Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 132
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Теа са я вкарали в предаването с предварителната уговорка да прави шоу. Китаристът също ще се пробва като актьор, за да има екранно време да се рекламира като музикант. Аз тях двамата не ги гледам.

Ауткаст винаги има заявена позиция, което адмирирам. Не винаги сме на едно мнение, но поне не се опитва да се хареса на всички. Отделно - не си пускам анализ на реалити, за да слушам преразказ на събитията.

# 406
  • София
Outcast, коментарът ти за долните постъпки за секс без чувства не беше за Теа и за постоянно водене на такъв живот, а за Йордан относно хваленето му, че никога не му се е случвало да прави такъв. С тази част не съм съгласна, а не относно Теа. Мен лично Йордан ме изненада с това, мислех, че е по-неромантичен образ и съм сигурна, че малко от другите там могат да го кажат за себе си. Отклони се от темата и започна да даваш определения за хората като цяло, което е ненужно, защото излизаш извън рамките на предаването и ако Теа я знаем, то не могат да се правят обобщения за всички хора.  Подкастът си е твой, де, не те уча как да го водиш, само споделям, че за мен е хубаво да намалиш квалификациите като "долни" и от този род. Ще гледам и следващите ти, от началото те следя, но си пиша и какво не ми е допаднало.

# 407
Ама защо да не си каже мнението? Той застава и с лицето си зад него. Респект. Аз лично намирам Йордан за досаден с това желание да се скара с някоя жена и да я провокира, за да му обърне внимание. Не намирам, че е глупав, но ме дразнят хората, които се правят на интересни като него.

# 408
Това е по-скоро, защото при Теа виждам някаква надежда за промяна и развитие, за разлика от при Симеон и затова и коментара ми за нея беше по-скоро градивен, а към него използвах доста по-силни думи - при него ми е тотално изгубена кауза.

Аплауз за теб, и ти стискам палци, надеждата умира последна Hands Pray

От Ергена 2023 насам я виждаме как градира Теа Grinning
Скрит текст:
Да припомня за забравилите Smiling Imp

2024 похождения с братовчедколюбеца Trollface

Приветствам големия й стремеж да счупи тъпомера, мислейки си че така се казва на мъжкия полов член Satisfied

Симеон градира от инсест в Теасест Joy

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 16:59 от Baraka

# 409
Приятно изненадана съм от подкаста с Кобилкина. Добре им сипва. 😁

# 410
  • София
Ама защо да не си каже мнението? Той застава и с лицето си зад него. Респект. Аз лично намирам Йордан за досаден с това желание да се скара с някоя жена и да я провокира, за да му обърне внимание. Не намирам, че е глупав, но ме дразнят хората, които се правят на интересни като него.

А защо аз пък да не си кажа мнението? Не разбирам с какво ти пречи, че не съм съгласна с него. То въобще не си разбрала казуса, не се обсъжда Йордан, а обобщенията след това, не ми харесва заклеймяването на хората отвън, а не на участниците вътре. Намирам крайните мнения и в двете посоки за вредни.

# 411
Съгласна съм с теб. Wink

# 412
Подкастът си е твой, де, не те уча как да го водиш, само споделям, че за мен е хубаво да намалиш квалификациите като "долни" и от този род. Ще гледам и следващите ти, от началото те следя, но си пиша и какво не ми е допаднало.
Разбира се, приемам мнението ти и винаги ще се радвам да го чуя, особено когато не съвпада с моето, но е адекватно и добре аргументирано, както в случая е Simple Smile

# 413
  • софия
Похабиха потенциала от участието на Кобилкина е моето мнение. Trollface

Силен гост за първи подкаст, а егати скуката... С превъртане за 10 минути изгледах. Да бяха й пуснали визитките предварително и да коментират там едно друго от случилото се до момента и бъдещи възможности например. За 30-40 мин подкаст макс  имаха материал, то 90 мин .....Joy

Ния  с това навиване на пиргите дразни окото също толкова, колкото и ако си бъркаше в носа. Imp

Иначе гледах подкаста, в който като гост коментираше Ергенът и там много ми хареса.
Сега като водеща - уффф, скучно.
Мишо - надявам се, че като сценарист е по-добър и се надявам да му спрат микрофона веднага.
"На кастинга имаше една като патка" -  брааааво братле, добре, че ти блесна с остроумие....ImpJoy

За предаването - засега ми харесва достатъчно, но още няколко подобни подкаста ще му пуснат завесата преждевремено при мен.

# 414
  • София
Тъкмо изгледах двата епизода накуп, но междувременно друго вършех , та по- скоро ги слушах с поглеждания от време на време. Пуснах и подкаст с Кобилкина, но го спрях на 10- тата минута. Ния Косара не става за това, Неделчо само губи пробутвайки си гаджето.
Накрая рускинята ли плачеше и защо? Сега ще ви изчета де, сигурно сте го изкоментирали. Grinning

Струва ми се че са избрали най- комплексираните и неориентираните явили се на кастинга, опитващи се да го прикрият зад много зле изиграно самочувствие и претенции.

