Отговори
# 615
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Рени, сърдечно благодаря за превода!
Интересен фраг, радвам се, че амбициозната и уверена Сейран се завърна, но да видим каква ще е изненадата тази вечер.

О, снощи по късна доба пак някой се е изказвал доста компетентно все едно е 24/7 между АфРам.
Хубав и успешен ден Ви желая!

# 616
https://www.instagram.com/reel/C6KBNEAL6n_/?igsh=NW11ZXQ0azNlcDAy

https://www.instagram.com/reel/CyHQItCrp6a/?igsh=c21lNm9zaHhuYXFq

Колегите,за добро утро и специално за Сеугри или както се пише.Еххх,що ли и аз нямам такъв колега.
Фрага ми хареса,но продължавам да мисля че тя ще замине.Отново Пипи я няма,но ще бъде в епизода и не се знае какви ще ги върши.
П.п. Така са се увлекли колегите,че 90% го няма в серията...

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 09:35 от Милена Тодорова 756835

# 617
В коментарите се чудят как са успели да спрат 😃
Абе няма шанс да са само колеги, който каквото иска да си приказва !
То изкрите хвърчат якоо ! 😍

# 618
Превода в случай,че искате да го гледате към видеото.
https://www.facebook.com/share/r/FQ8zWEd8vw4mHBLH/

# 619
  • Яко в Матрицата...
Фрагът не е толкова лош, просто трябва по-внимателно да се гледа или поне 2-3 пъти да си го пусне човек. Но наистина не е за финал на сезона. Липсва нещо бомбастично. Крият това бомбастично нещо за серията, предполагам само, но така няма да привлекат зрителите обратно. Иначе явно в една серия ще разплетем много събития, но нужно ли беше толкова да се протака... Не, не беше, но на Шнура му трябват бройка серии.

# 620
  • София
Дано серията да е хубава и без това сезонът беше много зле като цяло. Дали е като за финал ще видим утре. Аз искам просто да ми хареса.

Спойлери, ако не искате да си разваляте удоволствието, не ги четете, от акаунта, който писа за Сейран и Халис са повечето

Скрит текст:
Аз преди няколко дни писах в две изречения какво писа този акаунт, но не му вярвах тогава. Сейран и Халис заедно правят план срещу Тарък. За целта Ферит не трябва да разбира и Сейран моли Пелин за помощ. Рибата звъни на Ферит и лъже за нещо, свързано със Зерин. Когато той отива вижда Сейран да звъни по телефона и Пелин се издава. Така Ферит в крайна сметка също ще се появи в тази сцена с Тарък. Коментират, че ще има паралел на 36-та серия, но Сейран няма да е простреляна, а ще припадне и така ще свърши. Ферит ще я държи и ще плаче един вид...

Това е от инстаграм снощи

Рибата ще гръмне благодарение на Сейран, аз така го разбирам.

Моля, ако някой реши да коментира нещо по спойлерите също да го слага в скрит текст.

От днес чакаме изненади и ПР, че няма за кога вече да се мотаят Simple Smile

# 621
Гледайте каква реклама имах в инстаграм 🤣🤣 дори текста и видеото са същите, ноо за жалост индивидът в нея не е Мерт. 🙄

# 622
Аз и по тв я гледах тази реклама Simple Smile

Мерт може ли толкова непрофесионално да хапе устните на колегата си, докато я целува Grinning

# 623
MysteryG -
Скрит текст:
Нямам нищо против Общата да го изиграе така.Все пак тя е голяма длъжница на Сейран.Ядоса ме това,че Ферит и благодари защото,на практика тя си върна дълга към него.Той и Сейран,/най-вече Сейран,която даде и от кръвта си/,бяха основна причина за нейното оцеляване.Така,че това е най-малкото което може да направи за тях.Важното е да успеят поне малко да я "избелят" , да се хваща с друг сериал и да не и гледаме събраните вежди в нашия.То от тая единствена физиономия бръчки по челото и се получиха.

# 624
  • София
В 3 часа тази сутрин все още са снимали в имението и в момента продължават да снимат там. Лютфие гледа Нагиш през това време Simple Smile

# 625
Горката Нагиш.И тя няма мира от тоя сериал.Така и не я направиха "подарък" на Сейран от Ферит,че да не се налага да я гледа този или онзи,а да си е с "мама".Сигурно щото Онур трябва и на нея хонорар да плаща.Аз предпочитам да плаща на нея отколкото на Бучето.

# 626
  • Ямбол
Ето едно прекрасно видео на сътворената магия от нашите Сейфери ❤️❤️❤️
https://www.instagram.com/reel/C6_18okIRVS/?igsh=MXdoYTlnZzNidnpoeg==

# 627

Ще разтягат като сакъз проблема с болестта, белли Head Band

Heart

# 628
За мен е неразбираемо, при целия хейт, дето се излива срещу рибата, как може да започнат озета с нейното име.

Лелята каква усмивка извади. Накипрена, от какво ли е толкова доволна.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт