🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Сцената в болницата,  докато чакаха Ямур да роди също беше интересна.
Оказа се,че Фатма е извикала Айдан. Тя каза на Дахан да я извини, но тя трябва да види бебето.
 Дахан каза, че няма нищо против и нищо не е казал.
Фатма им каза,че това тъкмо ще е повод да поговорят. Айдан и каза,че няма за какво да говорят. И тя обяви на всички,че Айдан е бременна.
Поздравленията бяха доста не на място.
Фатма каза на Айдан,че е на нейна страна.
А после, когато Айдан и Дахан бяха пред прозореца, от където се виждат бебетата, той и каза в каква ситуация си намира и,че е застрашен живота на Енвер и неговия.
Каза, че му трябват два- три дни да оправят нещата.
Но тя беше категорична,че не иска такъв живот за детето си. И тогава му каза,че е взела решение да махне бебето.
Той пак не успя да я задържи.
Този път Дахан много ме ядоса!
Да, не става на сила, но той нито веднъж не и каза, че я обича!
Дори накрая, когато у каза,че не е могла да махне бебето, той не и каза, че я обича, а и благодари  ...
(Напомни ми на Яман ,Мира му казва,че го обича, а той -Тешекюр едерим! Joy)

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 01:07 от NeZ_9

# 271
Топло, топло
Çağatay Ulusoy говори за телевизионния сериал "Gaddar" и "Love" Life! Първи път и последен...

# 272
Ето го!!! Знаех си,че ще бъде на концерта на Мустафа Мерт Коч  

Жаки! Супер си! След малко ще го преведа!

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 00:34 от NeZ_9

# 273
Ако някой ми каже и коя е мацката!

# 274
Ако някой ми каже и коя е мацката!

Жаки, това е жената на този от снимката. Казва се Nurana Bagieva.
Те са приятели.

# 275
Еййй, тамън си я харесах за Чачи....язък!

# 276
Grinning Неее, заета е!
Иначе журналистите започнаха с това,че всички много му харесват косата и прическата и след като е започнал Гадар всички си правят такава.
Питаха го за края на сезона,какво ще каже, каза,че всичко е било много хубаво и са работили с настроение.
Казаха му,че името му постоянно се свързва с някой в интернет и има ли някой в живота му, той отговаря  с "не".
След това се появи на някой баща му и искаше да си прави снимка с него.
После го питаха за Кубра. Той каза, че излиза на 6 ти, и общо взето каза същото,че много добре са работили и е било много приятно.
Питаха го за други дигитални проекти дали има планове, той каза,че сега нищо няма да каже.
После каза,че трябва да тръгва.
И те пак: "Ама никой ли няма в живота ви?"
Той каза,че вече им е казал,че няма никой, и защо постоянно се опитват да го чифтосват.
Grinning
И това беше общо взето.

# 277
Изявление от Чагатай Улусой за Керем Бюрсин и Серенай Саръкая

Нези, благодаря за превода!
Значи в момента явно е в преговори и няма нищо конкретно.
Тея па с тия тъпите въпроси, нямат край. Какво очакват да каже за жена в живота, като че ли ще им каже "да имам"...глупаци

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 01:30 от jackie.

# 278
Всъщност не пропуснаха да го питат дали онази вечер си е говорил със Серенай.
Той каза, да, имаме общ приятел,
всички присъствахме по негова покана.
Питаха го дали се вижда със Серенай от време на време или не.
Той каза, не, приятели,от време на време поздравяваме всеки, когато се натъкнем на него.
Репортера му казва дали не може да спре за малко, а той казва, не, не мога да спра точно сега.
(Ужасно говорят един през друг и много лошо се чува точно той какво казва ).

