Отговори
# 150
На кого му пука за Пелин. Аз вече съм някъде там Smirk

# 151
Момичетааа , не спорете за спойлери. Толкова неща ни показаха във фрагове , а не ги видяхме в епизодите , вие се хващате за спойлерите.
Всеки е добре дошъл в темата. Всеки е свободен да пише каквото мисли. Теза ли е, спойлер ли е , мнение ли е , какво значение има. Важното е да имаш позиция.
Само за потвърдени  спойлери , моля да се слагат в скрит текст. Аз лично не винаги ги чета , защото ми пада интереса към епизода .

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 13:34 от Kami_J

# 152
anabeell, то като се замисли човек, ne gerek var да си пишат съобщения, че и да ходи при нея, макар и сабах, ама... Пак нейсе Smirk

# 153
Здравейте, 
Много сте изписали за ново развитие на двойката Сейфер,  но това ще ни го разкрият само хората от които зависи продължението на сериала.
Аз се замислям, че третият сезон дали пък няма да ни изненадат с по приятни неща и вече да се насладим на един хармоничен и щастлив семеен живот на двойката.
Едно мое мнение за Сейфер.
Първи сезон имаше сватба на съвсем непознати и млади Сейран и Ферит, която сватба постепенно се превърна любов.
Последва раздяла и през втори сезон имаме втора сватба, осъществена след доста премеждия, но любовта и тук си каза думата.
Логично очаквам и при трети сезон да има раздяла и нова сватба, но вече с щастлив край. Да се насладим на истинска любов и продължаване и увеличаване на фамилията. Надявам се всичките преживявания да са поучили и изградили характерите на Сейран и Ферит към по добро. Очаквам да преживявам щасливи моменти със семейството на преуспели в бизнеса и любовта хора.
Пистолетите, любовниците и интригите от близките да останат в миналото.
Мечти, мечти, но знае ли човек, надеждата умира последна.

# 154
  • Яко в Матрицата...
Втори развод и трета сватба ще са най-нелогичното нещо, което могат да ни предложат. За какво бяха тия терзания от 62 епизод насам, ако пак ще ги разделят...

# 155
Във втори сезон главната двойка беше разделена 14 серии, почти половината време. Къде се е видяло такова нещо? Остава да напишат нови 14, понеже рибата не си е намерила нов проект /кой ли ще я вземе, пак при нас ще остане Smirk / Не дай Боже, да се яви още някоя старлетка като анакондата, с амбиции за пробив. Отидоха и там някоя и друга серия хахаха
Много простотии изтърпя този фандом, длъжници са им от продукцията. Друг въпрос е, дали имат намерение да се реваншират.

# 156

В крайна сметка , разбра ли се кои актьори са подписали за трети сезон ?

# 157
И на мен не ми се вярва да рискуват с раздяла на СейФер. Трябва да са наясно, че няма кой да им гледа глупостите с Пипилотка и Тарък,  освен, ако не искат да паднат рейтингите под 1. Не мисля, че са толкова луди, но знае ли човек!!!

# 158
  • София
Само за Афра и Мерт се знае със сигурност, че са подписали, не съм чела за други. Тя Бирсен е заета да пише за Буче, когато става въпрос за нашия сериал. Дано Таро остане, мисля, че ще е интересно най-после да се напише един интересен образ и да си се занимават с Ферит с фирмата.

Надявам се, че нещата, които се пишат в Х са силно преувеличени.

Всеки има право на мнение, просто помолих спойлерите да са в скрит текст. Иначе теотии хиляди.

Моята теория е, че ако има раздяла ще е накрая на последната серия за сезона и ще ги съберат в първата от трети сезон.

# 159
Наги е на обяд с майка си и баба си Heart

# 160
Дали ще има фраг днес?

# 161
Втори развод и трета сватба ще са най-нелогичното нещо, което могат да ни предложат. За какво бяха тия терзания от 62 епизод насам, ако пак ще ги разделят...

Най-важното е броят на сватбите да е по-голям от този на разводите...Дотук е 2 на 1. До втори развод не посмяха да стигнат, но ако пак пробват, ще трябва трета сватба за компенсация, макар вече да не останаха много, които да искат булката и от кого да я искат.

# 162
https://www.instagram.com/reel/C5n1YHON44X/?igsh=MTA2N3VuZHh2OG5pZg==

Ако Ферит е направил такава кукла,съм готова да му простя...
Страхотно клипче, разнежих се - не знам за кой път го гледам, благодаря!
Мъничето така им подхожда, че са съвършеното семейство! Two Hearts

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 16:14 от teya123

# 163
# 164
Тези двамата , са причината да гледам все още !

Общи условия

Активация на акаунт