Отговори
# 525
Гюнтер е рожденик! Да е жив и здрав! 🍀

# 526
И днес няма да има фраг явно..До сега Емрулах е щял да предупреди ..

# 527
Афито! 👑

# 528
Милите, толкова ми е мъчно, че правят от нищо.... нещо. Само заради Бучето. Играят невероятно, а тя с най-голямото си самочувствие дава интервюта и се мисли за велика, само защото някой... тя или някой друг прави нещо с Шнура. Това момиче не е добре или е толкова комплексирана, че я избива на супер звезда. Не може цял свят да ти се подиграва, а ти да се правиш на супер звезда. Знаем как се дават повечето награди... навсякъде. Афра и Мерт са уникални! Винаги обръщат внимание на феновете като умни и интелигентни хора... без комплекси. Да са живи и здрави и дано продължат напред и нагоре.... Истински ангелчета....

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 21:31 от Zvezdichka77

# 529
Чува ли се нещо за фраг?🥺

# 530
Чува ли се нещо за фраг?🥺
Тихо, много тихо.Явно фрага не е за показване

# 531
Не е взела никаква награда…Просто се е разходила..Позирала е…държи чаша …няма награда….има гадже…
Гледам да не се дразня,но нейния непукизъм е дразнещ
Качила е снимчици в инста и сложила хаштаг ellestyleawards, ама awards йок…

# 532
Не е взела никаква награда…Просто се е разходила..Позирала е…държи чаша …няма награда….има гадже…
Гледам да не се дразня,но нейния непукизъм е дразнещ
Качила е снимчици в инста и сложила хаштаг ellestyleawards, ама awards йок…

Преди няколко седмици беше взела някаква награда, а не сега. Не си спомням каква беше.

# 533
  • София
Емрулах е на концерт, няма кой да направи фрага.

# 534
🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀ подигравка

# 535
Емрулах е на концерт, няма кой да направи фрага.
Това ли им е изненадата? Simple Smile
Три дни още.

# 536
В инстаграм Гюнгер е махнал черната точка и си е върнал физиономията.Така и не разбрах за какво беше това.Стар тв пък са пуснали сцената с целувката на Ферит и Сейран при психоложката ама коментарите....ле,ле.Правят ги "диви и щастливи".Да ви кажа честно ако съм на мястото на Бучето ще си направя пластична операция та да не ме разпознават.

# 537
  • София
На Буче и дреме на шапката. Няма такава нагла и нахална актриса като нея.
Афра и Мерт снимат денонощно, че тя да обикаля насам натам и да се прави на велика.
Поне да бяха казали, че ще има само един фраг в сряда.
И без това всички са разочаровани, това е за капак.
Гюнгер е във ваканция от вчера. Аз си казах и преди мнението - пренаписал е сценария на последната серия. Сигурно работят по него от вчера и бързат. Как да има фраг.

# 538
MysteryG Вярваш ли,че Гюнгер е пренаписал сценария?Дано да е така и тоя път никой да не му се е бъркал.А Бучето може да е всичко друго ,но не и актриса.Тя и "плачеща върба" няма да успее да изиграе.Да вземе малко сеанси при Гюлсерен,че то бива да нямаш срам ама нейното бие рекордите на "Гинес".

# 539
  • София
Миналият сезон сценариите за следващата серия излизаха в сряда. Този не знам как е, но Гюнгер се писа ваканция от вчера. Вероятно просто имам напразни надежди за последната серия.
Ураз писа, че щяло да има барбекю в имението в четвъртък, по повод края на сезона. Явно до тогава ще снимат.
В момента все още снимат там, от където се появи клип на Рамо. Кое време е. В имението също има сет, не знам дали поне там не е свършил.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 00:15 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт