Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 55 365
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Ами, който не е разбрал, в тази тема сме само полуидиоти, които просто не схващат концепцията на Недков и Ния-Косара. Синхроните са уникални, аз научих доста интересни звуци от тях, ох, ах, ех. Ама, аз по-малко не съм и очаквала, психоложка е нашата Ния!

Честно, беше ми жал, ама такава пасивна агресия имаше в този подкаст, че май ще се придържам към Ауткаст и Кукушев най-много, въобще не смятам да им гледам върховната продукция. Това ако нямам какво да правя, когато няма Къщата на инфлуенсърите Wink

# 646
На мен ми прави изключително лошо впечатление в тези продукции, когато започват да пропускат епизоди, независимо по каква причина. Изглежда адски непрофесионално. Ами подготви си първите десет епизода, измисли резервен вариант, наеми повече хора, ако трябва няма да спите, но да се монтира и пуска всичко навреме.
Освен това, когато няколко човека работят по общ проект, е добре, наред с това да имат идентична визия за нещата, но все пак и да се допълват, единият, ако не види недостатъците, другият да му каже "Това не е много ок, защо не го направим така." А не да се събират да си правят четки и да си повтарят само как всичко е невероятно и ако някой не го одобрява, той явно не разбира и не цени.
Професорът ни в университета (Шеф катедра "Кино и Телевизия"), когато сме снимали и си представяхме филми, видеа и изобщо задачи, тръгвайки да се оправдаваме какво сме направили или ненаправили, той винаги ни казваше: "Никога не се оправдавайте! На зрителя не му пука и винаги е прав!". И е много прав. Тия просто са решили, че ги чаткат нещата и дайте да водим и да правим формати.

Туджаров го нахраниха, но лично аз, като ги слушам тия идиоти, смятам, че не бих могъл да работя с тях. Те са тотални аматьори и въобще не се чуват какво говорят. Не случайно продуцентите рядко говорят.

А Мишето големият продуцент, преди малко си призна, че не е харесвал Ивака Бейбе Joy

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 01:25 от Kokito87

# 647
Да не се притеснява Мишо. И тя не го харесва (като мъж), а тя харесва всички.

# 648
  • Варна
Да не се притеснява Мишо. И тя не го харесва (като мъж), а тя харесва всички.

Че то това мъж ли е? 🤣🤣

# 649
  • София
Така и не изгледах епизод 3, но следя тук какво пишете. Няма да удостоя и с половин минута гледане повече след прочетеното тук по адрес на Туджаров. Неделчо как се чувства от цялата работа се чудя... Всъщност, важното е Надкаст да върви. И ще дам шанс на Къщата на инфлуенсърите, че го коментират там, а досега не съм го гледала.

# 650
Смогнах да ви изчета какво сте писали тази сутрин. Аз ли се заблуждавам или вчера някой писа тук, че този лайф трябваше да е още вчера вечер и да отговорят на въпроси и да кажат аджеба какви са правилата?

Мога ли да помоля някой, който е гледал този прословут лайф, да каже какви са правилата? Не знам дали ще го има на запис после, а и едва ли ще стигна да го изгледам. Това, ако въобще са казали какви са правилата, че от мненията в темата не разбрах казали ли са нещо въобще, или само са казали "сами трябва да сте се досетили вече". JoyJoy

# 651
Туджаров наистина излезна единственият, който печели от това предаване.
Неделчо и репутацията му за 2 седмици отидоха от 100 до  нулеви стойности. Ако не е напълно оглупял от любов би следвало да помоли Ния Косара да спре да участва в този подкаст.

# 652
А може ли някой набързо да обясни какви да правилата, защото не ми се гледа подкаста?

# 653
В случая по-добре да продължат, но да не правят лайф. Отделно Туджаров и Неделчо трябва да разкажат какво се е случило. Който трябва да се извини официално и Туджаров да каже, че всичко отдавна е зад гърба и отношенията им са отлични вече.

# 654
Аз доколкото разбрах са пуснали уж участниците буща да правят каквото си искат в къщата. 50 пъти ни се повтори, че нищо не било нагласено, но аз се възползвам от правото си да смятам, че говорят глупости, защото още от първи епизод се видя, че им е казано, че трябва да се съберат по двойки, а аз трябваше да ползват Таро картите си, за да го разбера.
Доколкото измежду комплексите на Мишо, дърдоренето на Ния, постоянното сравняване с Ергена и подвиквания на Неделчо разбрах някакви неща.
Ще има битки. Който спечели, отива на голяма среща ама не разбрах дали победителя е един и той си избира с кого да ходи или пък първите двама, или игрите са за двойки. Загубилият няма право на глас по време на церемониите.
По време на церемониите ще се раздават някакви гривни ама кой на кого... Трябва да питам картите, те по ясно ще ми го обяснят. Винаги единият пол щял да бъде по малко на брой и двама щели да остават без гривни, единият, защото са неравни, другия - защото загубилия от битката няма глас. Ама не разбрах и двамата ли отпадат или ще има пак някакво гласуване между останалите без гривни. Кой да ти ги каже тези неща!
Това е, което аз разбрах от правилата.

# 655
В Надкаста за Къщата двамата бяха заедно и се смееха, че ги мислим за скарани.

# 656
Туджаров и Ния май никога не са се харесвали, поне аз съм оставала с такова впечатление по време на общите им подкасти. Но то и Неделчо не изглежда да я харесва много, та не съм сигурна.

# 657
Преди да се знае официално коя е половинката на Неделчо, Туджаров намекваше, че не ми влияе добре.

Ясно е, че сега не са скарани, но определено е имало някакви търкания.

# 658
То е ясно, че и да са били скарани няма да си го признаят. Поне Тджаров е достатъчно интелигентен да отиграе ситуацията, без да се дава храна за клюки.

# 659
Льолявото Мише каза, че новият подкаст е с Денис и Виктория, сега хвърлих боб и изглежда е с Дениз Хайрула и Виктория Капитонова.
Поне покрай това предаване задобряхме в ясновидството.

Общи условия

Активация на акаунт