Отговори
# 495
Сериала ни пак с награда,този път в Париж. Екипа е поканен на 17юли за да получи "награда Еми" във френската столица

# 496
  • София
Този изтри сторито с поканата за Париж. Номинациите за Еми се обявяват на 17.07.2024, а наградите ще се връчат на 15.09.2024. Не знам каква му беше целта на този с тази публикация.
Скрит текст:
Сега писаха в Х, че Сейран заминава да се лекува, а Ферит ще е тъжен.
Иначе днес пак в Х качиха и изтриха някаква манджа с грозде. Сейран ще моли рибата за помощ да отвлекат вниманието на Ферит, докато тя и Халис Ага се занимават с Тарък. Нещо такова беше.
На нищо не вярвам, но не очаквам и нещо кой знае какво за съжаление...

# 497
Пак ми излезна пародията 🤣
Интересно ще е да се гледа целия спектакъл 😃

https://www.instagram.com/reel/C53py3QtW5M/?igsh=ZDR6azVoaXQ1Nzds

# 498
Новината е фалшива момичета, погледнете в официалния сайт и събитията за годината https://www.iemmys.tv/events/

# 499
Наистина си е изтрил публикацията и почнаха да го нареждат,и той отговори че било от клавиатурата му,всеки правил грешки . Космическа е разликата от 17 юли и 15 септември,така че. И аз ви подведох. Мистери благодаря за пояснението.

# 500
Награди EMMY и в Париж са две неща, които в едно изречение просто няма как да се използват заедно, а пък какво остава за да е истина. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Тоя е голям interaction seeker, а се има за професионалист в сферата си. Не го прави за първи път, запомнила съм го.🤣

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 00:17 от bellie_ellie

# 501
Награди EMMY и в Париж са две неща, които в едно изречение просто няма как да се използват заедно, а пък какво остана и да е истина. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Абсолютно, феновете изтрещяха, но пък е забавно. Здравейте момичета, приятно ми е, удоволствие е да ви чета❤❤❤

# 502
Награди EMMY и в Париж са две неща, които в едно изречение просто няма как да се използват заедно, а пък какво остава за да е истина. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Тоя е голям interaction seeker, а се има за професионалист в сверата си. Не го прави за първи път, запомнила съм го.🤣
Смятай аз заблудената се зарадвах и сега се замислих наистина, че наградите Еми с Париж не се свързват.ама така е ,нека е весело

# 503
  • София
Аз не знам какъв е случаят на този човек, беше се снимал с Мерт преди време. Даже се чудят в Х да не говори за други награди в Париж. Аз също си помислих, че става въпрос за нещо друго като му видях сторитата. Ето ги

То и това за тези 1 милион души нещо не ми звучи коректно.

Едит: сега видях, bellie_ellie се е допълнила, ясно.

# 504
Хубава вечер на всички.Сейран на мен ми е ясно че ще замине,по искам да знам с кого и Ферит ще разбере ли че е болна най-накрая.Това че ще е тъжен и баба го знае,е няма да е много де...Серпил,Пело,ще има утешителки.

# 505
Таро тук много ми прилича на Вълка от “Ну, погоди!” 🤣🤣🤣

# 506
  • София
Нещо не съвсем по темата, но музиката ми припомни 36-ти епизод. Само заради това гледах трелъра на Бриджъртън няколко пъти
https://www.instagram.com/reel/C7wOOMruiJM/?igsh=MWQ2emZjMjhsYThhcA==

Тук в инфото има подробности за изпълнението

# 507
# 508
Добро утро,мацки. Весел вторник да имате. Чакаме фраг днес вече. Да видим ще има ли изненади както се изказаха половината актьори на интервюта .😁🍀

# 509
  • Яко в Матрицата...
Вчера не знам кой задаваше въпросите на Буче, ама все едно беше един от феновете 🤣

От държането на девойката разбирам, че няма нищо против да продължи в дизито. Дано в трети сезон най-накрая Пельо да се ожени за Феро, че да се успокои Буче. Пожелавам търпение и много сили на Рамо.

Общи условия

Активация на акаунт