Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 059
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Изгледах и аз и то с удоволствие. Хареса ми.
Участниците са ми ок на първо четене. Всеки един има потенциал да ми стане любимец или ли пък "анти-пати" Joy. Да видим нататък.
Според мен бързо се отпуснаха и разговорите бяха достатъчно спонтанни като за хора, които се срещат за пръв път.
Наистина втората част вече бяха по двойки, като не видяхме как точно  "заходиха" един към друг, но ок все пак 60 минути са само.

Може и да съм пристрастна към Надкастърите Heart, ама забележки нямам засега Grinning Heartpulse

От Неделчо :
Единственото, в което са се намесвали Продукцията (ей, какво нещо значи...., Неделчо Богданов= "Продукцията" Joy , успех момчета Hug) е да решат кои двама да отидат на среща след уъркшопи някакви си.

Туджаров Heart и Ивка бяха малко смешни.
Ок съм с всякакви вметки към други формати, даже ме забавляват.

Пп.  в темата за Ергенът - спрели кастинга за Ерген 4.
Супер Joy
Значи догодина Диви и Красиви по БТВ пожелавам Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

Засега ми изглежда доста добър продуцентски  дебют. Hug
Все пак има още време, де. Да видим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 211
Ще го гледам това риалити, но Надкаст без Туджаров ще пропусна. Надявам се тук да коментирате интересни моменти и от Надкаста.
Засега нямам изявени интересни герои, малко ми се сливат някои от мъжките физиономии.
Не знам колко е скъпо предаването, но визуално ми се струва не по-лошо от тв.

# 212
  • България
Записвам се, ще си пусна първия епизод на предаването тази седмица и ще му дам шанс. Не харесвам маниера на говор на Ивка Бейбе, много мутренски-провлачено и умряло звучи. Не харесвам и самата Ивка заради потресаващия й вид и пошлата реклама, в която участва.
Започнах да бъркам на кадрите от промото Ивка с гаджето на Неделчо - Ния със смешното име с тиренце Косара. Двете жени изглеждат еднакво в лице след уголемяване на устни и други пластични намеси.

От каста знам само коя е Теа, и се надявам да отпадне бързичко, защото не мога да изтърпя фъфленето, говоренето, дрехите й и липсата й на мозъчна дейност. Тя е за друга институция, не за показ в пространството.

# 213
И аз се зачудих за този Гош. Може би някой от мъжете ще напусне и ще вкарат Гош като резерва. Или някоя дама ще остане без кандидат за нея и ще го вкарат този смешник, знам ли? Но само така си мисля, едва ли ще стане точно така.
Не харесвам маниера на говор на Ивка Бейбе, много мутренски-провлачено и умряло звучи. Не харесвам и самата Ивка заради потресаващия й вид и пошлата реклама, в която участва.
Гледах снощи Ивка в "Черешката на тортата", отвратително. И пак само чалга и секс са й в главата. Някаква дама на масата каза, че не понася чалга и заради това е напуснала България през 90-те, а Ивка каза нещо злобно на синхрон по този повод, защото е върла чалгарка. И само тя познаваше домакина (някаква нова чалга звезда - мъж, не му запомних името, ама .. бил "новият Галин"), а тази вечер готви тя и от промото, което дадоха, щяло да има червена точка. Женичката пак си говори на сексуални теми. Снощи приказваше за уикенд-гаджета, тоест двудневни връзки.

# 214
За мене тази девойка изглежда потресаващо. 😳 Този бюст трябва да го крие, а не да го показва (*и*ки вън).

# 215
При толкова идоли чалга певици как се е набила в най-ужасния некадърник по монтиране на гърди просто не знам. Преди това нормално си изглеждаше по природа.

# 216
Какви се тази минус - плюс три кръв?
На мен певАческите възможности на китаристчето изобщо не ми се понравиха, единственото място, което превъртях.

ауч

# 217
  • София
Ох, сори за откровеността ми, ама ... Не се обиждай на една обикновена бе ге мама домакиня, тип лелка, аз не съм музикален капацитет (така стана ли по-добре Simple Smile )

# 218
  • софия
Какви се тази минус - плюс три кръв?
На мен певАческите възможности на китаристчето изобщо не ми се понравиха, единственото място, което превъртях.

ауч
Joy
Здрасти в темата Hands Hand

На мен пък ми хареса. Grinning

И от мен непрофесионално и лично -
Не си за Слипнот Stuck Out Tongue Winking Eye, но за акустик романс си е екстра GrinningHands V

Сори, вероятно ще ви разпукаме тук, ама няма как....Joy

# 219
Включвам се тук към отбора на мераклиите да гледат риалитито.
Първи епизод ми хареса как е направен. За мен направо си е като ТВ формат. Но аз не съм голяма разбирачка и нямам кой знае какви изисквания относно техническата част на нещата.
Говорът на Ивка наистина е ужасен, не е подходяща за водеща, никога не ми е харесвала, но не и обръщам много внимание и мога да я изтърпя.
Като цяло повечето участници са ми симпатични /визуално/. За друго ми е рано да преценя.
Засега от "двойките" най ми е интересно да наблюдавам Ина и Йордан.

# 220
  • Sofia
Ще погледам малко на принципа на спин-офа (заради създателите де) Smile макар че ми харесват само по-приключенските формати. Съответно други не гледам, не съм гледала и т.н., а участниците тук не са ми познати изобщо, но ще видя още няколко епизода, преди да реша дали да продължа.
На първо четене: много си личи, че нямат сценарист в екипа, ама много и епизодът, чисто драматургично, беше слаб, имаше само наченки на 2-3 конфликта и толкоз, никакъв обрат, никаква провокация, перипетия, предизвикателство, никаква структура – нищо. Той така и завърши – в нищото... За пилотен епизод това е недопустимо.
Участниците са горе-долу. Всъщност ми се видяха семпли, но може да имат потенциал и не искам да си правя изводи само от първи епизод. Друг голям минус е, че не разясниха абсолютно нищо от регламента. Ако до още 2-3 серии не знам какво ще гледам, е вероятно изобщо да спра да гледам.
Водещите ще коментирам в бъдеще, засега първата им проява беше изкуствена като поведение и маниер на говорене, а функционално и ненужна... мда – това също е сценарна работа.

# 221
# 222
  • Варна
Харесах, Йоан, Йордан, Николай, от мацките само Симона, но просто няма коя друга. Онази, дето спореше с Йордан ми е най-отблъскваща.

# 223
  • България

Локацията ми харесва повече от локациите на Ергенът. Дано има повече кадри от града.

# 224
О,да! Тази татуираната мацка с двете плитки ми напомня на брат Габриел от "Ергенът"3(за тези,които са гледали) Доста грубовата.

Общи условия

Активация на акаунт