🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 823
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Незабравими и любими!
Мира и Яман Heart Eyes

# 31
Здравейте момичета, 
Ама много му харесва Чачко, изглежда щастлив 🙂 а и е в супер форма ✌️

# 32
Две неща ми правят впечатление.
Първото е, че много от излизанията на тези хора и партитата им са в неделя. Явно им е силна вечер.
И второ, как са облечени. Дамите нагласени, токчета, прически гримове. Мъжете кецове, дънки и тениска. Може риза, а сако е вече твърде официално.

# 33
Страхотен е Чачко, Нани!
Радост за очите е! Heart Eyes

На тaзи снимка до него е
Дениз Деде, изпълнителен продуцент на
Yesilgam".

И, за да видите,че не само аз изтривам другите от снимките, вижте това Joy

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 19:19 от NeZ_9

# 34
Нези, ти поне не задраскваш хората. Направо изчезват.

# 35
На мен ми прави впечатление, че Чачо изглежда много по-добре на тия снимки, отколкото в сериала.
От снимане ли, от стилисти ли, от какво ли не знам, но моменти хич не ми харесва в сериала.
Докато извън сериала навсякъде е много готин.

# 36
Нези, ти поне не задраскваш хората. Направо изчезват.
Така е, Гери. И остава само тази прекрасна усмивка!

В тази връзка какво мислите за тези, които поставят логото си върху лицето на Чаатай?
Имах известен спор с италианката(онази, която, разказваше за срещата си с Чачо.
Ако искате, ще ви разкажа.
Wink

# 37
Разказвай, Нези!

# 38
Аз ако поствам снимки е ясно, че не са мои. Даже онзи ден така се развълнувах, че даже не я и кропнах снимката. Но през лицето му ме дразни.
Жаки, ми той като се усмихне и ми е все тая как изглежда. Не че наистина не е по-хубав на живо. Много по-свеж. Във филма е някак състарен. Но ако и тук почне да се усмихва, ще е друго. Грим предполагам

# 39
Става дума за ето тази снимка,

която не знам как стигна до Инстаграм, след като аз си редактирам снимки единствено за личния архив и ги споделям само в нашата група и в групата на Габи.(предполагам, че някоя от тях я е качила или изпратила на някого).
И след няколко дни попадам на тази публикация на въпросната италианка.

Разбира се, веднага в коментар написах, че това съм аз и мога да и обясня всичко в  лично съобщение.
Два дена чаках да приеме поканата ми за ЛС.
Обясних и, че много се радвам на нейната среща с Чаатай, благодаря и, че е споделила чувствата си с нас и обясних, че си правя такива колажи за спомен и за това съм редактирала снимката.

Тя  ме разбра.(уж) Wink
Всъщност, после се замислих и ми се струва, че суетата често надхвърля желанието да се рекламира Чаатай. По принцип никога няма да разбера защо някои фенове продължават да пишат  името си на красивото му лице?
Тогава къде е уважението към него? Започвам да си мисля, че някои фенове просто искат да бъдат известни...
 Обща практика е да се използват снимки, намерени в мрежите.  Всички го правим. Тя също. Това, което намирам за изненадващо от някой, който твърди, че е фен на Чаатай, е, че тя направи това, което никой не се е осмелявал да направи преди, а именно да постави подписа си точно върху лицето му. Има снимки, които са  публикувани във времето, с подпис на тези, които са ги направили, но от уважение към него, те са поставени където и да е на снимката, НО НЕ И НА ЛИЦЕТО!
  Със сигурност не съм единствената, която махна подписа на италианката от лицето на Чаатай, имаше много други, които го изтриха още в първия момент, но съм единствената, която  се е  извинила. Не искам да коментирам отношението й, но начинът, по който драска по лицето на Чаатай, ми напомни за Лейля, която нарисува мустаци на плаката на Айдан.  Това е абсолютно същото отношение.
 Освен това, ако тя има толкова изострено чувство за собственост, защо не е запазила снимките за себе си?  Струва ми се, че тя ги публикува само, за да покаже триумфа си от срещата с него и да накара света да й завижда, а не да достави  радост на други фенове.
Няколко дни  след това, тя публикува снимка на Чаатай, от която е премахнала останалите. Grinning

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 15:23 от NeZ_9

# 40
И аз съм против слагането на такива подписи върху лицето.
Като иска да си я обозначи, има толкова празни места, защо трябва да е върху лицето.

От сторито на Енгин бей

# 41
Вижте тук! Май ще имаме раждане в следващата серия! Wink
От сета:

# 42
Наистина е много странно как сам ползваш чужди снимки, защото досега не си го снимал и виждал на живо и изведнъж твоите вече са единствено твои. И при условие, че ти не ги ползваш за користни цели.
Нещо я е ударила емоцията май.
Даже сега се върнах да и видя профила. Ама то винаги е върху лицето и то на чужди снимки. Тя зали е питала.

Скрит текст:
А това е само за фенките на италианец номер 4

Снимката е копирана и спорната, за да не се види откъде.

# 43
Нези, крайно време е да ражда вече...

Гериии, много мило, аз бих го сложила първи, но като се има предвид, че класацията е италианска, само влизането в топ 10 е постижение, а четвъртото място....победа!

Скрит текст:
Моят Сандокан

# 44
Първи снимки от Кюбра 2

Общи условия

Активация на акаунт