През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 836
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
предималко говорих с гинката от ЖК  каза че трябвало да ходя да ми бият ТАБ (ваксина против тетаност) била задължителна за всички преди да влязат да раждат Shocked чували ли сте подобно нещо

не  newsm78

# 211
  • Пловдив Белащица
...предималко говорих с гинката от ЖК  каза че трябвало да ходя да ми бият ТАБ (ваксина против тетаност) била задължителна за всички преди да влязат да раждат Shocked чували ли сте подобно нещо

Определено го чувам за пръв път сега от теб. Да не би просто да си в този набор, на който тази година бият ваксини? Но от къде на къде на ЖК ще ти го кажат  newsm78

# 212
Честито на мама Светланчо за малкия сладуранчо! А пък на сладкия Деян пожелавам да е все засмян !!!       bouquet

# 213
И аз не съм чувала за ваксината  newsm78 на мен не са ми правили първия път

# 214
Честито малък мъж на svetlan4о, да им е жив и здрав и много радост да им носи.
 На мама бързо възстановяване и скоро да идва да разказва.

# 215
Май ми изтичат водите...  newsm78 Ама  като не знам какво е...

Съвсем малко е, но е като вода. Отивам при лекаря след малко, но като си дойде мъж ми, защото няма на кого да оставя малкия.  Може и да се окаже фалшива тревога  Rolling Eyes

# 216
 bouquetчестито бебонче на Светланчо да и носи само радости  bouquet

предималко говорих с гинката от ЖК  каза че трябвало да ходя да ми бият ТАБ (ваксина против тетаност) била задължителна за всички преди да влязат да раждат Shocked чували ли сте подобно нещо

На мен ми биха ваксина против тетанус точно преди операцията. По принцип тя трае около 10 години, така че ако имаш спомен да са ти я били в този период вероятно няма да ти се наложи.

# 217
Май ми изтичат водите...  newsm78 Ама  като не знам какво е...

Съвсем малко е, но е като вода. Отивам при лекаря след малко, но като си дойде мъж ми, защото няма на кого да оставя малкия.  Може и да се окаже фалшива тревога  Rolling Eyes

Успех! Моите също бяха много малко, прозрачно, точно като вода, без цвят.

# 218
Имаше ли други признаци? Аз нямам такива родилни контракции, имам много слаби менструални болки, но те са от 5 дни насам.

А това изтичане не го усетих, видях само, че бельото ми е мокро.

# 219
Честито на Светланчо! Малкият Деян да расте здраво и добро дете!
Лъчезарна стискам палци всичко да е наред! Hug

# 220
На мен ми биха ваксина против тетанус точно преди операцията. По принцип тя трае около 10 години, така че ако имаш спомен да са ти я били в този период вероятно няма да ти се наложи.
и аз си мислял,че е само за секциото newsm78 но ако може в родилното да ми я сложат по-добре ,гинката от ЖК-то каза ,че като ми я сложат трябжало да ми дадат някакво картонче което да приложа към другите документи,утре ще звънна и на моя док да видя Rolling Eyes

Лъчезарна стискаме всички налични ни ,общо,8 броя палци  Hug Hug Hug

# 221
На мама Светланчо да и е живо и здраво мъжлето и много радост да им носи !!!Лъчезарна , стискам ти палци . Да се похвалиш скоро с прекрасно вързопче.
И аз не съм чула за такава ваксина , едва ли са ми я били без да ми кажат но ще питам.
Да ви се похваля , че антибиотика не ни се размина , просто презастраховка. Продължаваме да вдигаме висока Т.
Пазете се мами и дечица , страшна работа.

# 222
  • София
Здравейте тумбачета  Hug
Първо честито на Муцунка, Фелизидад, Светланчо и Елица. Да са им живи и здрави бебочетата, да ги слушкат а те самите бързо да се възстановят.
Аз да ви се отчета  Mr. Green Днес бях на преглед в Токуда Болница, където за сега съм 90% да раждам, другият вариант който обмислям е Шейново. Ако някой също обмисля варианта Токуда, нека да ми пиши, ще обясня всичко което ми обясниха днес на мен. Потвърдиха че бебо е мъж, в 35 седмица съм а бебето тежи 2000гр, докторката каза, че си отговаря точно на седмиците, но аз се притеснявам дали не е малко малък....вие как мислите. Сега ще потърся тази таблица където беше за седмиците и килограмите. Правиха ми запис на тоновете, никога до сега не ми бяха правили Thinking Гледаха ме и на магарето, нямам разкритие, и според лекарката всичко е наред  Praynig Praynig Praynig Само дето май имам някви гъби и ще трябва да си слагам глобулки няколко дни...но  Tired
На мен също страшно ми се засили течението, ежедневните превръзки си ге нямам за нищо вече #2gunfire hahaha
Ми май е това за сега.........а да, и в Токуда ми изчислиха термин 29ти март, а досегашната ми лекарка казва, че е 31ви....важното е че поне са на едно мнение, че ще е март  Joy
Хайде за сега, гушки на тумбачетата.

# 223
Потвърдиха че бебо е мъж, в 35 седмица съм а бебето тежи 2000гр, докторката каза, че си отговаря точно на седмиците, но аз се притеснявам дали не е малко малък....вие как мислите. Сега ще потърся тази таблица където беше за седмиците и килограмите.

http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html?

# 224
Честит мъж на Светланчо HugФема стискаме палци  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт