Отговори
# 600
Някой ако може да преведе или ако е разбрал да каже какво се говори във фрага.Моля 🙏

# 601
Сейран билета ли скъса

# 602
  • Яко в Матрицата...

— От сега нататък начело на нашата марка ще бъдем аз и съпругата ми. Аз съм единственият човек, който ще носи фамилията Корхан в бъдещe.
— Сега не изглеждаш като Ферит, когото познавам…
— Изгубих се, Сейран.
— Какво правиш сред тези хора, синко? Ползвай малко логика…
— И да ползвам логика, това няма да изкара баща ми от гроба.
— Ако баща ти те види в това състояние, само ще се разстрои. Единствено ще се разочарова, скъпи…
— О, Всевишни, научи ни да си вземем урок от грешките и ни насочи към верния път.
— Халис Ага, иска да поговори спешно с Вас. Тайно от господин Ферит.
— Ако трябва ще изцапам ръцете си с кръв за последен път, за да попреча на Ферит да се забърка в такива работи …
— Моят баща умря. А какво направи ти? Едно голямо нищо! Бих ли оставил нещата на теб след това?
— Дойде време още веднъж да се покаже силата и властта на Халис Корхан.
— Това ли е планът ти в главата? Да заминеш с Тарък и може би никога повече да не се  върнеш ли?
— Тарък няма да се върне оттам, където отива, како.
— Бъди проклет! Умри!
— Ако нещо се случи с мен, той/тя знае какво да прави. Доверието ми е безгранично.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 00:24 от Reni 🧿

# 603
Reni, благодаря много за превода.🌹
Емоциите при мен са смесени, но да видим ...

# 604
Сега какво, Халис и Сейран поръчаха Тарък ли? 🤣

# 605
Благодаря за превода,Рени!🙏🌺

# 606
  • София
Благодаря за превода, Рени Heart
Всъщност доста интересен фраг. Халис и Сейран, Ифакат и Гюлгюн, дори и Суна е намислила нещо, вероятно с Кая. Горкият Сафет, пак носи цветя.

Интересно разтълкуваха в Х показването на картината. Ферит казва, че се е изгубил и Сейран по този начин му показва кой е.
Ще видим изненадата утре.

# 607
Ех,че ми хареса фрага ама.Аааа,нашата нахакана Сейран се върна бе.Значи можело.Ама само как го накъса това нещо.Не искам да е билета,а подставената диагноза и да му я хвърли в лицето.Много ми хареса и първото изречение от фрага.Явно,че най-сетне ще се появи тази марка "Сейфер"!

# 608
Трети опит, но не ми се вярва да е щастлив.
🤣🤣🤣

# 609
Трети опит, но не ми се вярва да е щастлив.
🤣🤣🤣

Просто този артист е уникален.Ако го видя в друг сериал няма да мога да го възприема като нормален.Винаги ще си го мисля за "сладурския психо"!Чак ми става жал за героя му.

# 610
Рени 🌷
Фрага ми хареса, дано изненадата утре е още по-добра! 🤘

# 611
Струва ми се,че тоя път Сейран ще спаси семейството си.Под семейство имам предвид сем.Сейфер Корхан.След Океш Ферит беше този който го спаси.Сега ще е Сейран.Не зная,но много ми хареса тази Сейран.Не плачещата и отказващата се от живота,молещата се на убиеца на съпруга си.Липсваше ми силната Сейран.

# 612
Дали Пелин не насочи Сейран към развръзката с резултатите 😜…Ще ме подразни това,защото ще направят Сейран заблудена за сметка на избелване на Пелин..
Което пък означава,че може и да се появи и в 3 сезон….Дано си намери друг проект…
Очаквам също нещо интересно около Халис.Ще спасява Ферит..
Гюлгюн ще отмъсти за Орхан
Интересен финал на сезона  май ще имаме.Дано!

# 613
Наблюдателни фенове. Кърпичката на Ферит.....

# 614
Рени благодаря за превода !! Харесва ми ще гледам !! 😍

Общи условия

Активация на акаунт