🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ - КЮБРА/KÜBRA И ДЖЕНТЪЛМЕН🧿ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ🧿ТЕМА 13

• 11 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
На мен ми направиха  впечатление размислите и за отмъщението и удовлетворението, което според нея носи то на човек. За разлика от нас, тя (а може би и много други хора) е склонна да го приеме.
Но все пак се надява,че "бавно се правят опити за премахване на престъпленията чрез преоценка на справедливостта".
Разсъжденията и за двойката Айдан-Дахан също ми направиха впечатление.
 Запозна ни  с част от живота си.  С течение на времето, преживявайки много неща,  човек става по-мъдър и вижда нещата различно.
Може би наистина нашите герои трябва да направят някои компромиси в името на детето, което очакват?  

Може би Дахан ще успее да се измъкне от блатото, в което затъна точно с помощта на тази жена и това дете.
Това беше мечтата му, той си го представя, иска го.
„Внимавайте за какво си мечтаете - защото мечтите имат свойството да се сбъдват!“ Wink
И може би това ще е неговото спасение?

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 22:02 от NeZ_9

# 16
Аз също смятам, че ако не се направят компромиси и от двете страни, няма как да продължи тази връзка на Дахан и Айдан..
Колкото до Лейля, смятам че ще бъде убита, не виждам смисъл, нейното продължаване в сериала. Този сигурно ще го заловят с цената на живота на Лейля. Така ми се струва най-добре за сюжета на сериала. Тъй като идеята на сериала е да се търси справедливост и възмездие за тия, които се измъкват от закона по един или друг начин, може и да оставят Дахан жив на финала, въпреки че моето усещане е, че ще бъде убит.

# 17
Толкова много мъка преживяхме, заслужен е  хепи енда, но ще видим.  Най-лошия сценарии е Дахан  да умре. За жалост има всякакви теории. Срешнах мнение,че ще самоубие с прощално писмо.  Втрещена съм, но явно моралния компас и вътрешно усещане на всички е различен. Joy

Благодаря за споделеното мнение. Flowers Sunflower
Всеки пречупва нещата различно, нека да видим какво мисли  сценариста.  Той има последната дума, за да направи послание на сериала  и да ни покаже съдбата на героите.  Вярвам, до последно,че всичко което се случва накрая ще  има завършен смисъл.  Flowers Four Leaf Clover

Питат какво мислим,че ще се случи? Joy
Добре,че  Дахан е измислен герой, зрителите искат да го линчуват и с право. Много кал хвърлиха по-образа на справедливия Дахан.  Дано поне е за добро Confused

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 23:20 от Nina_Richi

# 18
Аз не мисля, че е възможно Дахан да се самоубие. Да се пожертва за някой друг да. Но сам да си отнеме живота и то с писмо -не. Това няма начин. Когато играеха руската ролетка, той не виждаше друг шанс. Не смята своя живот за ценен и поема всякакви рискове, за да защити другите или да отмъсти. Но да намери лесен път за бягство не мисля, че е възможно. Няма да използвам думата грях, защото имам съмнения колко е религиозен вече.
Обаче пак каквото и да виждаме ние в Дахан, никога не е ясно какво мисли сценариста. Освен, че ни мисли за глупави.

Нези, прочетох размислите на Габи. Разбирам ги, но ми е трудно да се съглася. Аз не приемам саморазправата. Той и онзи, дето искаше да убие жена си и си загуби пръстите искаше отмъщение. И бащата на Лейля смяташе, че не прави нищо лошо. Да не говорим, че съм твърдо против смъртната присъда.

# 19
Добро утро! Coffee

Баскетболистчето ни Чачко

Едни страхотни новини от света на спорта!

Българският ансамбъл е Европейски шампион! Художествена гимнастика Будапеща 2024

Стилияна Николова - Европейска шампионка в многобоя - художествена гимнастика Будапеща 2024

И Гришо продължава във втори кръг на Ролан Гарос

# 20
Добро утро!

Явно и нашият човек снощи е отпразнувал тези успехи на рождения ден на приятеля си.

# 21
Добро утро! Coffee
Прекрасни нови снимки на Чачко,в компанията на неговите приятели!
Щастлив и усмихнат!!! Heart

Гери, и аз мисля  като теб. Затова и ви споделих размислите на Габи, защото нейната гледна точка  беше различна от нашата  
Хората възприемат нещата по различен начин, затова и посланията трябва да бъдат много премерени и добре да се прецени ефекта, който те могат да имат върху хората.

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 07:56 от NeZ_9

# 22
Аз пък с доста от размислите на Габи съм съгласна,
но както казвате всички сме различни и различно гледаме на ситуациите.

Как ще завърши не знам, но има хора, които искат, такъв финал
Надявам се, че поредицата Gaddar ще има последно сбогом като това
https://x.com/userpinar_/status/1794973010861949318

# 23
Здравейте!

Понеделник... закуска в приятна компания.
Цялата седмица да ни е изпълнена с хубави и весели компании.

Чачо още от нощес ни е дал старта.

# 24
Мерт също е бил на рожденият ден

# 25
Ново от Нетфликс и Кюбра

Kübra Сезон 2 | Официален трейлър | Нетфликс

Ще останете ли същият човек, когато получите власт?

Дали Гьокхан, който се бори с нови проблеми, както и с властта, която придоби благодарение на новите си съюзници, ще доведе последователите си към спасение или унищожение?

# 26
От сета

Сюмейе

# 27
Ново от Нетфликс и Кюбра

Kübra Сезон 2 | Официален трейлър | Нетфликс

Ще останете ли същият човек, когато получите власт?

Дали Гьокхан, който се бори с нови проблеми, както и с властта, която придоби благодарение на новите си съюзници, ще доведе последователите си към спасение или унищожение?

Гьокхан:Всички тeзи неща.
Казвате, че учен го е направил?

Запалихме искра.
Сега ще заплим огън.

Нека обединим усилията си.
Вижте, милиони са готови да дойдат зад мен .
Ти също,Кюбра
Кюбра и хората.

Мъж:Хора умират, арестувани са, изгонени са от домовете си.

Семави знае какво прави.
Той изпълни заповедите на Аллах.

Гьокхан:Изправи се. Революцията започна.

Мерве:Гьокхан, защо се намесваш?

Гьокхан:Каквото и да правя, първо го правя за Бог, а след това за нас.

Мерве:Вече не си Гьокхан, който познавам!
И кой е истинският, повярвай ми не мога да разбера.

Мъж:Какво правим?

Друг мъж: Пишем история, история

Комисар: Разбира се на това място те ще направят грешка.
Трябва да ми дадеш нещо, за да го хвана.
Вече не става въпрос за  Бог, дъще!
Зад тази работа стоят други неща.

Гьокхан: Ще спечелим!
Хората: Ще спечелим!

Гьокхан: Ще спечелим!

Хората: Ще спечелим!

# 28
Ново от сета на Гаддар
от сторито на Ергюн

# 29

Добре,че е Ergün Gezer! Без него нямаше да видим почти нищо от сета на "Gaddar".

Общи условия

Активация на акаунт