Пъзели 65

• 26 826
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
На мен цялата серия ми е любима ❤️

# 61
Сали, днес ще ходя до Бизнес парка. Искаш ли да мина да ги взема?

# 62
  • София
Идвай!

# 63
Желаещ да получи пътуващите Елен и Панда?

# 64
Най-после дойде петък и ще мога да поредя малко. Приготвила съм си Enjoy-чета за този уикенд. Закачих си също на стената един техен - много ми харесва.

# 65
Като гледам голите стени имаш да работиш усилено. У нас, както казва мъжа, не се вижда цвета на латекса.
От 3 седмици съм в проект - я време няма, я ми втръсна вече с неразличимия фон. Довечера го мъча за последно и събирам. Когато имам нужда да наредя нещо набързо и освободя място, все се нахаквам на едни ... 

# 66
Като гледам голите стени имаш да работиш усилено. У нас, както казва мъжа, не се вижда цвета на латекса.

Така си е, скоро се нанесох. Ако зависи от мен, пъзели ще има и на терасата закачени. Smile

# 67
  • София
Delta, рамката от къде е ?
Hot summer, ако няма друг желаещ по района ви, аз бих ги взела Simple Smile

# 68
Delta, рамката от къде е ?

В едно арт студио във Варна го носих - https://krisiart.com/product/4734/profil-za-ramka-43.html.

# 69
Ами .. стига толкова, иначе ще отиде още седмица човъркане, а страшно ми писна.
Chameleon - Cherry Pazzi 1000

И е свободен, ако някой си го хареса.

# 70
Ох, черни части на черен фон - ужас. Иначе не си личи, че има още😁

# 71
Честит празник на всички малки и големи деца! За всички да има подаръци! Balloon Balloon Balloon
Аз постъпих малко хитро с подаръка за дъщеря ми. Подарих и тази кутия/книга с рецепти  (да има кой да ми приготвя сладкиши). Grinning Шегувам се, просто напоследък забелязвам интерес в тази посока.
Скрит текст:

Другата изненада беше атракционно пътуване с влак с парен локомотив до Казанлък за празника на розата.

Поспамих ви малко, ще ме извините. Simple Smile
Исках да ви поздравя с пъзела на клоуна с балони, но от известно време се прибирам в нас само да спя и пъзел не съм пипнала!

# 72
  • София
Vox рецептите са сполучливи, сестра ми взе на нейните деца и аз ги снимах. Аз 2-3 дни пъзел не съм пипала, но си купих един от Комсед Simple Smile

# 73
  • Свищов
И аз се зарадвах с подарък (нали съм дете на мама и тати), та днес получих пъзелите от Мона Лиза с след 2 месечна пауза почнах да редя единият от 750 части. То като карането на колело - не се забравя, но трябва и да го приключа до утре, че да не се мотка много време.

# 74
И аз днес изпратих 6 пъзела и получих 10😁

Общи условия

Активация на акаунт