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 02:08 от NeZ_9

# 279
Аа, значи все пак се поздравяват.
Така и трябва, било каквото било, все пак са големи хора

Ето го и с англ. суб.
Çağatay Ulusoy ~ 31 май 2024 г. ~ Английски субтитри

# 280
Човек една вечер да излезе и целият свят ще се преобърне.
Само хубави новини тук.
Видях видеото веднага след като изгледах серията. Много ми хареса. За серията говоря. Такива трябваше да са всички.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 04:12 от gerryto_2

# 281
Добро утро, момичета! Hug
Каква нощ беше!!!
Първо серията, която много ми хареса!
Гери, права си! Такива трябваше да са всички серии. В тази имаше всичко, което може да се иска- адреналин, хумор, много емоции, чувства, имаше идея! Всички играха страхотно!
За първи път, след някои сцени в началото, се развълнувах истински.
Имаше мното хубави диалози между героите. Ако искате, ще ви разкажа, но  ако искате да им се насладите,когато излезне превода, ще ви разбера.

И после тоя прекрасник Чаатай се появи- усмихнат, общителен! Забавляваше се с приятели на концерта на Мерт! Много ми харесва да го виждам така! Само дано не изчезне пак за дълго!

# 282
Добро утро! Coffee

Момичета и аз съм много доволна от серията.
На пръв прочит както се вика, всичко ми хареса, нищо не ме подразни. Не я усетих кога свърши.
Значи можело и да мислят като пишат сцените, какво дремаха досега. Това е първата серия, която ми хареса цялата. Дори Айдановите и на Оя простотии не ми огорчиха серията. С решението да не маха бебето й простих всички изблици.
Нези, разказвай на воля!

Малко от концерта на Мустафа.
Нашето момче пее на воля, така хубаво се забавлява!
(пуснете си линка)
https://x.com/OnlyCagatayU/status/1796649090073202915

# 283
Изявление от Чагатай Улусой за Керем Бюрсин и Серенай Саръкая

Нези, благодаря за превода!
Значи в момента явно е в преговори и няма нищо конкретно.
Тея па с тия тъпите въпроси, нямат край. Какво очакват да каже за жена в живота, като че ли ще им каже "да имам"...глупаци

Много са ми смешни тези гръмки заглавия!
Чак пък да е направил изявление! Grinning
Каза,че са били на едно място по покана на общ приятел, каза,че с Керем сега се е запознал и изглежда приятен човек. За Серенай вече ви писах. Точните му думи бяха,че не се виждат, но поздравява всеки, когато попадне на него.

За серията :
Айдан ме спечели отново  с решението си да не прави аборт. (кюртаж,звучи както и при нас)  Въпреки, че животът до Дахан не осигурява сигурност за нея и детето и, тя реши да го задържи.  Не знам колко жени биха имали смелостта да отгледат детето си до баща, който всяка секунда е на път да бъде убит.  Тъжно ми беше  и за Дахан, когато и каза, че иска да става баща...
Но той можеше (ако беше твърдо решен) да каже това от самото начало или поне да изглежда щастлив и разбиращ, да отговаря на обажданията и да не я оставя сама.
 Сега Дахан и каза, че е щастлив да бъде баща,  но първоначално беше изненадан от обстоятелствата. После пък беше   притиснат от мисълта, че ще загуби детето, притиснат от семейството и приятелите си (Месут, Енвер).  Ситуацията на Дахан по времето, когато той каза на Айдан да не се отказва от детето им, беше все същата... което означава, че той все още се чувстваше в  опасност, точно както, когато получи новината, че Айдан е бременна.  Не казвам, че Дахан не е искал това дете, но той нямаше ясно решение пред  Айдан. Останах с впечатлението, че не искаше да поеме този риск,  каза и, че му трябва време и, ако оцелее в следващите дни, ще поговорят и ще вземат решение.
Но Айдан през цялото време очакваше той да дойде и да я спре.
 Мисля, че и двамата ще се събудят за реалността, защото се обичат, а любовта побеждава всички препятствия в живота, ако продължи.
Вече имам надежда за по- добър финал.
Сега всеки от тях има мотивацията да се откъсне от тази фирма и от тази работа.
Мюдюр иска дъщеря му отново да го нарича баща, а Дахан знае,че ще става баща, Енвер пък вече е баща!

# 284
Аз също вече имам надежда за добър финал.
Не винаги такива сериали завършват със смърт.
Сещам се за "Черно бяла любов", където завърши с хепиенд.... Ферхат, Аслъ и бебето.
Тук ще са Дахан, Айдан и бебето. Другите да ги правят каквото искат.

Ех, че е усмихнат тук, беее!

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 10:07 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт