Пъзели 65

• 26 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден на патерици, момичета. Сега виждам.
Аз завърших първия Omaya пъзел, трудничък е, но много красив

# 121
На всички "близначки" в темата (за които знам Simple Smile) OliaT, krem4et0, Neita, Зори, Jenaiassez, Венислава Тодорова и на рождениците на Happy eyes, от сърце пожелавам едно безгрижно синьо лято. Nature Sun With Face

Hot Summer, Ioana_g , какви са тези коледни пъзели, които редите?! В сезона на черешите сме. Grinning
По случая отворих този, но като гледам ,може да го свърша към Коледа Grin

# 122
За Коледа ще редим летни😄

# 123
На всички "близначки" в темата (за които знам Simple Smile) OliaT, krem4et0, Neita, Зори, Jenaiassez, Венислава Тодорова и на рождениците на Happy eyes, от сърце пожелавам едно безгрижно синьо лято. Nature Sun With Face

Hot Summer, Ioana_g , какви са тези коледни пъзели, които редите?! В сезона на черешите сме. Grinning

Много благодаря, аз не редя, но ни следя под лупа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124
И от мен честито на Близнаците в темата! Бъдете здрави и редете безгрижно красиви пъзели!

Като спомена коледни - аз имам един целогодишно окачен коледен пъзел и мислех, че ще е странно да го гледам през лятото, но не е, даже някак психологически ме разхлажда Stuck Out Tongue Closed Eyes

Понеже следвам Omaya във Фб - доста са си намалили цените - omayapuzzles.com. Не знам каква е причината и дали ще има някаква разлика в качеството, ще видя като наредя някой от новите.

# 125
Намерих го, само че на по-ясно изображение се вижда.

Скрит текст:
vox, може би това изображение е по-ясно?
Скрит текст:

# 126
  • гр. София
Благодаря за пожеланията! Simple Smile
Много сме, силни сме!  (Ако има бих сложила човече мажоретка Joy)
Честит рожден ден, момичета! Бъдете здрави, щастливи и вие и вашите близки! Simple Smile

Този пъзел на Омайа изглежда интересен и труден.

# 127
  • гр. София
Най-сетне след много празнуване  успях да го завърша Simple Smile

# 128
  • Свищов
Благодаря за прекрасните пожелания. Да Ви се връщат многократно.
Аз наредих пътуващата панда. Поозори не, а и между празници и пътувания нямах много време. Поздравления за тези, които го редиха за време.

# 129
Добро утро!
Аз си редя тихо и кротко, но нещо не мога да стигна до социалните мрежи да качвам Smiley
Последно време имам желание само за по-големи пъзели, но за жалост мястото ми стига само до 2000 части.
Този равенс беше истинско удоволствие от първото до последното парченце и е един от малкото пъзели за който се ядосах, че наредих толкова бързо.

Novel Avenue
Ravensburger, 2000

# 130
С голямо закъснение на патерици да честитя рождените дни на Оля и Кремчето Flowers Rose Бъдете здрави и щастливи, момичета!

Не можах да се събера да пиша по-рано, емоционално изтощена съм.

Ето още един плик от големия Трефл, вече им загубих бройката. Но този уикенд вече се надявам да успея да ги съединя.

# 131
Enjoy, 1000 части 🐙 Много ярък, цветен и забавен, но този тип пъзели(с повече дребни детайли) ги редя малко по-бавно:)
Флорида, ако още го искаш, ми пиши да се разберем:)

# 132
  • София
Съмър много е готин.

Благодаря на NalSi за сойката, много приятен пъзел.

# 133
  • Свищов
И еленът е готов. Беше ми значително по-лесен. Утре пъзелите ще отидат при Бела.

# 134
  • Варна
Добро ви утро от село Шипка, Казанлък. Аз се вихря на мотосъбор този уикенд, момичета, но ви държа под око, въпреки че от две седмици не съм пипвала пъзел. Страшно каране направихме вчера, моторът пееше в ръцете ми. Наоколо има гледки, достойни да бъдат увековечени на пъзели, а златната църква е абсолютна красота. Нея обаче вече я има на пъзел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт