Отговори
# 585

Не са длъжни да се обясняват на такива като вас, защото веднага ще кажат че е ПР, а дори ПР не помага вече след като сценария не става за нищо, ако сценария куца, ако искат Афра и Мерт да кажат на целия свят че са заедно рейтингите няма да станат по-високи
Не са длъжни заради сценария а защото ,ако Мерт е намерил Жената си
няма да се прави ,че не е с нея и да слиза отделно от нея след полет със самолет.
Нямаше да спи сам  и да не прави кекс   с жена си /заради постоянно следене от папараци и фенове/
Доколкото знам  не живеят заедно и той  е ходил в жилището на Афра  2-3 пъти надлежно преследван и отразен от преследвачи

# 586

Вие току-що изчерпахте месечния си лимит! 😂😂😂

# 587
Фрага ще дойде след епизода в петък 😜

# 588

Не са длъжни да се обясняват на такива като вас, защото веднага ще кажат че е ПР, а дори ПР не помага вече след като сценария не става за нищо, ако сценария куца, ако искат Афра и Мерт да кажат на целия свят че са заедно рейтингите няма да станат по-високи
Не са длъжни заради сценария а защото ,ако Мерт е намерил Жената си
няма да се прави ,че не е с нея и да слиза отделно от нея след полет със самолет.
Нямаше да спи сам  и да не прави кекс   с жена си /заради постоянно следене от папараци и фенове/
Доколкото знам  не живеят заедно и той  е ходил в жилището на Афра  2-3 пъти надлежно преследван и отразен от преследвачи

Много интересно Вие в леглото на Мерт ли сте, че да знаете какво прави той

# 589
Почти стана време за барбекюто ....  Simple Smile

# 590
  • Яко в Матрицата...
Айдее, стигнахме и до чаршафите... Да, лимитът за юни е изчерпан.

Добре, че не ми е жизнено важно да съм сигурна Мерт или Афра с кого си лягат. Иначе не знам как щях да живея в такова неведение. Днес той е с Мирай, утре Афра с майка си... Каква връзка какви пет лева?!

# 591

Много интересен въпрос.
Не знаем кой спи в леглото на Мерт,правилно ..........Yum
но не е Афра Cold Sweat,
защото папараци и фенове няма да я оставят да отиде  при  него  или приеме Мерт без да е документирано

# 592
Емрулах писа за 73/1, но не и кога ще го пуснат! Може пък утре да ни изненадат с два фрага! 😂😂😂
Поне пък малко се посмях тук! 🙃🙃🙃
ПРЕДСТОИ ДА ДОЙДЕ казва Емрулах бей

# 593
Много важно заедно ли са или не са….Две година вече само се опитва да я докопа,за да я нацелува..

# 594
А, не отделихте ли много време на онази с букетчето.
Просто я подминавайте, защото тя е много заета с битовизмите на нашата двойка.
Лимита свърши Imp

# 595
Ааа моята приятелка се разписа! Joy
  Госпожа или госпожице Seungri ли какво беше, вие сериозно ли си вярвате, защото ако отговорът е Да, то мисля, да си посъветвам да посетите някой психиатър, защото положението не е добре!

# 596

Вие току-що изчерпахте месечния си лимит! 😂😂😂

А вече и за следващия месец.

# 597

Много интересен въпрос.
Не знаем кой спи в леглото на Мерт,правилно ..........Yum
но не е Афра Cold Sweat,
защото папараци и фенове няма да я оставят да отиде  при  него  или приеме Мерт без да е документирано

Много сте забавна наистина смея се с глас, хайде лека нощ

# 598
# 599
От Емрулах! Утре може да има изненадааааа! 🤪
Ние не знаем, само тя и още две-три знаят! 😂😂😂 Побъркани такива! 😜
Най-добри приятели завинаги!

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 23:28 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт