Отговори
# 645
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿🧿🧿

# 646
# 647
"Убаво", че не се ровя като вас, че тази Бирсен много пристрастна го раздава...те феновете ще я оправят.
Май ще излезе нещо от Конт ЗМия, не е много читав, щом иска да превърне Феро в някой друг, ама Деде за последно ще си оцапа ръцете вместо Ферит.

# 648
Аз лично не съм наясно все още този Конт Зия какъв е, защото не съм гледала сериалът, от който дойде. Мафиот ли е някакъв? С какво се занимава и подобни?

# 649
Момичета кажете ми за тази Бирсен….какъв й е случая…..Разгледах й профила в инстаграм.Виждам,че е качила много от известните турски актьори,но никъде Афра🤷♀….и Мерт само на една снимка,но с ББК.Явно харесва и другия Мерт,че и за него пост..
Разбрах също,че е по-скоро скандална журналистка от,която е пострадала и Елчин Сангу.Явно не харесва Афра…

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 19:42 от Melody19

# 650
Аз лично не съм наясно все още този Конт Зия какъв е, защото не съм гледала сериалът, от който дойде. Мафиот ли е някакъв? С какво се занимава и подобни?
Много на кратко - Зия като малко момче остава сирак. От разни улични хлапета е тормозен, но знаейки че има по-малък брат за когото трябва да се грижи, му се налага без време да порасне и  започва да чиракува - да обработва овчи кожи. Работи в една тъмна стая с непоносима миризма. Ядат само картофена яхния. Постепенно забогатява и прибира за свой прислужник сираче, което отглежда. До остаряването си не спира да подпомага децата в сиропиталището.  
     На младини когато най-добрият му приятел се влюбва в прислужницата им / тя и забременява от приятеля му/, родителите му искат да го оженят за друга, дъщерята на дипломат. Така и става благодарение на Зия, който  помага на родителите му, като без знанието на приятеля си заплашва момичето и го води да направи аборт, но тя запазва детето и се омъжва за друг.
   Самият Зия към сегашния момент има много по-млада втора жена, по-млада дори от дъщерите му от първия брак. Има свои хора, които действат като мафиоти. Като цяло в семейството си се държи подобно на Халис и драмата е около внучката на прислужницата и внука на Зия. Живее във вила на Босфора, близо до тази на Корхан. За сватбата на внука си щеше да кани Халис. Гостуваха им Ифакат и Асуман. Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 20:55 от teya123

# 651
От миналото и той (Зия), уж аркадаши с деде, ама нали всичките дърти са врагове на другите дърти- деде и леля. Аз не видях приятел на Халис досега, даже и конта не можа да изкара Орхан от затвора, та нищо чудно да е таен зложелател на Халис.

# 652
От Емрулах!

# 653
От Емрулах

Белл изпревари ме , извинявай
Бирсен е журналистка,тя явно и тя има интереси,близка е с Буче. Явно няма положителни мисли за Афра,за Мерт нямам впечатления,та обича да пише за Буче все едно е кралицата на актиьрксото майсторство.

# 654
Здравейте, момичета. Докато чакаме ракетата и аз се включа с малко Мерт и Афра 🫠❤️

# 655
И още, който може да разчита емоджита! Какво означава този хаштаг?

# 656
Благодаря, Албена…стана ми ясно.
Защо й обръщаме внимание тогава…
Очевидно защитава интереси…Не е професионално.Изградила е има и сега работи за себе си😂😂

# 657
  • София
Обръщат й внимание, защото обикновено информацията й за сериалите и актьорите е вярна.

Не ми харесват емотиконите, но както и да е. Сега в 12 ли ще го пуснат този фраг?

# 658
И още, който може да разчита емоджита! Какво означава този хаштаг?

Утре ще плачем за Сейран, когато припадне на масата и лятото  да се чудим ще оживее ли. /шегувам се/ Simple Smile
Вярвам, че играта на всички до последно ще е на ниво.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 19:58 от teya123

# 659
Благодаря за превода на Рени.
Бирсен  изби рибата 🤣

Актьорската игра е на ниво, дано и сценария стегнат. 🤭🤗

Общи условия

Активация на акаунт