Аз съм детето от миналия пост. (мога да го тагна

Мравучкания вече много по-малко получавам, главното ми притеснение са странните нервни болки. И от другата страна ми де случва да имам понякога, но най-силни са от дясно - вече седмица. Не са постоянни. От гръбначния стълб, надолу по ръката до лакътя; от кръста надолу по външната част на крака, главно до коляното, понякога и по-надолу. Когато се обостри,сякаш нервите ми там пламват, сякаш за възпалени. Имам сериозна хипохондрия обаче, и страхът това да е нешо от мозъка (не дай си Боже, някакъв тумор) доста силно ме изтезава.
Запазихме за ЯМР на главен мозък час от супердок - платен преглед за петък сутрин преди училище (първоначално беше за вторник, но този план пропадна). Не съм сигурна обаче дали да го оставя, или да изчакам още няколко дни до срещата ми с джп (по несвързан повод - трябва да си направя втора ваксина за ПВ). Мога евентуално да помоля за направление от нея (от невроложката не получих - ако развия моторни абнормалности, тогава). Не знам дали да чакам толкова дълго, но имам и огромен страх от самото ЯМР и, потенциално, откритията!
Ако някой има такова подобно преживяване, ще се радвам да го чуя.