Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 153
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Отново по-хаотичен епизод, изглежда добре заснето, но нещо монтирането не ми струва наред. Не че разбирам особено от тези неща, но като зрителско усещане. Войсовър може да се пропусне, ако синхроните обясняват допълнително неща, които ние не виждаме. Но тук не са направени така и поради тази причина докато гледах епизода и аз си мислех за войсовър, а дори не съм фен на това в ТВ предаванията.

# 256
Хубав епизод, добре е, че нямаше водещи Grinning Но ми се искаше да бъде по-дълъг епизод. Тамън стана интересно...

И на мен ми стана жал за рускинята. Направи ми впечатление, че и в този епизод тя се държи доста  на ниво.

Не помня кой изръси репликата "Ако си легнем, тя няма да може да ходи 3 дни после, много е сладка". Това някой да се хвали с подвизите си в кревата и устата му да не млъква на тази тема... пълно дъно.

Константин и Йордан ми се струват най-интелигентни от мъжете.  Т.нар. "Майката" е пълна лигла.

И да, няма правила, не ни ги казват. Ама от една изпусната реплика разбрахме, че ще има "номинации за изгонване" другата седмица.

Йоанчо и Данчо си танцуват на Деспасито Grinning

# 257
Паралията гради образ: Бройките, братовчедка си, коя щяла да има толкова големи шепи, че да сграбчи сърцето му. Паляк Simple Smile

Коце, Коце, добър опит да реабилитираш Теа. Nice guy, nice try.

# 258
Включвам се и аз в темата.

След 2 часа и половина мъки най-накрая изгледах и втори епизод. За момента съм със смесени чувства за това риалити, но ще следя поради липса на какво друго да се гледа.

Епизода започна с Теа и завърши с нея, за жалост. Стори ли ми се или накрая в банята май/почти остана и без без това оскъдната й откъм плат пола?

# 259
Стори ли ми се или накрая в банята май/почти остана и без без това оскъдната й откъм плат пола?
Не е това, което изглежда Joy

# 260
Паралията гради образ.
Кой е паралията?

Иначе браво за режисурата на Нидиелчу. Накрая съчетаваха синхрона на Константин с това как Теа се натиска с някого... ама се виждаха само маратонките му. Първо загатват, после дават отдалеч... Накрая хард сцени в банята. И свърши на най-интересното Grinning

p.s. дано в началото на следващата тема има снимки с имена на всички участници

# 261
Симеон.

Паралията е моята асоциация, върху това как го представиха (богатия). Очертава се добър анти герой Smiling Imp

# 262

Паралията трябва да е този Симеон, големия е**ч, който два епизода си говори с рускинята и накрая завърши в банята с Теа 😂

Видях, че няколко човека са съжалили рускинята. Ако циври заради Паралията, не ми е жал за нея. Нали уж рускините били големи разбирачки на тема мъже, а тоя си я обработи много добре. Един мъж като почне да ти обяснява какъв голям е**ч е, трябва да ти светне червената лампичка 😂 А той милия, ако е успял вярно да се “отчете” още на втория епизод с тия селски приказки дето блещи, евала 😂😂

# 263
Мен майката не ме дразни за сега. Йордан само се чуди с кого да се скара, явно такива заявки е правил на кастингите. Иначе не е интересен. 😐  Тоз' с цайсите и тъпите коментари по повод на жените е пълно дъно. Теа - Логорея и Фея е ясна. Момченцето, дето чисти обувките на Симончето, не е the sharpest knife in the drawer. Според мен няма място в предаването и ми е малко гадно за него.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 09:57 от Alucard

# 264
  • Другата България
Като ви чета, май ще пропусна този....формат.
Нещо не е моето.

# 265
  • софия
Кукушев със свежо видео. Даммм, ще има материал....

Доволна съм от епизода. Кратичко и все още опознавателно някак. Не натоварва. Като че ли още не е започнало предаването.
Grinning
Не мога да преценя дали това че не сме съвсем наясно с правилата е дефект или ефект. Thinking  Май повече съм ок с това и ще чакам да разбера в движение.

Инфо, за който е пропуснал и му е интересно - Неделчо в подкаста обяснява малко от правилата, а по-назад в темата и  Дяволо е писал, поне основното е ясно. А как точно ще се случват явно ще гледаме в епизодите. Grinning

Обявения подкаст с Кобилкина кога да го очакваме, госпожице Редактор на синхрони Н-К? Grinning

Пп. Хаххххххх, Baraka, баш точно Joy JoyJoy

# 266
Накрая съчетаваха синхрона на Константин с това как Теа се натиска с някого... ама се виждаха само маратонките му.
Константин беш' тоз с маратонките. Теа в торба не седи Grinning

# 267
Накрая съчетаваха синхрона на Константин с това как Теа се натиска с някого... ама се виждаха само маратонките му.

Симеон се натискаше накрая с Теа, първо навън в градината, после в тоалетната. Той беше с халат и маратонки.

# 268

Симеон се натискаше накрая с Теа, първо навън в градината, после в тоалетната. Той беше с халат и маратонки.
Оле, оле. Пуснах го на по-високо качество. Симеон е! Sweat Smile

# 269
Да, Дъното е това. Wink

Общи условия

Активация на акаунт