Диви и красиви - онлайн риалити (по идея на Неделчо и Туджаров)

• 56 076
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
От това, което съм гледала от американските формати- дори да не харесваш някой, си готов да се МАТЧНЕШ с него само и само, за да продължиш в играта. 😃

# 541
  • България
Аз мисля, че нищо лошо не е казал Йордан.  Малко се оправдава като дете, но според мен той се държи много добре.

Изглежда сравнително умен за мъж, но няма опит с жените и не може да се контролира. Самоанализира се сравнително успешно. Оттам нататък е селски бек без обноски, без стратегия, твърде импулсивен, за да го възприема за "силен" и устойчив мъж. Носи Ина, хвърля я на леглото, прекрачва граници преди да му е позволено от нея, твърде много интимничи с нея. Крещи и вика. Всичко това не е израз на възпитание и е незачитане на другия.

Ако трябва да подреждам мъжете от най-зле към най-добре:
1. Йоан, 2. Куката, 3. Ивайло, 4. Йордан, 5. Симеон играча -> тези са неизбираеми
 6. Константин, 7. Николай -> тези са в отделна категория

За мен Николай има стратегия и би могъл да се отстоява и наложи. Единствените герои, които търпя за момента са: Николай, Константин и Елена. Като гледам имат шанс да се сприятелят.

Елена не изложи по никакъв начин Йоан, той сам си изкопа гроба и скочи в него в очите на зрителите.
И аз се чудих кога Елена се е сприятелила толкова с Арина. Не ни излъчват кастингите и предварителните отигравания, с което продукцията си вреди.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 13:27 от ferencliszt

# 542
1. Йоан, 2. Куката, 3. Онзи на Стиляна, 4. Йордан, 5. Ивайло играча -> тези са неизбираеми
Преправи си 5.
3. Онзи на Стиляна = Ивайло
а 5. вероятно е Симеон.
Замислих се дълбоко кой липсва в мъжката 7-ца Smiley Такъв "пичага", а не можах да се сетя без дълбоко замисляне... Sweat Smile

# 543
  • София
Епизод 4 ще е чак в неделя, бързо започнаха да разреждат епизодите.

Ето и трейлър:
https://www.instagram.com/reel/C9uF9zjo91h/?igsh=MTZqY2pmd3duY3M5ZQ==

# 544
  • България
1. Йоан, 2. Куката, 3. Онзи на Стиляна, 4. Йордан, 5. Ивайло играча -> тези са неизбираеми
Преправи си 5.
3. Онзи на Стиляна = Ивайло
а 5. вероятно е Симеон.
Замислих се дълбоко кой липсва в мъжката 7-ца Smiley Такъв "пичага", а не можах да се сетя без дълбоко замисляне... Sweat Smile

Благодаря. Симеон и Ивайло ги бъркам и на вид, и на акцент при говор. Русоляви, светли. По принцип точно такива харесвам без татуси, но тези двамата са ми голям turn off.
Симеон ми се струва подтикван от продукцията да го играе лошият.

# 545
Аз се чудя дали няма да стане една рокада, четете внимателно:

1. Николай да отиде към Елена. Той изглежда малко бавен с този говор, но си каза, че си пада традиционалист. Симонка му хвана окото, но тя много шари, не е негов тип. Пък и така хубаво се поскара с Йоан и Георги, явно не му липсват топки.

2. Йордан да се лута съм Симона и Ина. Симона каза, че иска батка, Йордан влиза в този образ. Николай ми е по-готин на мен, но в дългосрочен план - не я виждам с него.

Направо си ме дразнят монолозите на Симона. Да я гонели, да я искали, да я не знам си какво...пфф.

# 546
Мен ме подразни колко надменно каза на Йоан, че, разбира се, няма как да остане сама. Чак и провлачена нотка на лигла имаше в гласа. Не съм на страната на Елена, понеже е гадно да си прехвърляш личните травми на други, но пък Йоан е много дразнещ нарцис, така че не ми пречи, че му сипвате. 😂

