Отговори
# 510
Вчера не знам кой задаваше въпросите на Буче, ама все едно беше един от феновете 🤣

От държането на девойката разбирам, че няма нищо против да продължи в дизито. Дано в трети сезон най-накрая Пельо да се ожени за Феро, че да се успокои Буче. Пожелавам търпение и много сили на Рамо.
Аааа, няма да са му необходими много. Щото мазохистите сред публиката вече не са достатъчни за реализиране  поривите на "Най - пробивната" (между другото, за пръв път чух за такава награда). Smile

# 511
Наплашихме се. Simple Smile Ще е трудно да се намери нов проект за нея - ще иска главна роля, а пък трябва  и да потръгне този проект, че да не се върне. Сложно...

# 512
  • Яко в Матрицата...
Кате, какви ли не награди има. Едно време във фирмата, в която работех, раздаваха парични награди на най-заслужилите (освен бонусите). Хубаво, ама едната година бяха решили да им сложат имена. Един колега го наградиха с Наградата за най-гъвкав служител. Спукаха го от бъзик. Ама човекът си взе паричките 🤣

# 513
Здравейте, момичета. Освен фраг, аз се надявам днес да видим Афра и Мерт, както и останалите от екипа, и на концерта.
Мерт качи стори преди малко. Афра преди няколко дни също пусна стори.

# 514
# 515
Вчера не знам кой задаваше въпросите на Буче, ама все едно беше един от феновете 🤣

От държането на девойката разбирам, че няма нищо против да продължи в дизито. Дано в трети сезон най-накрая Пельо да се ожени за Феро, че да се успокои Буче. Пожелавам търпение и много сили на Рамо.

Да няма да го изтезава Joy Joy Joy хем ще си го врътка както си иска Grinning
Шегата настрана, не вярвам да се оженят.

# 516
  • София
Дано ако нямат сет да отидат. Аз така тълкувам сторито на Рамо. Билети няма от много време, та не е реклама.
Лютфие писа, че ще отидат, ако Афра е свободна.
Честно казано не ми се вярва, но и ПР-а е под нулата за последната серия...

# 517
Тия фенове са опасниииии 😂

# 518
Днес Гюнгер има рожден ден ,да ни е жив и здрав и да ни зарадва през трети сезон. Да не се дава така лесно на Онуровци и Бучета. Нека продължи да изпълва с любов Сейран и Ферит.

# 519
  • София
Според Лютфие, Афра и Мерт ще работят и няма да ходят тази вечер. Тя също имала работа. Ако концертът бил няколко дни по-късно ситуацията щяла да е по-различна.

Тук я питат, но акаунтът й е заключен, не знам вижда ли се
https://x.com/NazSeyfer/status/1797965183509463348

Ще видим довечера кой ще отиде Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 17:33 от MysteryG

# 520
Ялъто на всичките протести и недоволство! 🫶

# 521
  • Яко в Матрицата...
С тази липса на ПР и фрагове, след тези на Шербета, нашите трябва да се молят да не им падне още рейтингът...

# 522
  • София
Вече никой не разбира какво чакат, снимали. Кой знае какво снимат, преснимат и променят. Никой не пише днес ще има ли фраг.
Бяха на 80 хиляди и повече сега 20, ужасен спад.
Миналата година по това време бяха клипове, бели и сини сърца, нон стоп туитове. Днес най-важното, дето обсъждаха беше дали ще ходят на концерт.

# 523
И Кязъм ли напуска сериала?
Прочетох в инстаграм.но не разбрах до край
Бирсен го е пуснала в пост

# 524
Не само лятото ще снима филма , както беше предното лято

Общи условия

Активация на акаунт