Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 166
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Предаването май е по подобие на Love island. Там така се формират по двойки, които се променят в хода на предаването, а и се избират от време на време един друг, има обрати и е интересно... Ина каза това на Йордан..ще ме избереш ли...Който остане е single и е застрашен.
Каквото и да е предаването, е първо по рода си и нишата за такова предаване правилно е видяна от продуцентите. Ергенът е единственото "любовно" и предизвиква все пак голям интерес.

# 361
въпросът не е само да видиш нишата, а да представиш приличен продукт.

за мен Неделчо олеква с този ужасно изпълнен продукт, чак не мога да повярвам, че е учил режисура.

# 362
Здравейте и от мен!

Diavolo, благодаря не само, че си направил тема, но и за труда да я поддържаш!

Харесва ми това, което са създали Туджаров и Неделчо. Трябва да им се признае, че за аматьорско риалити са се справили много добре. Все пак им е първи опит. Не е редно да ги сравняваме с телевизионни продукции.

Каста е приемлив. Дали са представителна извадка на младите хора? Ми, не – можем да ги сравняваме само със себеподобните им - инстаграмъри и тиктокъри. От тази гледна точка Ивка Бейбе си е съвсем на мястото, нищо че  е непоносима.

# 363
  • София
Нишата е добра, но продуктът наистина е под всякаква критика на този етап. Доста сме плюли по Ергена, но там поне имаше наратив и ясни сюжетни линии, нищо че много от нещата бяха нагласени и на ниво евтин сеир. За други неща не ги съдя, ясно е, че нямат същия бюджет. Ясно е, че не са имали и толкова голям избор на кастинга. Но очаквах интересни идеи, добре замислени правила и хитро заложени предпоставки да се развият различни сюжетни линии между участниците. Вместо това имаме хаос, едни хора без мисъл и смисъл, които се мотат напред назад и ръсят глупости, които дори не са забавни. И има тук там камери да снимат всичко това. В Ергена се дразнехме, че се натрапват конфликти, защото предвид регламента и условията, беше ясно, че конфликти ще си назреят и без някой да ги ръчка. Тук обаче са оставени на пълен самотек, с подшушнати някакви правила, за които зрителя си няма и идея какви са и как са преставени на участниците, съответно не знае кой, какво и защо се бори. Знам, че доста ги храня, но наистина очаквах нещо по-добро и съм разочарована. Това са два похабени епизода, и дори занапред нещата да влязат в коловоз, много хора ще са се отказали. Надявам се да се поучат от грешките си, ако този продукт успее да събере достатъчно интерес, че да им се даде втори опит.

# 364
Да се надяваме, че в момента редакторите трескаво работят.

# 365
Предаването май е по подобие на Love island. Там така се формират по двойки, които се променят в хода на предаването, а и се избират от време на време един друг, има обрати и е интересно... Ина каза това на Йордан..ще ме избереш ли...Който остане е single и е застрашен.
Каквото и да е предаването, е първо по рода си и нишата за такова предаване правилно е видяна от продуцентите. Ергенът е единственото "любовно" и предизвиква все пак голям интерес.

Те буквално са “присвоили” по малко от всяко шоу на Нетфликс. Аз понеже такива бълвочи съм ги гледала ВСИЧКИТЕ и ми е адски анти точно това, че няма НИ-ЩО от тях си (съдейки по коментарите). Това “който не е в двойка може да си отиде” е взаимствано от “Perfect match”, там се формират двойки и който остане сам си отива, съответно драпат на всяка цена да са в двойка. 😀 Чета коментари и очаквам да видя аджаба кое са измислили те. Добре, че не го гледам, щях да се изнервя. 😀 И от Love island са взимали, абе..
Няма лошо за вдъхновение, ама цялата ти концепция да е копи-пейст на други, че и да твърдиш, че от тебе си ще има неща..

# 366
Все пак имам надежда, че първите два епизода бяха опознавателен хаос малко и след това ще влязат в ритъм с някакви структурирани епизоди - игри, влизане на нови участнииц, напускане на стари участници, нещо такова.

Между другото днес мисля излизат първите епизоди на нов сезон на Too hot to handle 😅 За мен това е най-пошлото от този тип на нетфликс, но пак си го гледам.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 16:15 от NoraSimeonova

# 367
Предаването май е по подобие на Love island. Там така се формират по двойки, които се променят в хода на предаването, а и се избират от време на време един друг, има обрати и е интересно...
Много прилича, да. Аз го гледам по Mediaset Italia късно вечер. И там са едни драми и ревове...

# 368
Гледах 5 минути без звук (у нас другите спяха) от някакъв влогър който не знам какво каза, но аз каквото видях беше:
 - Биг брадър, само че всички облечени като за ревю и сегиз тогиз се натискат.

# 369
На мен доста ми напомня на Summer Flirt, което даваха преди няколко години във Vbox7. Даниел Петканов беше водещ. Пак трябваше да се събират по двойки, имаше и разни игри, предизвикателства, награди и тн. Една Габи от първи сезон на Ергенът участваше, ако не се лъжа.

# 370
# 371
Една от участничките в лице буди асоциации с мис Пиги.

# 372
На мен ми допада за сега. Не знаех , че се снима . Предвид, че Неделчо ми е от топ неприятни риалити персонажи, много харесвам творчеството му -  вкусът към музика , картини , хумор , което ми се случва рядко.
Дълги години "рИвахме" , че всите риалитита са нагласени , по сценарий , сюжети, натиск, кой какъв да е. Ето натурално риалити и пак рев . Искаме си сюжета. Харесва ми доволна съм, поне това исках - много мъже и много жени - което беше неестествено в Егенът и от там изменяше, естествения процес на привличането.
По две думи за участниците
Симона - има си самочувствие, има си и покритие чисто визуално. Не я намирам и за "простакеса" . Не е идеална, има и много още да се развива , за сега ми е положителен герой .
Елена - с характерната за възрастта  незрялост , също поне не е простакеса. Красива визуално . Също положителен за сега герой
Ина - също хубаво момиче на външнен вид , не ме дразни за сега като поведение, но след като прослушах творчеството и , я отписвам категорично . Визирам хита и в ютюб INSTAIN - MEOW / МЯУ . - предупреждавам, може да убие мозъчни клетки и отива в графа простакеса. Дано да е израстнала , спомена май, че нещо се срамува от творчеството си, но ще продължи в същия стил
Арина - няма какво да коментирам, типична . Нямам нищо против рускините , за сега положителен герой
Теа - ушите ми се сгърчват в болезнен спазъм. Има и някои нелоши черти , заради които бих искала да се задържи на екрана . Дава цвят, нещо като клоуна в цирка . Подозирам, че случката със Симеон, може да е част от някаква тайна мисия
Николета - явно ролята на неособено желаната и привлекателна хейтърка, която да намества чакрите , на хубавиците/ците ще и е отредена, очаквам да се задържи
Стиляна -големи демонстрации , каква скрита пантера е . Но по скоро липсва истинско самочувствие, и угодничи , изпълнява иска да се хареса. Няма да е предизвикателство за мъжете
Дълго стана, мъжката част ще наплюя в друг пост

# 373
  • София
Само едно уточнение - не "ревем" за сюжет, а за разясняване на идеята и правилата. Различно е.

# 374
Ама то не е и лошо да се изяснява впоследствие. Примерно в следващия епизод да ни обяснят как ще стават номинациите, отпаданията... 
Сигурно като отпаднат няколко души, ще вкарат и този неприятник Гош.

Общи условия

Активация на акаунт