# 547
Пуснали са трейтъл за следващия епизод, чак в неделя ще е, ужас. Нищо интересно. В инстаграм можете да го видите.

# 548
След този епизод Йоан ми е още по-антипатичен. Как може момиче на 19 да е по-издръжливо и търпеливо от мъж на 30... Той не бил нервак иначе, сега само заради храната. То при такива хора днес е едно, утре - друго. Все се намира по нещо, което да не им е окей. И как гадно се опитваше да я манипулира - страшно обиден, засегнат, унижен... И вече няма да говори с нея - като в детската градина. Пък тя нищо кой знае какво не му каза. Не знам аз ли си внушавам, но много нагласено беше, когато седнаха на пейката и тя първоначално само се подсмихна и гледаше нанякъде, сякаш чакаше той да спре, че да си каже нейните реплики. Имам чувството, че това вече е било споделено с екип или някой там и целият им разговор, в който тя да му каже, че я е отблъснало поведението му, беше някакъв изкуствено иницииран и тя вече се е била подготвила, че това ще е основната тема... Даже плачът и хлипането след това беше едно такова... Както и да е.
Иначе и на мен ми прави впечатление, че мъжете са по-настървени да се мачват и тн. Повечето жени сякаш се носят по течението и се забавляват.
В този епизод осъзнах колко много ми прилича Ина на Jessie J :Д
А Ивайло като заговори все едно слушам Наско Колев, чуек :Д
Като двойка, учудващо, но Константин и Теа са ми интересни. Трудно ми е точно тях да си ги представя заедно в реалния живот. Но пък сякаш подобен тип донякъде противоположности във връзка познавам и отстрани изглежда голям купон... те си знаят как им е всъщност, де

# 549
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мен е голяма грешка това разреждане на епизодите. Сега гледаме, защото няма нищо друго интересно и ни е любопитно какво са сътворили, но в началото на септември като започнат всички формати, мисля че доста ще им намалеят зрителите. Аз поне едва смогвам да гледам всичко, което искам по телевизията, та какво остава за нещо допълнително и то със съмнително качество.

Направо си ме дразнят монолозите на Симона. Да я гонели, да я искали, да я не знам си какво...пфф.
И че никога нямало да могат да я забравят и прежалят, след като са се докоснали до нея. Joy
И тя като Йоан е обсебена от собствената си персона, но няма да е лошо да излезе от филма, защото с тези прокламации се показва единствено като нелепа и смешна. Иначе има проблясъци от време на време, когато успее да погледне по-далеч от носа си.

# 550
Не съм ви чел коментарите, че да не си разводня нещата, които искам да напиша. Затова ще го направя, след като публикувам.

В първят ми пост за предаването написах за ЙОАН:

"Избачкал някаква визия, а в главата има само конец, който му свързва ушите, за да не клепнат. Толкова нисък интелект, аз не вярвах, че ще има в това предаване.“

След трети епизод мога да напиша следното: Геномът за развитие на мозъчната кора и гънките, е закърнял при този индивид, още преди 3 поколения! Аз наистина съм потресен колко е кухичък горкия. Той знаел какво прави. Той имал голям опит с хората. Той бил избрал нея. Той бил мъж. Тя трябвало да му се довери. Той бил ок, въпросът е само храната му да е там! Човекът си е добре бе, кое не рабирате? Храната там ли е, нека света се взриви, той си О-Кей! На „мъжагата“ си му е добре на първото ниво от Пирамидата на Маслоу и не иска да отлепя от там.  Вие ще кажете „Ууу, тоз не става, да си ходи“, ама не, аз ще го защитя. Трябва да има и такива хора. То не може всички да сме преуспели и да се затормозяваме с мисли, къде да си паркираме Ламботата. Трябват и хора като Йоан, които да са благодарни за храната на масата си. Човекът вероятно е отгледан в ултра набожно семейство и сигурно благодарят за храната и казват молитва преди всяко хранене. Той знае какви са важните неща в живота. За какво му е Ламбо? Да се чуди как да го опази чайките да не го окъкат. Дайте му да яде на момчето. Като Гроши в първият Биг Брадър – има ли биричка, значи всичко е точно. Горкият напудрен паток.

Елена се опитва да му покаже загриженост като му казва „Добре, ама ти си с мен и аз искам ти да си добре“. Нашето овчарче тотално не схвана какво му говори и го прие като типично егоцентрично комплексарче, което във всичко иска да чуе “Ти си номер едно“ и всичко различно от това, на него му звучи като „Ти не ставаш“. И тук вече си проличава комплексът за малоценност, който предизвиква в тоя празен череп, да се заяви твърдо пред една жена, като й покаже, че е самоуверен и че тя не му е необходима – че той ще спечели без нея и заминаването й при друг, даже няма да му одраска бронята. Няма значение, че всички знаем, че не е така и вътрешно тоя ще е Emotional Damage, както и стана по-късно. Затова генийчето прибяга до отчаяния ход в такива ситуации като й каза „Ако мислиш, че не съм добре, има и други мъже“! Направо ме закла с това си изказване. Ад! Ад! Аааааад! Този е безумно тъп! И тая малката го гледа, гледа и си вика „Какво правя аз тук? Това ехо от черепа му ли идва?“. Прииска й се да избяга с 200. Стоя безмълвна 9 секунди (засякох ги). Почувствах се като в реклама на мобилен оператор с Калин Сърменов от преди 20 години. Тотал щета. Йоанчо е най-глупавото ДЕТЕ там. Той е ДЕТЕ. Няма по-инфантилно държащ се в това предаване. Той и Симеончо (ама него си го знам от Варна, така че не ме изненадва). То храната, то пъпките. И не знам какво му харесват визуално жените от форума. Фитнес инструктор, прасците му като на боксьор. Къде си вееее, тренер?

