Отговори
# 135
Сташе, за отмъщение ли Grinning

Аз и с коментари за серията не мога да се включа, че не съм я гледала, само това Heart Eyes

Психологът Ферит Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136
Не знам, Еве. Мислех, че сме преодолели тези етапи в отношенията им.
Скрит текст:

# 137
  • София
Скрит текст:

Това поне, че Суна ще каже на Кая и той ще й намери клиника в Лондон звучи до някъде логично. Тя казвала на Ферит, че отива да учи, той я пуска. Това се коментираше снощи. Дали са спойлери или теории не е много ясно.

# 138
Мдааа...
Скрит текст:
Сейран може и да се срещне с Тарък, но да му даде да я прегръща...
Нейсе, за нуждите на сценария и това могат да напишат Stuck Out Tongue Winking Eye
Снощи в туитър разправяха например, че Ферит щял да става дон Корлеоне хахахаха

# 139
И аз прочетох същото.Но и без да съм чела,отдавна съм сигурна че така ще стане.

# 140
Аз не съм сигурна в нищо вече.  Толкова  поврати и невероятни  събития , толкова липса на логика имаше , че очаквам всичко. Само да не ми пишат , че Пело съдейства за лечението на  Сейран , а Феро нищо не знае за болестта  `и. Не дай си пък , да ги направят първи  приятелки.Това вече , че ме откаже да гледам.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 11:05 от Kami_J

# 141
Аз не съм сигурна в нищо вече.  Толкова  поврати и невероятни  събития , толкова липса на логика имаше , че очаквам всичко. Само да не ми пишат , че Пело съдейства за лечението на  Сейран , а Феро нищо не знае за болестта  `и. Не дай си пък , да ги направят първи  приятелки.Това вече , че ме откаже да гледам.

За съжаление пишат че Ферит ще спи с Пелин и Сейран ще разбере.Клиниката я намирал Кая в Лондон.А Ферит уж видял Сейран с Тарък,който я бил прегърнал и затова направил така...ще видим.То аз го повтарям от месец че ще замине с Тарък,дано не е с него а със сестра си.Но за съжаление,Ферит май ще оправдае подозренията ми.То отдавна си има такива препратки де...още от 64 епизод.

# 142
  • София

За съжаление пишат че Ферит ще спи с Пелин и Сейран ще разбере.Клиниката я намирал Кая в Лондон.А Ферит уж видял Сейран с Тарък,който я бил прегърнал и затова направил така...ще видим.То аз го повтарям от месец че ще замине с Тарък,дано не е с него а със сестра си.Но за съжаление,Ферит май ще оправдае подозренията ми.То отдавна си има такива препратки де...още от 64 епизод.

Това спойлери ли са или теории, защото спойлерите се пишат в скрит текст.

# 143
Вярвайте после на Ферит.

# 144
Мдааа...
Скрит текст:
Снощи в туитър разправяха например, че Ферит щял да става дон Корлеоне хахахаха

Скрит текст:
Еха, пропадна ми разказа за милосърдието Joy
Но пък само този спойлер ми грабна вниманието Thinking Иска ми се да видя как ще превърнат момчето, на което му прилошава от счупени пръсти, и което носи пистолет само за украса, в дон Корлеоне Grinning.
Един по- суров вид ще отива на Ферит, нека. Тъкмо ще има драма в семейството на СейФер без намеса на външни лица. Ще е мил и нежен само към Сейран, всички други ще са под ножа. Съгласна съм Smirk

# 145
https://www.instagram.com/reel/C5n1YHON44X/?igsh=MTA2N3VuZHh2OG5pZg==

Ако Ферит е направил такава кукла,съм готова да му простя...

# 146
Здравейте, момичета! 🫶
🧿💙

Никакви спойлери не са това за мен, а свободни съчинения. Всеки си пише каквото му дойде на акъла! То пък един с един не си приличат. От гадно, че по-гадно писали. 🙃

# 147

Никой не е казвал че ще спи с Пелин, спойлера е че ще се пишат съобщения и Сейран ще види, Ферит ще ходи при нея сутринта

# 148
Много обичате да нападате хората които не познавате Само вие четете спойлери,всичко знаете,друг няма право на мнение.Що за поведение е това?Както аз уважавам вашето мнение,не споря,не се заяждам би трябвало и вие нали.Аман вече,аман.

# 149
Много обичате да нападате хората които не познавате Само вие четете спойлери,всичко знаете,друг няма право на мнение.Що за поведение е това?Както аз уважавам вашето мнение,не споря,не се заяждам би трябвало и вие нали.Аман вече,аман.

Това не е мнение, а чуване на някакви спойлери, вие пишете това което сте чули в Туитър, много пъти е имало спойлери, които са извадени от контекста и в епизода е съвсем различно. Освен това не сте ги сложили в скрит текст, не всеки иска да чете спойлери

Общи условия

Активация на акаунт