Отговори
# 165
Дали ще има фрамаг ?

# 166
Момичета,един по-оптимистичен спойлер от мен.
Скрит текст:
Тарък ще се обади на Сейран и ще поиска да се срещнат в кафе,както му е обещала.Тя ще отиде,но той ще наеме журналисти да ги снимат и снимките им ще бъдат разпространени навсякъде.Ферит ще ги види и ще вдигне огромен скандал на Сейран пред Суна.Суна няма да издържи и ще му каже за болестта и защо Сейран се е срещнала с Тарък.Ферит ще бъде в шок и ще припадне.Гюлгюн ще позвъни на Мезиде и ще и каже,че е готова да и помогне да похити Хаттуч,но на срещата ще застреля Мезиде и ще отиде в затвора.Халис ще бъде потресен от разкаянието по отношение на сина си ,а също и на Фуат  ще се парализира и ще бъде в инвалидна количка.Зерин ще загуби паметта си,няма да помни нищо и няма да разкаже за Есме.Есме ще поиска развод от Кязъм и Сейран и Ферит ще и помогнат с развода и тя ще живее в ялъто заедно с дъщерите си.Ферит ще поиска да напуснат имението защото смята дядо си виновен за смъртта на баща му и брат му и не иска да остава под един покрив с него.Тарък ще убие Тайяр.Суна ще получи психотерапия от психоложката която лекува Сейран.Ифакат ще попадне в затвора за убийството на сестра си докато е бременна.Ще роди дъщеря за която ще се грижат Сейран и Ферит.

# 167

mimi 65
, този спойлер може би е идея за 3-я сезон, защото толкова да се случи  в една, две серии. Цяла бременност на Ифакат в 2 серии...?

# 168

mimi 65
, този спойлер може би е идея за 3-я сезон, защото толкова да се случи  в една, две серии. Цяла бременност на Ифакат в 2 серии...?
Ами казват,че това ще се случи до края на сезона.Така ще завърши.Може би затова искат удължаване с още една серия,щото загубиха една да "избелват" Общата.Възможно е да направят и някакво прескачане във времето.Но това е само спойлер.Аз,по-принцип не им вярвам,но на фона на другите глупости,които се пишат като спойлери,този звучи по логично.Ще видим.

# 169
Добро утро, дами. Да имате успешен и усмихнат ден ви пожелавам. Да видим днес дали ще ни хареса фрага ,ако пуснат

# 170
Здравейте момичета!
Липсват ми спойлери около Хаттуч. Вече не я искам в сериала, не я искам повече, отколкото не искам Пелин или Халис, дори. Откакто се разкри жестокото й деяние, а особено от липсата на каквото и да е, дори минимално разкаяние от нейна страна, нито може да ме трогне с нещо, нито да ме впечатли. Нито мога да й се зарадвам, нито да ме разплаче... Мезиде е чудовище създадено от ръцете на Хаттуч и направи на попара цялото семейство.
Но, великата госпожа ходи на спа с Гюлгюн и наконтена мери имението, което си изпроси. Намразих я (извинявам се за директният израз). Надявам се след смъртта на Орхан да бъде посочена с пръст, стига вече аванти.
Ако има някаква разплата за грехове в края на този сезон, искам да видя първо нейната.

# 171
Привет , момичета !
 Вторник - ден за фраг ! Дано е поне малко оптимистичен !

Сейран в атака ! Добра  ученичка се оказа. Винаги се сещам , за подръпването на поличката от  Мерт ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
  • Яко в Матрицата...
Джули, никой не се вълнува от Хатуч, а и актриста не пуска спойлери, за да се говори за нея. Тя няма нужда от това. Иначе съм съгласна. Тази змия трябва да си получи заслуженото. Само дано не стане като с Пелин, която е ясно, че няма да плати за нищо. Ще си замине все едно нищо не се е случило...

# 173
  • София
Всички спойлери са само около един герой, леле какви са тези мениджъри, какво е това чудо

Скрит текст:
Сега въртят как Ферит ще й сменя превръзката, ще си спомнят доброто старо време. Ами всички ги правят на глупаци около рибата. Сейран един телефон затвори на Халис Ага и онзи на луда я прави 30 серии. Тази излъга всички, че чака наследник и нищо, Бог я наказал. На нея не й пукаше за детето, ама карай.
Аз чакам фраговете, да видя пак ли ще я крият.
Пишат, че финалът на серията ще е хубав и ще го използват за привличане на зрители.
Сутринта уж имало сет при психоложката, чакаме снимки да видим с кой е там Сейран.

# 174
  • Яко в Матрицата...
Ти пък, Мистери Simple Smile Пельо е в центъра на исторята. Къде без нея...

# 175
Рени, в центъра е, но незнайно защо я крият като Саддам, както написа едно момиче в инстаграма на рибата и тя я блокира хахаха.

Скрит текст:
Последно четох, че не си харесала написаните сцени и не искала да ги играе. Сега щели самоубийство да й пишат, белки го хареса. Ако не, остава варианта с валяка Joy Шегичка, варианта да я блъснат с кола. Така или иначе, искала като героиня да излезе, а не като метреса Joy Умирам от смях Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
  • София
Рени, в центъра е, но незнайно защо я крият като Саддам, както написа едно момиче в инстаграма на рибата и тя я блокира хахаха.

Хахаха, на една арабка й блокирали профила и нямала инста за два дни, защото й написала коментар, че Мерт няма да я ...... Сега вече, нямало да вижда профила на Буче, ама много важно Joy

Аз за себе си мога да кажа, че не знам какво направиха толкова последната серия, но не ми пука кога ще има фраг и дали ще има. Нямам интерес просто. Дори не ми стана мъчно за Орхан, а това не са нормални неща. Просто не може цяла серия да се въртиш около нещо безсмислено и да искаш хората да се потопят в историята. На мен не ми се получава. Дори не бих казала, че е виновен само последният епизод, нещо не е както трябва.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 14:38 от MysteryG

# 177
Здравейте, момичета! 🫶
От Емрулах!

Стори от Афито! 👏

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 17:18 от BELL-

# 178
Емрулах много да внимава какво ще ни покажееее , защотооо.......... да няма изненади в петък .

# 179
  • София
Все едно Орхан не е умрял в края на миналата серия, пак огньове, вулкани и мечове...

Общи условия

Активация на акаунт