Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 130
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Вижте профила на Ния-Косара.
Качила е видео от премиерата, където са участниците и Гош е сред тях. Преди това има и пост, в който му честити РД.
Ще влезе все някога, сигурно някой ще си тръгне преждевременно.

Скрит текст:
Симона е до Ники, никои други мъж и жена не са едни до други, дано да се е получило помежду им.

# 226
Йордан прилича на нацепен Туджаров Joy

# 227
Тук участници ли пишат? По-добре да не влизат в темата известно време. 😁 Да можем спокойно да го храним. 😁

# 228
  • София
Тук участници ли пишат? По-добре да не влизат в темата известно време. 😁 Да можем спокойно да го храним. 😁
Това пък кога я е спирало БГ МАМА? 🤣

# 229
Изгледах първи епизод с превъртане. Засега от мъжете му харесва професионалния модел, а от жените - никоя. Туджаров е много хубав, колежката му няма да коментирам. Дано се заформят интриги и да има някое и друго разбито сърце.

# 230
Аз бях забравила, че ще започва такова предаване. Тъкмо изгледах епизода и ми се струва чат-пат забавно.
Но защо винаги визитките са някакви такива... Супер много клишета и надуване.
Чисто визуално жените ми допадат повече от мъжете.
В разговорите май нищо невероятно не си казаха, но пък нали е само началото.
Йоан и Елена ми изглеждат най-големите играчи засега. На мен той нещо не ми хареса. Даже като се групираха двамата, малко се разочаровах, защото пък тя изглежда мила.
Хаха, Йордан в началото ми направи по-добро впечатление, но май като разбра, че никой няма да му готви със зехтин, се отчая тотално и загуби настроение :д
Малко гадно може да прозвучи, но в началото Николай ми се стори не точно като симп, както го определиха, ами като нещо друго. Не знам дали заради тембъра му или просто маниера на говорене и тн, но си помислих, че по-скоро нетрадиционно семейство си представя. Иначе беше мило, че "изчисти" токчетата на Симонка, но по-добре тя да не го е видяла точно как ги хлопа едно в друго :д
Николета може и да е готина, но за момента някак много груба ми изглежда.
Теа, докато й правеха серенада, май само гледаше как да се нагласи за пред камерите, хаха.
Цялостно Ина ми хареса най-много засега.
Този Гош на мен лично ми е много лигав и неприятен, дано не се появи наистина...
А какви са правилата? Ще бъдат четен и нечетен брой от двата пола и който остане без партньор/ка отпада?

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 03:19 от Geri2000

# 231
И аз не разбрах за правилата. На какъв принцип ще отпадат?
Иначе визитките наистина бяха клиширани, но ми допадна това, че не са километрично дълги и пълни с драматизми като в други предавания.

# 232
Казаха, че ще отпаднат тези, които не получат подкрепа от никого друг. Ако поне 1 човек подкрепи участника, тогава няма да отпадне, нещо такова разбрах

# 233
  • София
Ако един човек има право на един-два гласа, то тогава има смисъл в ранното групиране по двойки, за да си подсигуриш, че някой ще те подкрепи. Предполагам, че в епизода довечера ще разяснят регламента.

# 234
Аз пуснах само началото на епизода и в първите няколко минути щях да умра от cringe с тези разговори между участниците...

# 235
# 236
Много ме изкефи този диалог:
- Ти с какво се занимаваш?
- Ами нищо не работя. Ти ми изглеждаш много познат от някъде...?
- То и аз нищо не работя, сигурно затова...

# 237
На това момченце, което влезе със слънчевите очила, не му е там мястото. Дано Неделчо и Туджаров ги пощадят като образ.

# 238
Добре са се справили със снимките и монтажа, но участниците са като от каталог за секс услуги. Жените във визитките се дупят на плажа, мъжете нямат две мозъчни клетки в черепните кутии. Изключвам може би момчето, което се занимава с музика. Коментарът на Йордан за Николай, че е "симп" , само защото изчисти обувките на Симона, показа едно много ниско ниво. Сигурно Йордан си мисли, че жената е длъжна да му пере мръсните гащи и чорапи, докато той се излежава на дивана.

# 239
  • София
Ауткаст и Кукушев са пуснали видеа. Традиционно заспах от морализаторстването на Ауткаст, не знам защо този младеж държи да изпада в такива дълбоки философски размисли, коментирайки интернет шоу за свалки (упс, връзки), но определено ме изгуби.
Гледам в момента Кукушев, както обикновено оригинален поглед, изпълнен с голяма доза хумор.

Общи условия

Активация на акаунт