Отговори
# 630
  • София
Ами пишат си я, харесват си я. Бирсен четохте ли снощи, цял ден днес се яде с феновете

Странно резюме, ако не обръщаме внимание на другото. Какво е подготвил Халис Ага. Според доста фенове в Х Орхан е жив, но не виждам как е възможно....

# 631
Има ли резюме на 73 еп? Не намирам никъде и не мога да разбера защо са така развълнувани в Х, от някаква изненада на Халис?

# 632
  • Яко в Матрицата...
Резюме на финалния епизод за сезон 2

Заявлението на Пелин, че знае за болестта, изненадва Сейран (и нас изненада, ама миналата седмица и още се чудим откъде знае), това развитие води до сътрудничество между двете (жИстоко, Сейран ще си сътрудничи с най-големия си враг). Ферит е решен да стане по-силен, за да защити близките си, и тръгнал вече по този труден път, получава съвети от най-големия си поддръжник - Конт Зия, който пък превръща Ферит в напълно различен човек. Сейран не харесва тази промяна в поведението и състоянието на скъпия си съпруг и решава да информира Халис Ага за това. Този ход обаче изправя Конт Зия и Халис Ага лице в лице. Халис Ага осъзнава, че е време да се сложи край на тази поредица от лоши събития, и за да накаже онези, които причиниха болка на семейство Корхан, прилага в действие толкова голям план, колкото никой не би могъл да предположи. Докато истинската изненада, която Халис Ага пази за края, оставя всички в шок, Сейран е на тънката граница между живота и смъртта.

# 633
Кака ни Кристина Браун от туитър (приятелката на Емрулах) пусна намек за изненадата: https://x.com/CDavrisheva/status/1798704216569270615?t=sWC9RCNjW … 6HKUxOcwnV0g&s=19
Нещо ще дава явно Халис на някого - я на Ферит, я на Сейран...😃

Най-вече ме интересува какво искаше да каже вчера Емрулах със HALİSinasyon. Да не се окаже нещо сън в крайна сметка?😂

По едно време почнах да си мисля дали Орхан не е жив, защото никой от сериала не публикува сбогуване с Емре. 😅😂 (може би вратичка да се върне? 🤣)

# 634
  • София
Рени HeartJoy
Точно затова са и теориите в Х за Орхан, освен онези две торти, нищо друго. А и това с халюцинациите също ми намеква да нещо такова...
Кристина напоследък нищо не познава, но знам ли.

# 635
Скрит текст:
В коментарите под поста на тази Кристина, пишат, че може би Халис и Хатуч ще отстъпват местата си на Сейфер, съдят по снимката на Хатуч

# 636
На всяка манджа мерудия ми е на мен тази Кристина 😀, нито я следвам, нито я чета обикновено, но ми попадна днес в полезрението, че се опитва някакви уж спойлери да пуска.
Забелязахте ли в снимките, че Есме и тя е на вечерята у Корхан. Значи, че е при Таяяр за кратко. 😂

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 17:27 от bellie_ellie

# 637
Аз не разбрах,днес ще има ли някаква изненада или не ?Smile

# 638
  • София
Това писа Емрулах вчера

# 639
  • Яко в Матрицата...
Ами пишат си я, харесват си я. Бирсен четохте ли снощи, цял ден днес се яде с феновете
Скрит текст:

Четохме я, ама е много ниска топка, за да я коментираме Wink Съдбата си знае работата. Който се е заяждал с АфРам, рано или късно си е получавал заслуженото. Дори днес видяхме какво се случи на клюкаря Арто, който се изказа на няколко пъти злобно и пренебрежително за Мерт. Ще дойде ред и на ББК ака рибата ака хамси ака Animal Fish Wink

# 640
Рени, благодаря ти за резюмето! 🍀
Ново от сокчетата с Рамо! 💚👑🤍🧿🫶

https://x.com/dimesclub_tr/status/1798730481980330232?s=46&t=C9m … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 18:28 от BELL-

# 641
  • Яко в Матрицата...
Добре, че са сокчетата, че да видим нещо ново от Рамо Heart Eyes JoyJoyJoy

# 642
Пак да го пусна и аз за любов и късмет

# 643
Феновете правят Бирсо дива и щастлива, не може да си сдържа нервите вече Smirk
Щели били да коленичат пред скапаната риба Grinning Алооо, ела на себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
От много глава не боли, нали

https://x.com/i/status/1798735856154378644

Общи условия

Активация на акаунт