Лаборатория Русев - ЯМР

• 5 704
  • 12
  •   1
Отговори
  • София
В Студентски град в 5-та поликлиника правят ЯМР в тази лаборатория. Пише, че апаратът е по-широк, а за мен това е важно, защото ще правя изследването на глава и ми е много притеснено. Някой ползвал ли е услугите им, разчитането качествено ли е, след колко време? Дават час за следващите дни, което ме учуди, при положение, че в Иван Рилски записват за след седмици.
Благодаря.

# 1
  • Варна
Правихме ЯМР на глава на дъщеря ми в лаборатории Русев, но във Варна. По моя преценка апаратът е много добър, но разчитането няма кой знае колко общо с него, той само дава резултат, интерпретацията зависи от лекар, който е човек. В нашия случай разчитането не беше на ниво, впоследствие посетих двама неврохирурзи за точна диагноза, и двамата с доста опит и стаж, а тяхното становище беше коренно различно от това, което ми дадоха в лабораторията. Дано съм помогнала.

# 2
  • София
Много благодаря, надявам се апаратурата да е добра.

# 3
  • София
Наистина апаратите им са добри, персоналът е любезен, но дотам.
Разчитането е под всякаква критика - много общо, без наблюдения и описание на конкретни отдели, пропускат важни констатации. Неврологът ми се хвана за главата като чете разчитането и гледа диска.. Това за Студентска поликлиника в София.

# 4
  • вкъщи
Най- добрият апарат в България е в Иван Рилски. Седем такива има в Европа. Най- добрите лекари - също. Правя само там и винаги разчитането е на ниво. При мен е изключително важно наблюдението.

# 5
Здравейте, някой има ли отзиви за апарата в Русев(студентска поликлиника)?

# 6
  • София
Апаратът е добър, но разчитането е под всякаква критика.

# 7
Апаратът е добър, но разчитането е под всякаква критика.

А знаете ли къде правят добър ЯМР с добро разчитане?

# 8
  • Варна
Апаратът щом е добър, не е проблем да си направите там процедурата. После на невролог или неврохирург за разчитане. Аз така направих, даже при двама.

# 9
  • София
Апаратът щом е добър, не е проблем да си направите там процедурата. После на невролог или неврохирург за разчитане. Аз така направих, даже при двама.
Не всички специалисти гледат диска, повечето четат разчитането. За ТЕЛК също само него взимат. Правих на малък таз и са описани само яйчници и матка. Ходих на платен преглед при проф. Петрова (гастро) в Александровска, там нямат устройство и програма за четене на диск. Каза, че би трябвало да е по-подробен разчета, очакваше да има описани неща и по нейната специалност, посъветва ме да си платя ново разчитане. Е за какво дадох 450 лв. +127 за контраст?
Пролетта правих контролен ЯМР на коляно, тъй като имам закъсан рог на менискуса и го следим с ортопеда, ами нищо такова няма описано, а той не се възстановява.
Използвах им услугите само защото са им нови апаратите и са по-широки, и работят до късно вечер.
Някой знае ли къде мога да дам диска за ново разчитане в София и колко струва?

# 10
Лаборатория Русев трябва да си сменят името на лаборатория Резил.  Пълен резил и като организация и като разчитане. В едната ми писаха уголемена простата, а аз простата нямам защото съм жена , а в другата ми променят часовете, защото първо минават тези без направление, а ако остане евентуално някакъв промеждутък, вмъкват с направление, отиваш си на записания час, идва някой без час и направление и минава веднага, след него следващия и така от 8:30 до 14 часа, като питаш ,, моя ред ще дойде ли", отговора е ела утре, ще те пуснем първа. Чакалнята по- студена от хладилник.

# 11
Здравейте,предстои ми изследване ЯМР на главата.Имате ли впечатления за лаборатории Русев -гр.Бургас?Най -вече разчитането на резултата!

# 12
  • Варна
Аз за разчитане не вярвам на лабораториите. Взимам си резултата и ходя на специалист, желателно даже и двама.

Общи условия

Активация на акаунт