Удряне на глава

• 1 372
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте!
 Много ви моля за помощ! Детето падна и си удари главата, докато играеше на пода, за пореден път… на 9м е.
Къде слагате да си играят бебетата, така че да не падат постоянно? Опитва се да се изправя  и се случва и съм много притеснена. Обезопасени са ръбове и др, но и на земята като падне не е ок, има си килим, но не иска да стои само там. Само в леглото да стои освен, когато не си играем не ми се вижда ок? Дайте съвети!

# 1
  • София
Гумирана постелка, тип пъзел, омекотява при падане.

# 2
Оставях я на земята върху гумиран пъзел. Не стоеше на него, търкаляше се като картоф, после лазене, пълзене. Падаше, както всички бебета падат. Научи се да се качва на дивана. Започна да пада и от него. Научих я как да слиза от дивана с краката надолу. Важно е да се научи как да пада, защото ще пада още много време. Няма как да обезопасиш, скоро ще прави първи крачки и ще пада и навън, част от порастването е. Не препоръчвам държане в кошара. Оставях детето да си обикаля почти из целия апартамент, да си отваря чекмеджета с безопасни вещи, да изследва.

В чужди къщи с бебета съм виждала нещо като решетки около гумирания пъзел, но ми е като пандиз за бебета....

# 3
И моето е на 9 месеца и пада постоянно, на ден по не знам колко пъти си удря главата. Не мога да го ограничавам защото пълзи и ходи из цялата къща. Бяхме наредили от гумираните пъзели, но няма как да има навсякъде и ми е голяма занимавка с тях. Нищо не може да се направи, според мен. Забелязвам, че пада повече като ѝ се доспи и гледам да я взема на играем на спалнята или да я сложа в шезлонга когато ѝ наближи часа за лягане.

# 4
Здравейте ,
Моля за помощ.
Имам бебе на 2 месеца и днес го държах в ръцете си и стъпих на криво след което за да избегна падане на двамата заедно го изпуснах на спалнята на матрака .
Придържах му главата и посмишницата с едната ръка е падането беше странично и на меко . Бебето не се разплака и малко след това заспа ! Дали има някакъв проблем ?

# 5
Здравейте ,
Моля за помощ.
Имам бебе на 2 месеца и днес го държах в ръцете си и стъпих на криво след което за да избегна падане на двамата заедно го изпуснах на спалнята на матрака .
Придържах му главата и посмишницата с едната ръка е падането беше странично и на меко . Бебето не се разплака и малко след това заспа ! Дали има някакъв проблем ?
И какъв проблем трябва да има не разбрах ? То не паднало никъде до колкото разбрах. Не се ударило .

Общи условия

Активация на акаунт