Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 136
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Слушам го за фон, докато си върша друга работа на компа. И какво чувам:
Нийчето, без да иска се издаде в края на видеото, че при получаване на наградата не е била опцията "и двамата да изберат парите", защото тя първо каза, че трябва да си ги разделят, ако и двамата изберат парите, а Мишето я поправи, че в такъв случай никой не взима парите. И тя "аа да" и веднага смени темата. Поне да го бяха изрязали. Аз, като зрител нищо не разбрах. Но след като имат лек спор помежду си, значи ... не се е случила тази опция (ако са приключили снимките де).
На час и 27 мин. от видеото

# 391
Едва ли се е случила, която и да е опция. Нали Неделчо обесняваше, че ние ще излъчим победителите на живо, тоест тогава евентуално тепърва те ще избират награда…

Слушам го за фон, докато си върша друга работа на компания. И какво чувам:
Нийчето, без да иска се издаде в края на видеото, че при получаване на наградата не е била опцията "и двамата да изберат парите", защото тя първо каза, че трябва да си ги разделят, ако и двамата изберат парите, а Мишето я поправи, че в такъв случай никой не взима парите. Аз, като зрител нищо не разбрах. Но след като имат лек спор помежду си, значи ... не се е случила тази опция (ако са приключили снимките де).
На час и 27 мин. от видеото

# 392
Е ... тогава хубаво. А странно е защо и двамата водещи обясняват различни неща? Мишо казва едно, Ния друго.

Тези двама не могат ли да се наговорят някак предварително какво да изберат? И сега, докато дават епизодите, те във външния свят ли са вече?

# 393
На това ми напомня:

# 394
Толкова много въпроси имаме всички, дано се изяснят наистина в някакъв момент нещата… Но лично мнение дори и да е тип “най-недомисленото шоу” на мен ми харесва непринудеността на този етап. Ще видим занапред…
Е ... тогава хубаво. А странно е защо и двамата водещи обясняват различни неща? Мишо казва едно, Ния друго.

Тези двама не могат ли да се наговорят някак предварително какво да изберат? И сега, докато дават епизодите, те във външния свят ли са вече?

# 395
Не съм гледала предишния сезон на Къщата на Инфлуенсърите, но с какво е бил толкова неприятен Гош? Подозирам, че не се е задържал дълго там....

Там отпадна в игра, която си беше на късмет, не я помня вече, но малко нелепо беше. Не съм сигурна, че щяха да го номинират, не се набиваше на очи като дразнител в самата група. Не го помня като лош, обаче много глуповат. Струва ми се, че залага в живота на външността си само.

# 396
  • София
Ама как водещите (коментаторите) няма да говорят различни неща като и на тях не им е ясен регламентът. Очевидно и на Неделчо, та за това мълчи по въпроса и всичко изглежда като седянка на някакъв сбирщайн от нехранимайковци.

# 397
Хората от продукцията не трябва да си коментират собственото предаване. Просто няма как да са критични. Нито към самото предаване като цяло, нито към участниците.

# 398
За последния въпрос - явно са навън, Мишо казва за Стиляна, че видял, че е на Слънчев бряг с майка си (може би от нейно стори примерно).

# 399
  • София
Ама какъв формат е искал Верислав? Ако е искал любовен - ето това е. Ако е искал нещо със стратегия - да беше се насочил към друг. Микс от двете е манджа с грозде.

Спомням си в един епизод на Надкаст, че Туджаров беше споделил как са им предлагали да ги спонсорират компании, които той не би искал да промотират. Мисля, че беше дал пример с електронни цигари или вейпове, поправете ме, ако греша. Тук виждам, че точно такива марки са сред спонсорите. Ето един пример за различие, което може да имат.

И лично мнение: промотирането на алкохол, изделия за пушене и хазарт ме отвращава.

# 400
Снимките са приключили, но победителят още не е ясен, тъй като ще се избере от публиката. Така че не се знае какво ще се случи баш на финала.

Гош в Къщата на инфлуенсърите не беше дразнещ, напротив - и за зрители, и за съквартиранти беше сравнително окей. След излизането си започна с изцепките - по подкасти, сторита и какво ли не, основното беше, че беше лапнал въдицата по една от участничките и правеше всичко, за да ѝ се хареса, включително оплюваше хората, които се карат с нея. Отделно от това е доста глуповат и дори бих казала пошъл.

# 401
И глуповат, и пошъл, и на визия на нищо не прилича, а самочувствието му е на страхотен плейбой... Просто смях.

Иначе и в Къщата на инфлуенсърите нещо не беше ясно кога как отпадат участници, понякога след игра, а понякога с елиминации. Но невинаги е било с редуване.

# 402
Аз съм изненада, че имате спомени за Гош. На мен винаги ми е бил много скучен, не бих казала, че ме дразнеше, но определено не го приемах за някакъв фактор.

# 403
Ако така бавно говорят както казвате...мога и да пробвам с 1.5 скорост, че са се уляли с тези 90 минути.
Аз точно така направих и на 1.5 върви доста добре

Изслушах Ауткаст, намирам мнението му и определенията за крайни. То половината свят според него са "долни" , щом им се е случило някой път да имат сексуален контакт без чувства. Не, един секс на 20-годишна възраст не определя живота ти и дали ще изградиш добро семейство. Разбира се, съм против пропагандирането и на безразборни контакти.
Радвам се, че го видях и можем да го обсъдим, тъй като аз много се кефя на мненията ти тук.
Няма нищо лошо в ЕДИН секс на 20 годишна възраст, но за съжаление аз виждам нещо съвсем различно, а именно как от първия си ден там Теа си търси с кого да се натиска - първо си стиска ръцете с Константин и обяснява как я дразнят мъжете, които заблуждават жените и че тя търси истинска любов, а после се натиска със Симеон в тоалетните - на това му се вика тотален дисонанс между думи и действия.
А и коментарът ми цялостно беше насочен към този тип култура, при който редовно търсиш различни безразборни сексуални партньори (за да си поживееш) и е много релевантно за някои тип хора, което е много различно от описаното от теб. Няма лошо да живееш както искаш, но негативните последствия от такъв начин на живот могат да са сериозни.

Също не ми допадна, че половината епизод беше за Теа, а Симеон беше в същата ситуация, но някак като жена Теа го отнася в пъти повече.
Това е по-скоро, защото при Теа виждам някаква надежда за промяна и развитие, за разлика от при Симеон и затова и коментара ми за нея беше по-скоро градивен, а към него използвах доста по-силни думи - при него ми е тотално изгубена кауза.

Неоспорим факт е, че аз съм малко по-краен в някои случаи, но пък съм отворен за различното мнение и дори съм склонен да променя моето ако наистина видя логика - точно затова се опитвам да провокирам диалог във видеата Grin

# 404
Още не съм гледала подкаста на Outcast, НО ще се позволя да кажа, че за мен Теа не търси секс и внимание просто защото е шаврантия, с извинение. Има жени, които правят безразборен секс и не влагат нищо в това, НО, Теа е във вечно търсене на близост и валидация от мъжете. Според мен много жени, особено млади момичета, изпадат в тази дупка, търсейки със зъби и нокти близост, като в един момент дори нямат реална преценка. А тя видимо няма реална преценка за живота и себе си...по-скоро ми е жал за нея, но в същото време ми е адски досадна и не знам защо беше нужно да я вкарват, не ми е забавна или интересна.

Общи условия

Активация на акаунт