# 415
  • София
Ния-Косара има поглед над нещата, усеща хората и моментите. На мен ми допада.
Мишо Недков го гледам/чувам за първи път. Ще му дам шанс да се отпусне, трябва си време, камерата не обича всички от раз. Лошото е, че се държеше така все едно е от 5 години по подкастове и ние трябва да го знаем кой е. Никаква подготовка, без представяне, без встъпителни думи, което да го извинят и подкупят аудиторията образно казано. Никакъв усет за ситуацията. Той беше слабото звено в подкаста, а не Ния-Косара. Като комбинация е логично да не им се получат нещата. Често имаше неловки моменти на пауза и мълчание, не бяха подготвени, не се получиха и импровизациите, които обикновено спасяват нещата. Но за теи неща се иска и опит. Не става ей така от първия път.
Кобилкина бе похабена. Трябва да я поканят на по-късен етап, когато наистина има какво да се коментира. Тя какво да каже? Едни кратки визитки от 20 секунди и само два епизода съдържание. Твърде малко за каквито и да било оценки и прогнози. Та се чудеше и тя какво да каже, но ми хареса как на моменти сипваше и попарваше надеждите на водещите да чуят нещо хубаво за даден участник, когото явно харесват...
Генерално бих казал слаб подкаст, но с потенциал, така че им давам време да се ошлайфат. Михаил най-вече. Денислава например така и не се научи да води подкаст, а имаше толкова много гости. За мен тя е бита карта. Станислав задобря, в началото беше много зле. Има потенциал така да се каже, но Денислава категорично не става. За Ивка бейбе не мога да кажа нищо, защото аз си останах верен докрай и бойкотирах подкаста на Нова за ИВ. Ей така на инат ако щете. Иначе на Ивка съм гледал няколко нейни видеа от нейния и ютюб канал и там добре си води и предразполага водещия. Но аз просто не я гледам редовно. Тя има адски много видеа, от които аз съм гледал по-малко от 10% Просто тези теми за които тя набляга и говори основно, на мен лично не са ми интересни и за това не я следя и рядко я гледам/слушам.

За мен лично Туджаров е най-високо на стълбицата в момента в родния ни Ютюб, като комбинация от страшно много фактори. Обща култура, изказ и дикция, усет за разговора, да усеща нюансите, да предразполага госта и да прави всеки един дори и обикновен разговор интересен. Много ми хареса подкаста на Кукушев с Туджаров. ТОП. От страна и на двамата. Като в случая Туджаров бе гост.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 18:30 от Diavolo

# 416

За мен лично Туджаров е най-високо на стълбицата в момента в родния ни Ютюб, като комбинация от страшно много фактори. Обща култура, изказ и дикция, усет за разговора, да усеща нюансите, да предразполага госта и да прави всеки един дори и обикновен разговор интересен.

Харесвам Туджаров, но изказът му през половината време е на английски, и то със зле преведени и неправилно вмъкнати изрази. Дикцията му също не е съвсем телевизионна - боботи, понякога връщам по няколко пъти да чуя какво казва. Не искам да го хейтвам, просто ми прави впечатление, че много хора го хвалят за добра дикция и го сравняват с Неделчо, но според мен Неделчо просто ви дразни повече, защото мьека. Според мен хубава дикция имат Кукушев и понякога Азов. За воденето на разговори съм съгласна, предразполага много добре, изслушва, позитивен и справедлив е в дебатите.

# 417
  • София
Подкаста с Кобилкина ако го водеха Неделчо и Туджаров, че дори и Туджаров и Ивка ( хич не я понасям, но с Кобилкина мисля добре би и се получило ) щеше да е доста по- гледаем.

# 418
  • софия
Ния-Косара има потенциал, да, умно момиче е и наистина усеща хората и ситуациите. Съгласна съм, Дяволо,  вероятно и затова така ме разочарова подкаста.
Дали им трябва опит, сигурно, ама тя "една работа не тръгне ли отначало" няма оправяне...Grinning
Може би един "независим" водещ да им е по-полезен Thinking не знам....

Пп. Туджаров и Неделчо са ми любимците. Заради тях ще гледам ДиК. Joy
А Туджаров  Heart го взимам веднага, винаги и по всяко време, ако ме разбирате правилно ...  демек,  гали окото без съмнение, но за слушане е просто малък разкош за мен Heart

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 19:06 от freespirit

# 419
Като споменахте водене на подкаст, аз много харесах епизодите на подкаста на Азов, много предразполага към разговор, хем е добър слушател, хем се включва адекватно. На някои хора просто им идва отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт