Шоколад

• 21 077
  • 207
  •   1
Отговори
# 105
Наистина е скъпичък. Tired Спомням си като малка си бях купила Линдт с цели лешници от онези големите, и го криех да си го ям сама 1 седмица. Blush Joy

# 106
милка с цели лешници  coolcoolмммммм

# 107
Милка. Peace
Като гледам резултатит от анкетата, направо ми става мъчно за Нестле, предвид на това колко хиляди пари наливат в реклама ... не, че другите не го правят. Crazy

# 108
Милка. Peace
Като гледам резултатит от анкетата, направо ми става мъчно за Нестле, предвид на това колко хиляди пари наливат в реклама ... не, че другите не го правят. Crazy

Ами на Несле не ми харесват бонбоните - тези с лешници дето са. newsm78 Някакъв много странен вкус имат, бисквитите дето са с бял шоколад и те не ми харесват, те пък имат още по-странен вкус.
Май само детския им шоколад обичам, като Милкинс-а е. Crazy

# 109
От тези в анкетата единствено Линд прилича на истински шоколад.Е,рядко купувам истински шоколад,защото е 2-3 пъти по-скъп от Милка-та.

# 110

Този със салам ли е?С люти чушки знам, че има.
И мацката във филма слагаше чили на шоколада. Никога не съм опитвала. Има ли го по наште ширини?
Иначе пред шоколад винаги предпочитам пържоли. Крайно нееротично.

# 111
# 112
  • София , Монтана
От тези в анкетата единствено Линд прилича на истински шоколад.Е,рядко купувам истински шоколад,защото е 2-3 пъти по-скъп от Милка-та.
Peace

# 113

Този със салам ли е?С люти чушки знам, че има.
И мацката във филма слагаше чили на шоколада. Никога не съм опитвала. Има ли го по наште ширини?
Иначе пред шоколад винаги предпочитам пържоли. Крайно нееротично.

Линд имат един шоколад с люти чушки. Колкото и странно да ми изглеждаше в началото. Вкуса е като на обикновен шоколад, но след това ти люти. Та на мен ми хареса де.  Grinning

# 114
  • София
От изброените Линд е класи над останалите
Peace

# 115
  "Според американски изследвания вкусът на шоколад днес е най-предпочитаният от човечеството. Вторият и третият /съответно ванилията и банана/ са далеч зад него. Млечният шоколад е изобретен от Даниел Петер от Веве Швейцария.
  Родолф Линдт от Берн е измислил метод за допълнително рафиниране с който млечния шоколад омеква и се топи в устата. Той смесил какао на прах с какаово масло, захар и сухо мляко, а когато дал на г-жа Петер да си близне от новата смес, застоялият им семеен живот преживял бурен ренесанс. Изобретателят обаче имал спешна нужда от кеш и продал патента на своя съсед Анри Нестле. Та така. "
    При маите и ацтеките напитката била с титанично горчив от европейска гледна точка вкус, а за капак бухали вътре царевична каша и семки от местните сатанински люти чушки халапеньо. - изключителна собственост на управляващите класи. Останалите - на царевицата.

# 116
Всички видове Милка!

# 117
Детска Милка

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 20:06 от milenkova

# 118
  • Бургас
ION с бадеми! Мммммммм.... newsm03

# 119
  • Велико Търново
Милка с цели лешници Peace

Общи условия