвиждам, че сигурно ще си го пускам за фон когато няма нищо друго за гледане.

# 208
Няколко впечатления и от мен...
При положение, че не съм имала никакви предврителни очаквания и дори не съм се интересувала още от регламента, на мен встъпителния епизод ми хареса.
Така! От жените, най-добре и бързо, сякаш, се вписа Ина. От Теа, определено съм разочарована. Ще се окаже актриса за една роля. Дано да се усети, че е в друг формат и да не прави пак тъпите, изтъркани  вметки от сорта, че зависело, някой си, дали бил дошъл за любовта.
Относно мъжете, не можах да схвана особеното мнение на Йордан за Николай и от къде произлиза. Там ще има интрига, смятам.
Иначе, видя се, че Йоан най-добре и бързо се ориентира, и си намери партньорка за игрите. Йордан тръгна добре, а после се залута, щото искал да ги опознава още от сега, представи си. Абе, ало, шавай, 'щото сергията се изпразни! Laughing Smile Другия неориентиран е Георги. За него ще е, 'квото остане, след другите Laughing

# 209
  • БГ
Аз лично не мисля да го гледам 😃 най много да си пусна финала. Има вайба на къщата на инфлуенсърите, а то определено не ми хареса 😃

Общи условия

Активация на акаунт