Забременели след инвитро 54

• 46 788
  • 916
  •   1
Отговори
# 30
На този етап плацентата вече започва да произвежда прогестерон, така че няма нужда от толкова силни медикаменти. Всичко ще е наред.

# 31
Може ли да ми кажете кога ви спряха фраксипарина/кръворазреждащите? И трябва ли да се направят изследвания за тромбофилия преди това?

# 32
Индивидуално е, консултирайте се с хематолога, който ви следи.

# 33
Може ли да ми кажете кога ви спряха фраксипарина/кръворазреждащите? И трябва ли да се направят изследвания за тромбофилия преди това?
По принцип се спират преди раждането и се продължават поне още месец след него. Консултирайте се с хематолог.

# 34
Здравейте, момичета. При кой се следите ако може мнения? Искам да съм подготвена предварително, защото и избора е трудно решение. Аз си мислех за Дойчиновски във Вита, но не знам дали има опит с инвитро бременности и рискови такива евентуално

# 35
  • София
При д-р Коновалова в Щерев, била е репродуктивен преди да се отдаде изцяло на следене и израждане. Много е внимателна и спокойна.

# 36
Здравейте. В допълнение към горния въпрос ще питам, а след раждането дали фраксипарин/клексан се поставят точно след като си изпълнил "мисията" или на следващия ден? Дали знаета?

Честит празник на детето! Дано скоро всички го празнуваме заедно със нашето дете! Heart

# 37
Моя хематолог др Тончев ми каза, че фраксито се спира 24 часа преди раждане, възтановява се 12 часа след раждане като продължава 7 дни след раждането.

Моя въпрос е относно кафявото течение…. От 3-4 дни съм с кафяво течение през деня ( явно каквото се е събрало от ноща) след отлепване заради което лежах в болница цяла седмица и може ли да ми кажете кога при вас спря напълно това кафяво изтичане? Колко време продължи?

# 38
Благодаря, Белийв! Flowers Four Leaf Clover Nature Sun With Face

# 39
  • София
Здравейте, момичета. При кой се следите ако може мнения? Искам да съм подготвена предварително, защото и избора е трудно решение. Аз си мислех за Дойчиновски във Вита, но не знам дали има опит с инвитро бременности и рискови такива евентуално

Има. При него се следя и ще раждам. Най-добрият лекар за мен. Има и връзка с него, отговаря винаги. Следи си пациентките и помни. Не бих заменила никога. Преглежда и жени с репродуктивни проблеми. Мисля, че в групата са го споделяли това много пъти.
За мен е от малкото останали такива лекари. Такова добро отношение не бях срещала.
Сам ми записа часове за тонове, за предстоящи прегледи при него. Обяснява и за болничен какво предстои. Абе каквото и да кажа е малко.

Believe123 - ще има да си изтича. Ти спазвай постелен режим.

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 10:46 от NadezhdaML

# 40

Има. При него се следя и ще раждам. Най-добрият лекар за мен. Има и връзка с него, отговаря винаги. Следи си пациентките и помни. Не бих заменила никога. Преглежда и жени с репродуктивни проблеми. Мисля, че в групата са го споделяли това много пъти.
За мен е от малкото останали такива лекари. Такова добро отношение не бях срещала.
Сам ми записа часове за тонове, за предстоящи прегледи при него. Обяснява и за болничен какво предстои. Абе каквото и да кажа е малко.

Believe123 - ще има да си изтича. Ти спазвай постелен режим.

Аз имах хистероскопия при него и го познавам лично и още тогава го харесах. И той ми каза че ме чака след няколко месеца при него по друг повод ха ха.

# 41
  • София
Ами според мен няма какво да го мислиш. Доста жени ин витро при него ще раждат или вече са родили. Аз имах два пъти състояние, което изискваше бърза намеса - веднага е реагирал и проследявал.

# 42
Ами според мен няма какво да го мислиш. Доста жени ин витро при него ще раждат или вече са родили. Аз имах два пъти състояние, което изискваше бърза намеса - веднага е реагирал и проследявал.

Благодаря ти. Пък и болницата е хубава. Аз лежах там веднъж. Успешно раждане на теб:heart:

# 43

Има, има. Аз родих при д-р Дойчиновски първото дете, сега пак се следя при него. Бях със скъсена шийка и висок риск за прееклампсия. Този път поне шийката е ок. Много е внимателен и винаги отговаря по Вайбър или връща обаждане по телефона.

# 44
Момичета, по време на кафяво течение имахте ли и сесирек?

Общи условия

Активация на акаунт