След признанието на МАЛКАТА, ЕРГЕНЪТ тотално сдаде багажа и затвърди фактът, че е комплексирано мекотело. Започна да й се репчи и после доката Симеон правеше нескопосан опит да си измие окаляния образ (който той сам вкара в калта), пред зрителите, ДЕТЕТО Йоан тръгна да му дава съвет, като използва по пасивно-агресивен начин ситуацията му с Елена. Горкият! Тя го била унизила пред цяла България. Шефчееее, ти сам си се докара дотук. Ние още в първият епизод те преценихме, че си въздух под налягане. Помисли си, че с това ти сравнение на ситуациите с Елена и Теа, ще се докараш пред нас ли? Още по-жалък образ само си нарисува. Не знам каква жена би била с тоя. Симона и тя му го заби, а той продължи да се държи като комплексиран инфантил.

ЙОРДАН И ИНА
Написах го след първият епизод, ще го напиша и сега. Ина много правилно прецени ситуацията и каза, че тук май ще се случат нещата. Супер много им личи, особено на него. Тя може да си го опитоми и да си го прави на миш-маш, ако поиска. Но и на нея той й допада. Много са ми сладки и се кискам с кеф на комуникацията им. Тотално гръмнах БАТКАТА като каза:

ЙОРДАН
- До 30-тия ден, не знам какво ще направя.
ИНА
- Какво ще направиш?
ЙОРДАН
- Надявам се да не е каквото си мисля!
JoyJoyJoyJoy УАХАХАХАХАХАХАХА Grin Умрех, бате

Мисля си, че тези може и да излязат като истинска двойка. Сладки са ми и имат потенциал. Но си мисля, че той се плаши от това, че тя има дете. Ако той също имаше дете, нещата щяха да са други и даже това щеше да е още по-голям катализатор на взаимоотношенията им.

ИВКА БАБИ RagePeople No GoodSign UnderageSign No EntrySign No Mobile Phones
СПРЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ТЪПИТЕ ХОРА ИЗВЕСТНИ !!! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ПРАВИТЕ БОГАТИ, ЗА ДА СИ КУПУВАТ ЧИСТО НОВИ BMW-ТА !!! ОСТАВЕТЕ ГИ В НЕБИТИЕТО !!!
Тази преди имаше по-приятна визия от сега. Тя има говорен дефект, бе! Имате ли понятие, че в НАТФИЗ, където хората се обучават да са в тия среди, не биват приемани заради по-малки проблеми в изказа, а тази с такъв дефект, ми станала водеща и ми я правят популярна. Нека да забраним на децата под 18 да влизат в тик-ток, инстаграм, фейсбук, та дори и в ю-туб, за да не правят известни тъпи хора, че и после да им подръжават. Толкова си е превърнала в самоцел да е известна, че ще продаде душата си.

АРТИСТА
Ох...някой трябва да го посъветва да отиде на музикален педагог. Има заложби, но трябва да му се шлайфа гласчето на момчето.

Като цяло епизодът ми хареса доста повече от предишните, но отново се наблюдаваше някакъв миш-маш от страна на продукцията, водещата, правилата и т.н.

ПП: Щеше да е много яко да бяха помолили, мисля че Меди се казваше певеца, да им даде и той песента, както Д2 и да бяха завършили епизода с него, след изпълнението на АРТИСТА Grinning Ама то струва пари, така че...

# 551
И аз това мислех да напиша, че отчасти Симона е женското превъплъщение на егоцентризма на Йоан. Искал да мине евтино Николай да я заведе в Испания, ама нямало да стане... И сякаш си търси мъж да и угажда на прищевките само, а не партньор. В същото време се държа много достойно в разговора с Йоан...предстои да видим:)

# 552
И моето мнение е подобно на вашите (общото) за последния епизод. Аз лично за сега предаване за любов, както постоянно беше повтаряно, че ще е не виждам. Пак риалити наблягащо на сеира и кой с кого и къде ще се натиска… На мен ми е интересно да разбера на колко години са участниците важно е, няма как да очаквам постоянство и задълбочени разговори от момичета на 19г Елена и 21г Стиляна или от Симеон ако е на 22г примерно. Също Йордан ако е над 30г ами не е ок отношението му към втората му избраница 😁 цялото му представяне до момента ми е ниво 12 клас, лятната ваканция- сърдене, избухване за дреболии и тн

# 553
Амии, освен изброените, мисля, че Ина е на 23, а Симона - 28, но да ме поправи някой ако греша. Николета май е 30+?

# 554
Силно съм разочарована от дългата пауза. Втора черна точка за 2 дни.

Йордан чух, че също е на 23. Йоан е на 30.

Общи условия

Активация на акаунт