Отговори
# 570
Мерт прилича на италиански мафиот..... много е хубав!!!

# 571
Сега разбирам ,че Мерт е бил най-добър приятел с МЯ и с двойката 4 години.
На феновете на двойката ,които желаят АфРам да са заедно  може би искрено си вярват ,че е така.
За всички останали това са двама добри колеги и приятели,които прекарват прекалено много време заедно....
Ако Мерт имаше връзка с Афра никога нямаше да позволи някой да се съмнява в това и щеше да го заяви  , а не да заявява,че не е обвързан...
Дори и да са се увлякли  и правили кекс ,романтична  връзка между Афра и Мерт няма със сигурност.
Допускам Афра да се върне при бившия си годеник след края на сериала ...

# 572
На феновете на двойката ,които желаят АфРам да са заедно  може би искрено си вярват ,че е така.
За всички останали това са двама добри колеги и приятели,които прекарват прекалено много време заедно....
Ако Мерт имаше връзка с Афра никога нямаше да позволи някой да се съмнява в това и щеше да го заяви  , а не да заявява,че не е обвързан...
Дори и да са се увлякли  и правили кекс ,романтична  връзка между Афра и Мерт няма със сигурност.
Сякаш сте майка му и много добре знаете какво щеше да направи..

# 573
Еее Seungri.  Питах се къде изчезна, радвам се,че си добре.
Липсваше ми, разведри ме.

Предполагам,че сутринта си пила кафе с АфРам и знаеш всичките им тайни. 
Евала,че ни разясняваш как стоят нещата.

# 574
И да бяха казали че са гаджета и ала бала ,такива антифенове пак нямаше да вярват така че ,все тая дали са го казали пред журанлята,показали в Инстаграм. Не знам откъде сте толкова сигурни всички дето си мислите че нямат връзка. Явно присъствате в живота им. Те си знаят какво им е най- добре за тях. Някви проценти си мислят ,че всичко е цирк,явно са твърде загубени по Мерт, друго не си обяснявам и много не харесвате Афра 🙄

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 22:38 от Албенаа

# 575
Няма да има фраг май..

# 576
  • Яко в Матрицата...
Значиии, и на мен ми липсваше някой да ми казва какво трябва да виждам Joy

Афра и Мерт са големи хора, сами ще си преценят с кого, какво и кога ще правят. Нито са ми в къщата, нито животът ми зависи от това дали имат връзка или не. Да се оправят, няма аз да ги мисля Joy

# 577

Първо Мерт никога не е казвал, че е необвързан и второ нито той нито Афра са длъжни дадават обяснения на клюкари, трето едва ли добри приятели и колеги ще се целуват страстно както на онзи концерт и четвърто като гледам Афра е тръгнала да се връща при онова същество

# 578
“Всички останали” = две - три луди, за всеки форум по една! 🤣🤣🤣

# 579
Ако бяха заедно ,то щеше да е в полза на сериала Yum
 и нямаше да крият личния си живот Cold Sweat
 и нямаше да живеят отделно.Two Hearts
Ако заявят публично ,че имат връзка /отдавна/ще  се извиня в темата Flowers Hibiscus

# 580
Ако бяха заедно ,то щеше да е в полза на сериала Yum
 и нямаше да крият личния си живот Cold Sweat
 и нямаше да живеят отделно.Two Hearts
Ако заявят публично ,че имат връзка /отдавна/ще  се извиня в темата Flowers Hibiscus

Не са длъжни да се обясняват на такива като вас, защото веднага ще кажат че е ПР, а дори ПР не помага вече след като сценария не става за нищо, ако сценария куца, ако искат Афра и Мерт да кажат на целия свят че са заедно рейтингите няма да станат по-високи

# 581
Филмов и дизи меринджей! Добре, че има просветени, че ние невежите тук как сме оцелели до сега без да ги знаем тези неща за ПР! 😂😂😂

# 582

Буче ти ли си?

# 583
Аз мисля, че е на скапаната риба меринджея! 😂😂😂
Много се изнервих вече! Подиграват се с фандома! 🤪

# 584
Нямаме си фраг,но си имаме Seungri.Евала,разведри темата.Всеки има право на мнение,но не е наша работа личният живот на хора,които не познаваме. Да твърдиш нещо със сигурност,то или си от семейството или от най-близкият кръг от приятели.Кое от двете си?Без лоши чувства към Seungri.

Общи условия

Активация на акаунт