Отговори
# 555
Положението е зле... отписали са последната серия,  явно ще чакат 3 сезон. ПР-а е на -10000.  И аз мисля, че е крайно време АфРам, ако са заедно да се покажат, да затворят устните  на всички журналисти и "фенове"

# 556
Аз пък съм ба принципа щастието обича тишината и съм с тях да не се показват и да не говорят !!!  Дано има раздвижване днес с фрамаг и да е добър епизода защото много хора ще се откажат !

# 557
От Емрулах

# 558
  • София
Сега остава онези спойлери да са верни Joy

Скрит текст:
Сейран прави план с Халис Ага....

От сета

Ферит пак ли ще го стрелят, с тази бяла риза....

# 559
Много секси този Рамо!🥰🤤

# 560
# 561
Аз харесвах като двойка Афра и МЯ. Четири години те изглеждаха много щастливи и имат чудесни снимки и интервюта , от които лъха много любов. Това че  в едно видео са събрани някои моменти , не може да ми промени мнението. Но всяко нещо си  има начало и край , независимо от причините.  Очаквах от МЯ да приеме по-нормално раздялата и да продължи напред. Защо и как се е случила ,не ми е интересно и не ме вълнува. Аз съм си фенка на Афра и който и да приеме в живота си , ще я подкрепя. Това си е нейния личен живот. Нали занете , че и с Рамо могат да им сглобят някакво кофти видео.
МЯ стана обект на по-голямо внимание , защото дизито му е успешно. В интерес на истината , той се справя мнооого добре.
Все ми е едно , дали ще си заявят връзката открито  или не. То и без това всички знаят. И за каква тишина на щастието говорим ? То покрай тях шум и мълнии колкото щеш. Просто ми се иска да ги видя ей така ръка за ръка, по улиците , в заведенията , с общи приятели. Тогава бих казала , че не им пука от нищо.
Сега за нашето дизи. Не съм очаквала такова пренебрежително отношение към феновете - да ни оставят без фраг във вторник. А преди го показваха още в понеделник. Да не говорим че липсва напълно ПР. Няма защо да се изненадват в събота сутрин от цифричките. Щом те не уважават феновете си , защо очакват подкрепа от тях ?!
Както и да завърши сезона , не очаквам третия да ме развълнува особено. Изгубих връзката с дизито. Ще го гледам пак заради Афра и Мерт , но я няма тръпката вече.

# 562
# 563
Прекрасните Кая и Суна

# 564
Аз се включвам да кажа, че Рамо е много секси 😍😍😍
Сета днес е в Балат. Снимат Ферит, Аби и Зия.

# 565
Снимките на Рамо с Ерсин приключили! Афито и Рамо сигурно “тайно” са снимали , една снимка не излезе тях! 🤪

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 19:47 от BELL-

# 566
Въпреки всичко, което ни причиниха с този сценарий, се надявам да ни изненадат приятно с финала. Дано вече да пуснат и фрага ...

# 567
Рамооо! 👑

Това сега го прочетох в Х и много ми хареса! 🤍

https://x.com/luvbe22uty/status/1798381484006691168?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 20:01 от BELL-

# 568
# 569

Аз само да напомня за тази снимка и приключвам темата.
Буче си има мъжка версия, която няма място нито до Мирай, още по- малко до Фуркан, ако ще го играе една ако е била моя не може да е била на друг.

Общи условия

Активация на акаунт