Пъзели 65

• 23 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Разбира се.

Кутията малко е смачкана, вижда се на снимката.

# 511
  • гр. София
Благодаря, картинката изглежда много хубава. Да, частите са тънки. Имам такива пъзели, обичайно ги продават в магазините за левче по  5лв.

# 512
Най-сетне и аз да подредя нещо.
Discover Our World - Schmidt 1000

Свободен е.

# 513
Разбира се.

Кутията малко е смачкана, вижда се на снимката.

Ух, вярно че изглежда много труден за редене, ако не е добър картонът и изрязването. Мислех, че повечето китайски имат цифри отзад за ориентир.

Аз в момента се чудя за този дали да си го поръчвам и дали няма да ми дойде труден:
https://www.ozone.bg/product/pazel-enjoy-ot-1000-chasti-symphony-of-flowers/

Ще го наредя все някак, но няма да е както обикновено за един уикенд.

# 514
Красив е!

# 515
  • Варна
Delta_12, този има буква и цифра на гърба на парченцата, но въпреки това ми беше тегаво да го редя. Прибрах го в 5 торбички, A, B, C, Д и рамката. Ако ми дойде музата някой ден, може и да го наредя. Но сега си отворих един 1500 на Арт и ми е гот...

# 516

Значи е решено - поръчах го.Yum Ще разчитам на това, че Enjoy-четата се редят много лесно по интуиция, няма как да се объркат местата на елементите.

Флорида, разбирам те Simple Smile Много се губи удоволствието така.

# 517
Delta_12, много е хубав пъзела, който заглеждаш. Според мен няма да те затрудни особено. Доста по-тегави си редила.
п.п оф, докато публикувам и видях, че си го поръчала вече. Simple Smile

FloridaM, знаеш за опцията корекция на цената в Тему, нали?

# 518
Delta_12, много е хубав пъзела, който заглеждаш. Според мен няма да те затрудни особено. Доста по-тегави си редила.
п.п оф, докато публикувам и видях, че си го поръчала вече. Simple Smile

Благодаря за подкрепата Simple Smile Скоро ще кажа как е било. Аз съм редила на тази художничка Олга Дарчук едни макове и пак не изглеждаха лесни, а пък много леко вървяха, така че и за този се надявам да е така. Покрай твоя Yazz натрупах и два техни, дано са хубави. Мислех, че те са основно квадратни и не ме кефеха, но сега видях, че имат два красиви правоъгълни и ще ги пробвам.

# 519
На мен много ми хареса, като качество Пепеляшката на Yazz. Дано и ти да останеш доволна от твоите. Иначе аз също не обичам квадратни пъзели, само се чудя къде да ги редя. С този изкарах късмет, че разполагах със свободна голяма маса. Simple Smile

# 520
Вретено, 1000 части 🍕

При мен са пътуващите вълк, бухал и 2 птички. Утре ги започвам:)

# 521
Хич ме няма напоследък.
Скрит текст:
Тъжна съм по различни причини. Детето ще тръгва на училище след два месеца с предния набор, но не в училището, в което исках (само дето разбрах какво искам след като я записах), на работа е кошмар (но пък ако оцелея ще е за добро сигурно), това с детето ме вкара в допълнителни разходи и сега не мога да си купя новите пъзели, които исках. Климатизацията ни не работи.

Но пък от добрата страна на нещата в неделя от 11 наше време трябва да участвам в европейското онлайн състезания соло. Кутията е опакована в хартия за подаръци, нищо не се вижда, мога само да кача, че размерът е странен и не съм редила такъв. Малка и дебела кутия. (Между другото в понеделник имаше пак от тези състезания, пъзелът беше 2Х500 Фалкон, на място решиха, кой от двата ще се реди.)
А другата събота ще редим един Eurographics по двойки в друго онлайн състезание, него го знам кой е, защото сама го купих, ама така да мразя големи части Smile

Italian Fresco
500 части
Schmidt

# 522

Betty Boop, 1000 части
Master pieces

Бухтичка, Hug

# 523
Бухтичка, аз все не успявам да ги гледам тези европейски състезания, но в неделя ще опитам и ще стискам палци. Малка и дебела кутия само на Heye съм редила от 500 части, но може и да е някоя незнайна марка. Smiley

Delta_12, Yazz и Enjoy ги слагам на едно ниво като качество. Колкото и трудна да ти се струва картинката, парченцата някак сами си намират местата. Държат цена обаче и рядко се намират изгодно добри попадения, иначе да съм ги изкупила всички и на двете марки SmileStuck Out Tongue Closed Eyes

Pac Man
Ravensburger 500

# 524
Black sea, 500 части 🦉
Следва вълчо:)

Общи условия

Активация на акаунт