Забременели след инвитро 54

• 46 895
  • 916
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте, идвам с въпросче и малко полезна информация 😁
От коя седмица ви включиха Магнерот? От около седмица имам леки болки в корема и кръста, сега съм в 14г.с. Изписаха ми Магнерот 3×1тб. и НоШпа.

Безплатна ФМ за 20-24г.с.
Датите са 26ти и 27ми октомври, аз за съжаление няма да мога да се възползвам. Можете да се запишете на имейла. 🤗

# 766
Тъкмо 13-14г.с. ми назначиха магнезиев диаспорал 300 и допълнително диаспорал 250 и но-шпа при нужда. Понякога съм взимала допълнително 2 от 250. Но при мен въпреки терапията нямаше подобрение. От тогава до края корема ми беше постоянно твърд и като почнаха да се засичат силни контракции не ги усещах.

# 767
От коя седмица ви включиха Магнерот? От около седмица имам леки болки в корема и кръста, сега съм в 14г.с. Изписаха ми Магнерот 3×1тб. и НоШпа.

Безплатна ФМ за 20-24г.с.
Датите са 26ти и 27ми октомври, аз за съжаление няма да мога да се възползвам. Можете да се запишете на имейла. 🤗

Аз до трети месец пиех нош па само, а от 4 бях на магнерот 3х2. Вече в шести не ми действаше и сега съм на коринкер за контракциите и втвърдяването на корема

# 768
От 14-15 г.с съм на магнекардин 3х2 и но шпа 3х2.Имам Бракстън хикс.
Явно са ми били слаби, понеже тази седмица лежах в болница няколко дни на системи магнезий, но шпа и гинипрал.

# 769
От 14-15 г.с съм на магнекардин 3х2 и но шпа 3х2.Имам Бракстън хикс.
Явно са ми били слаби, понеже тази седмица лежах в болница няколко дни на системи магнезий, но шпа и гинипрал.

Да и аз въпреки дозата 3х2 магнерот пак лежах в болницата, затова решиха да видят с друго лекарство как ще са.

# 770
  • София
Кактусче, от 13 седмица ми го назначиха.

# 771
  • София
На мен от 15-та 🙂

# 772
Благодаря ви, момичета 🤗❤️❤️❤️

# 773
И аз от 12 г.с съм на магнерот и но-шпа. Вече съм 24г.с
Благодаря ви, момичета 🤗❤️❤️❤️

# 774
От коя седмица ви включиха Магнерот?
От началото на петия месец 2х1 и но шпа при нужда, а малко по-натам увеличи дозата на 2х2. Едва в началото на петия казах на доктора, че имам болки в корема, но си имах болки от преди това, така че можеше и по-рано да започнем Магнерота.

# 775
  • Варна
От трансфера съм на 2х1 магнерот и 3х1 но шпа. Сега съм 8 г.с.

# 776
Аз бях на Магнерот 3 по 1 след трансфера до към 8 г.с. и до 12 г.с ми го спряха. Тогава репродуктивния ми доктор каза пази го и при болка или спазми,контракции или кървене пии по 1. Към момента съм в 19 г.с. и много рядко пия по едно вечер. Иначе лекарите от ФМ и ЖК към момента не сме обсъждали и не са ми назначавали.

# 777
И аз от 13-14 г.с. ги почнах, но шпа-то е само при нужда и силни болки, АГ хич не иска да го пия... някъде четох, че се отразявал на шийката, но не знам колко е вярно, не съм питала, а аз си го пиех стабилно по едно време преди да ме смъмри.
Имам насрочена фетална за 28.10., иначе щях да се възползвам🩷

# 778
Аз съм в 22 г.с. и все още нямам включен магнезий, като цяло нямам крампи или оплаквания и според АГ няма нужда към този етап. Но шпа съм пила в единични случаи в първите седмици.

# 779
  • София
Магнерот ми го включиха в 22 седмица. Относно НоШпа, аз го приемам от 10та седмица някъде и то в големи дози, поради обилно кървене тогава. Все още не ми е променена дозата. При прегледите не виждат да е повлияло на шийката слава богу 🤗

Общи условия

Активация на акаунт