Отговори
# 120
Да се порадваме малко на тази "великолепна" игра Smirk
https://x.com/denolardan/status/1794426223629602932
Оправя си косата с простреляната ръка Grinning
Heart
😂😂😂
Истинска некадърница! Супер противна смотана риба! 😅

Аз не разбрах само как куршума оцели дясната ръка, след като тя мина пред куршума с лявата Simple Smile
Е,ми гаден куршум,не ще и не ще да оцели точното място.И той бойкот прави.

# 121
На мен образите на Сейран и Ферит изобщо не са ми твърде идеални. И двамата се нараняваха. Ферит лъжеше , изоставяше Сейран , пробва се при друга , почти се  ожени за Пелин. Сейран пък беше прекалено горда.  Ние си ги правим идеални под въздействието на Мерт и Афра. Оправдаваме действията им , с добрите им сърца.  Не казвам , че са лоши хора , ама чак пък толкова добри....
Аз винаги съм имала едно наум за Ферит. В първи сезон знаех какво да очаквам от него, дори когато ме е било яд на него. Обаче във втори ми е много двусмислен , както и Суна.  Вярвам му , че обича Сейран , но също така очаквам да направи  пак някоя глупост.
Но  пък може и Сейран да ме изненада. Ако вземе да забегне с Тарък , ще е връх на сценаристката мисъл. Клише отвсякъде !
И как така , всички преди да  напуснат дизито стават толкова чисти и добри ! След смъртта на Фуат , забравихме колко беше завистлив , злорадсваше понякога , залитна и по Суна.
Сега Орхан , колко ми беше гнусен когато се вмъкваше при Ифа най -базсрамно и крадеше баща си , поръча Кязъм.
Пело , завърна се осъзнала грешките си ,прикрива Феро от куршумите, помага му . Само  дето не е станала първа приятелка на Сейро. Време е значи да си ходи  и тя. Достатъчно е чиста вече.
Акън , лош, лош , ама стреля в майка си и в себе си. Пощади Сейран и Феро , а му бяха в ръцете.
Няма възмездие в това дизи. Всички лоши , ще ги избелят накрая.

И още нещо. Да ,сцената с Кязъм и Феро  в болницата беще гнусна , но..   За мен най-най-гадната сцена беше между  Халис и Фуат , когато го накара насила да яде. Още ми е пред очите как плачеше и преглъщаше.  Чакам с нетърпение края на Халис , Хатуч , Кязъм и Ифа ! А пък нека не съм  милосърдна !

# 122
Ками, героите от първи сезон нямат нищо общо с тези във втория.  Поне аз отдавна загубих първоначалните им настройки на всички. В този сезон Сейран  и Ферит са най-добре  стоящи, най-отгоре над всички които  копаят дъното .  Може би  в този смисъл мислим,че са избелени.  Те носят по-хубави черти, морал, етика, ценности    от старото поколение, на което са жертви. В никакъв случай не са идеални, но не са и злодей.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 23:05 от Nina_Richi

# 123
Някои герои са си такива от епизод 1 : Халис, Хатуч, Кязъм, Ифа , Орхан , Гюлгюн... Само при Ферит  и  Сейран   има развитие в положителна посока за мен. По-точно пораснаха.
Да вземем Аби , каква му е промяната - никаква. Пело и Суна -  в отрицателна посока.
Както казват "Хората не се променят , променят се обстоятелствата " Ще гледаме как ще се развият събитията  и какво скрито ще извадят на показ от нашите герои. Няма да се учудя , ако някои от положителни станат  отрицателни.

# 124
Момичета,така между другото едно спойлерче.
Скрит текст:
След смъртта на Орхан,деде ще получи нервен срив и ще остане в инвалидна количка./Това мога и да го повярвам ако оставят деде в 3-сезон,щото не е добре със здравето и само ще го возят/.Шехмуз и Мезиде отиват в кауша.Тайяр ще започне да заплашва Сейран,че ако не тръгне с Тарък ще отвлече майка и./Това много не го вярвам ,щото много става вече отегчително/.Ифакат ще прекъсне всякаква връзка с Шехмуз и ще се върне победоносно в Ялъто като каже,че е бременна от Орхан./Това също го вярвам,защото той вече не може да се защити/.Хаттуч поема изцяло управлението в Ялъто.Пелин ще отиде в имението и ще се извини на всички за това което им причини.Сертер ще я блъсне с колата си и тя ще умре.Ферит ще обвини дядо си за смъртта на баща си заради това,че го е пратил на смърт заради греховете на Хаттуч.Ифакат няма да се задържи много в ялъто защото Хаттуч ще управлява.

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 23:36 от mimi 65

# 125
Не мисля, че са същите, от лоши станаха чудовища, предписаха им най-невероятни и всевъзможни  грехове.  Всеки които изброй във втори сезон направи нещо, което  е в пълно противоречие с първоначалния  му  що годе приличен образ.  Общо взето знаехме,че са лоши, но нямахме представа колко точно отвратителни са и на какво са способни.
Всички герои около СейФер са лоши и копаят дъното стремглаво, а във втори сезон  над СейФер виждам ореол. Общо взето сценаристите четат фентъзи, хоръри и трагекомедия и  ни сюрпризират  с боза.

# 126
Все още не виждам нито един идеален.

# 127
Идеални няма. Но образа на Сейран е доста добре написан. Този на Ферит израсна пред нас, във времето той  се променяше, бавно и плавно, към добро.   Това е най-добре развития персонаж във времето,от епизод едно до сега претърпя пълна промяна. Като главни,  техните образи са най-светли и значими, затова са и най-добрите.

# 128
Не знам кой луд пуска тези реклами през ноща ,но е излязла нoва реклама на Рамо за Head& shoulders
https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1794863464441364680?t= … ucsJz73dZWug&s=19

# 129
Не е зле, но можеше да помислят и за други варианти. Примерно влиза под душа, но си е забравил шампоана и моли Афра да му го подаде. Но става и на излизане да му подаде хавлията...

# 130
# 131
  • София
Добро утро! Понеделнишки май пак аз ще качвам лошите спойлери Joy

Скрит текст:

Ферит ще получава съобщения от рибата, ще се среща с нея. Сейран ще разбере.
Тя ще замине за чужбина, той дори няма да разбере, че е болна.
Ей такива красиви неща цяла нощ в Х. И таг да няма трети сезон пуснаха разни акаунти, което е пълно неуважение към любимците им.

# 132
Мистери, тези тагове са предимно от много "запалени" фенки на Рамо Stuck Out Tongue Winking Eye

Викаш, халва скоро няма да ядем JoyJoyJoy

# 133
  • София
Мистери, тези тагове са предимно от много "запалени" фенки на Рамо Stuck Out Tongue Winking Eye

Викаш, халва скоро няма да ядем JoyJoyJoy

Хахаха, знам ли, онази вечер се смях на едни девойки, дето едната за втори път щяла да прави, другата за четвърти, ама този път щели да чакат да е сигурно. Ами ще чакат явно. За къде е сериалът без Буче, тя е номер едно екшън актриса Joy
Горкият Рамо, пак ще има да бяга след сцените с нея, а тя да го гони, че да ги снимат заедно.
Аз и с коментари за серията не мога да се включа, че не съм я гледала, само това Heart Eyes

# 134
Скрит текст:
А Ферит се виждал с оная, защото видял/разбрал, че Сейран се вижда с Тарък

Общи условия

Активация на акаунт