Астрология - 25 тема (преди да попитате - прегледайте 1 пост)

• 32 453
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Всички тези общи прогнози (не говоря за по-сериозните мунданни – такива астролози могат да се изброят на пръстите на едната ми ръка в цялата страна) имат една едничка цел – популяризация и привличане на клиенти. Описват общи тенденции за периода и се разчита основно на ефекта на Форър.

# 706
Хората предпочитат да вярват на това което им се иска, което потвърждава очакванията.  Вероятно за същият този период други могат да се похвалят с късмет и смятат въпросните астролози с общите прогнози за едни от най-добрите.
Де факто отделните транзити са част от голямата картина, а мунданните прогнози имат общ характер. С тях се описват общи тенденции, рамка.

# 707
А какво ще кажете за приемането ни в Шенген по време на ретрограден Меркурий, и най-вече Марс (относно военни конфликти/или такъв тип хора през нашата територия), както и преврата в Сирия по време на ретрограден Марс? Нещо може ли да се каже за съдбата на Сирия?

# 708
Напрежението е силно и при мен, но като гледам по света какво се случва, май навсякъде е напрегнато.
Аз съм с ъглов Марс и буквално тези дни се оказа, че имам сериозен възпалителен процес, който сега ше търся откъде идва.
Догодина като цяло ще е доста интересна година за всички 😀
А с мъжа ти като се събрахте да живеете заедно по време на ретро Марс как точно се отразява? Като временен конфликт и напрежение по време на периода, или за постоянно? Ако е нещо временно, а не се отразява през целия живот на човек, не знам защо така препоръчват да се избягва започването на връзка/съжителство/брак по време на ретроградни фази.

Ами по време на самата ретроградност се стече целия процес по събирането, ние имахме предистория и периода не беше напрегнат, по-скоро разгорещен в по-вълнуващ смисъл.
Имаме хармонично съжителство и се разбираме както може би само две риби могат. Нямаме реално "начална дата" на връзката, знам на кой ден се запознахме, но бяхме приятели първо без задни мисли.

# 709
Аз и моят годеник се събрахме по време на ретрограден Меркурий. И на двамата ни е партньорски сигнификатор. Засега 5 години сме заедно. Open Mouth

# 710
Здравейте!
Писала съм тук и преди.
Става дума за мъжът ми, който се лекува от тежко заболяване в чужбина.
Правих консултация с астролог преди време.
Започнах да чета и да се интересувам,  честно казано всичко ми е трудно за разбиране, да не говорим пък сама да си интерпретирам.
Построих два солара.
Единия където посрещна рождения си ден, другия в родното място, където обикновено го посреща.
Смятате ли , че се променят нещата от местоположението и много ли...
Изобщо вярно ли е това?
Ще прикача двете карти.
И моля, не ме разбирайте, че искам някой да ми ги чете безплатно!
Интересува ме, наистина ли променя нещата и колко.
Ще се радвам,  да ми обясните.
Благодаря предварително! Heart

# 711
Започна шестата Европейска  конференция със свободен достъп.

# 712
Темите, които са обявили, са интересни.
Целодневно ли е? За съжаление нямам време за такива мероприятия.
Споделете после впечатления, ако гледате конференцията.

# 713
Аз гледам. Целодневно е , да. Ето програмата за днес :

# 714
Здравейте!Ако е удобно да задам един въпрос.Сатурн в знак Овен в 7 дом в наталната карта с аспекти на Сатурн
Тригон Луна ( 9 ° 19' , приложим)
Квадрат на Венера ( 2 ° 33' , приложим)
Квадрат на Марс ( 4 ° 44' , разделящ)
Квадрат на Юпитер ( 1 ° 41' , приложим)
Тригон на Плутон ( 6 ° 34' , приложим)
Опозиционен възел ( 3 ° 39' , прилагане) и транзитен Нептун до 2035 г. дава ли индикации за невъзможност за създаване на сериозни партньорски връзки?

# 715
Здравейте!Ако е удобно да задам един въпрос.Сатурн в знак Овен в 7 дом в наталната карта с аспекти на Сатурн
Опозиционен възел ( 3 ° 39' , прилагане) и транзитен Нептун до 2035 г. дава ли индикации за невъзможност за създаване на сериозни партньорски връзки?

Така попитано - да. Разбира се, трябва да се огледа цялата карта. Кое къде е поставено, планети в знаци и аспекти. Трябва да се оцени и управителя на този седми дом - Марс. Има значение дали този Марс прави квадрат от Рак или от козирог при всички случаи и дали кулминира горе или е долу на надира.
Но така попитано - да, може да създаде проблеми в отношенията. Пък ще да става дума за относително млад човек доколкото виждам аспектите на поколенческите планети.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 10:40 от Libraing

# 716
Знаете ли в колко часа днес българско време Меркурий става стационарен ?
Благодаря

# 717
Без карта не може да се отговори. Първо се определя дали картата е дневна или нощна, след това управителите на домовете в какви домове и знаци са разположени, ... и още много други важни подробности.
В това описание доколкото мога да определя, АСЦ е във Везни, който знак има управители Венера, Сатурн, Меркурий в зависимост от картата, или в случая този Сатурн не се явява индикатор за безбрачие, а по-скоро описва собственика на картата, за когото парньорските отношения са важни......

# 718
Някой може ли да сподели как му се е отразила прогресивната Луна в Рак? Имам намерение да направя големи ремонти и се надявам Луната да ги задейства.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт