Забременели след инвитро 54

• 46 865
  • 916
  •   1
Отговори
# 135
В първите седмици от бременността все ме втрисаше вечер. Каза ми лекарят да не се притеснявам.

# 136
В първите седмици от бременността все ме втрисаше вечер. Каза ми лекарят да не се притеснявам.

Благодаря

# 137
Здравейте, вече втори път ми се случва вечер да се събуждам всякаш имам температура. Треса се от студ, но след като се облека и завия добре, нещата се оправят. Дали е нормално?

А имаш ли температура, мериш ли я? Изпотяване има ли?

# 138
Здравейте, вече втори път ми се случва вечер да се събуждам всякаш имам температура. Треса се от студ, но след като се облека и завия добре, нещата се оправят. Дали е нормално?

А имаш ли температура, мериш ли я? Изпотяване има ли?

Не, нямам. Просто треперя от студ.

# 139
  • София
Абсолютно нормално първите седмици. Ще мине този етап. После пък ще ти е все топло.

# 140
Да, после е по-смешно. Още беше студ навън, а аз се къпя с хладка вода, защото ми пареше по кожата. Мъжът ми беше изумен. За първи път ме виждаше да ползвам вода с подобна температура (почти студена). И все още водата, с коята си вземам душ е доста по-хладка от преди бременността. В края на 5-ти месец съм.

# 141
  • София
Влизам в 8ми месец и когато си пускам душа винаги намалявам градусите след съпруга ми. 😃 Той сега се къпе с по-топла вода от мен. Принципно е обратното - след мен в банята е сауна. Сега и с климатика му е студено. 😄
Горещите вълни са факт.

# 142
Момичета как сте психически или сте били в началото? Нещо тези дни ми идва в повече, много се чувствам напрегната без определена явна причина. Естествено, това че не съм на 100% физически, както и че не сме споделили още новината също ме подтиска. Нямам и много социални контакти през седмицата, защото съм хоум офис.
Малко ми е гузно, защото след толкова години и мъки, сега вместо да се радвам и наслаждавам, имам такива мисли.

# 143
Момичета как сте психически или сте били в началото? Нещо тези дни ми идва в повече, много се чувствам напрегната без определена явна причина. Естествено, това че не съм на 100% физически, както и че не сме споделили още новината също ме подтиска. Нямам и много социални контакти през седмицата, защото съм хоум офис.
Малко ми е гузно, защото след толкова години и мъки, сега вместо да се радвам и наслаждавам, имам такива мисли.
И аз съм така, плача почти всеки ден и за най-малкото нещо се разстройвам. Сънувам кошмари доста често, явно от напрежението. И отделно, че още на никой не сме казали и мен също ме подтиска. И като знам моите приятелки как не криеха и се радваха още от начало и ми става още по мъчно, че аз не мога да споделя това щастие, а мисля само какво лошо може да стане 🥺 днес влезнах в 12 г.с и сутринта пак насълзих очите.

# 144
sunflower_22, прегръдки Hug Аз утре влизам в 12г.с., с теб сме с ден разлика. В понеделник сме на ФМ и след нея мисля вече да споделим на близките ни. Много изолирана се чувствам сега, но прерпочетох да изчакаме, защото имаме горчив опит. И много ясно, като ти се плаче, си плачи. При мен го няма този момент. Като цяло си го изкарвам на мъжа ми, постоянно нещо ме дразни. Rolling Eyes

# 145
sunflower_22, прегръдки Hug Аз утре влизам в 12г.с., с теб сме с ден разлика. В понеделник сме на ФМ и след нея мисля вече да споделим на близките ни. Много изолирана се чувствам сега, но прерпочетох да изчакаме, защото имаме горчив опит. И много ясно, като ти се плаче, си плачи. При мен го няма този момент. Като цяло си го изкарвам на мъжа ми, постоянно нещо ме дразни. Rolling Eyes
И аз съм понеделник на ФМ 🙏 и ние сме с горчив опит 🥹  аз пък учудващо се държа много добре с мъжа ми, чак преди няколко дена ми вика трябва нещо да те ядосам, че си много добра 😀 вярвам, че всичко ще е наред. Проблема при мен, че от няколко дена видимо ми порастна корема, а и преди това имах също малко коремче. И вече нз как да го крия 😬 Прегръдки и от мен  🫶

# 146
Доскоро с по-широки рокли не ми личеше, че съм бременна. Това е вариант, ако не желаете да споделяте. Аз не съм се хвалила, но не съм го и крила от близките ми. Другата седмица влизам в 6-тия и от около 2 седмици вече тези, които не знаеха, вече почнаха да научават новината. И пак, според роклята. Може да не се забелязва коремчето толкова и не се разбира.

# 147
При мен коремче ту има, ту няма. Сега като няма толкова и се филмирам да не би нещо да не е наред. Абе, постоянни тревоги. Иначе като се появи също го крия с по-широки дрехи. За щастие имам такива в гардероба си. В тази връзка и по-скоро за обувките - знам че краката в този период растат. Но това универсално правило ли е, при всички ли е така? Поръчах си едни чехли и се чудя дали да не заменя номера с по-голям.

# 148
При мен коремче ту има, ту няма. Сега като няма толкова и се филмирам да не би нещо да не е наред. Абе, постоянни тревоги. Иначе като се появи също го крия с по-широки дрехи. За щастие имам такива в гардероба си. В тази връзка и по-скоро за обувките - знам че краката в този период растат. Но това универсално правило ли е, при всички ли е така? Поръчах си едни чехли и се чудя дали да не заменя номера с по-голям.

Момичета, а защо го криете нали уж след 12 г.с е вече по безопасно?

# 149
Нямала съм проблем с номерацията с предходната бременност. Носих и ботуши тогава. Не съм купувала нещо по-различно от обичайното. Сега отново си нося сандалите на ток на работа.

Общи условия

Активация на акаунт