През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 861
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Тук съм, как да ме няма!

Мисля, че написах коя съм ..., но може и да съм пропуснала  Joy
хм пропуснали сме прекръстването ти значи Heart Eyes

# 196
Ми не ми се и обяснява защо  Grinning

На мен ми е ужасно тежко, не знам за вас, и то стана това последните 2-3 дни, коремът ми е огромен, имам някакви болки, но нямам родилни контракции. Сигурно ще избутам до понеделник, но нямам сили за абсолютно нищо.

На всичкото отгоре, жената, която идваше да ми помага  с чистенето и гледането на малкия няма да може да идва 2 седмици и ми е доста трудно да си представя как ще се оправя абсолютно сама с двете, точно след раждането

# 197
за тежкото и на мен ми е тужко,сега се чудя как ще се търколя до ДГ за детенце,ходя като меца,чак една приятелка днес ми направи "забележка",леле толкова ли зле изглеждам попитах аз.А какъв съм парен локомотив нощем,малееее докато се обърна от едната на другата страна и  то съмне Joy

# 198
Тук съм, как да ме няма!

Мисля, че написах коя съм ..., но може и да съм пропуснала  Joy
А-а, сега вече ми е ясно Simple Smile

# 199
Боли ме кръстаааааа ...
искам си вече контракциите и всичко да минава!

# 200
Момичета, и аз сега се връщам от пазар...

Нещата при мен са абсолютно същите! Едва ходя, коремът огромен, все си мисля, че терминът ми не е този, който трябва:) Вечер адски болки в костите, а обръщането е мисия невъзможна!(

Надявам се да устискам още поне една седмица, защото нашите пристигат в събота, поне да има някой около мен, че сега през деня съм сама и много ме е бъзе понякога:)

Малката в корема ми се е разбесняла през последните 3 дни, уж казват, че в деветия месец се мърдат по-малко, при мен за сега не е така. Или по-скоро усещам ританията по-силни, защото бебето е по-голямо, може и това да е.

Хайде, спокоен следобед, отивам да спя  Crazy

# 201
  • София
Уиш - стискам палци всичко да мине леко и безболезнено и утре да се похвалиш със прекрасно бебе   bouquet Hug!!!

И на мен вече ми дотежава момичета - уморявам се като качвам стълбите в офиса, нямам толкова енергия както с Додо - тогава хвърчах и подскачах, а сега едвам се влача - от годините ще да е newsm78...

В четвъртък ще ходя при мойта лекарка да видим какво ще се разберем за раждането - шубе, шубе  Embarassed Embarassed!

# 202
Да помрънкам и аз малко,.......... в квартала имаме лек наклон до пощата, леле докато стигна, няколко пъти ми се прииска да седна на земята  Embarassed. Аз нещо съм се вкиснала и се замислям дали да не се извъртя на 180 градуса и да си искам секцио  newsm78 Това сигурно е "предродово мухлясване" . Пожелавам един дълбок сън довечера на  всички   bouquet

# 203
  • Велико Търново
Днес Светланчо е станала горда мама на Деян!Родила е секцио бебето тежи 2.800 и 50 см.Да им е честито!

# 204
  • Пловдив Белащица
Честито на мама Светланчо. Много, много да ги радва малкят Деян - да расте здрав и послушен.

# 205
Честито на Светланчо!
Бързо възстановяване й желая и здраво и силно бебче!

# 206
ЧЕСТИТО на СВЕТЛАНЧО!  Бързо възстановяване! bouquet

Леле Фемааа....и аз не знаех. Вече ще знам. Аз мислех че сигурно си родила вече  Simple Smile

# 207
Здравейте и от мен , момичета !!!

Чувствам се също като вас - танк от най-големите  Grinning
Ама нали остана още малко -все някак ще устискаме !
Честито на мама Светланчо !
Да й е живо и здраво и само да я радва  Hug

# 208
ехе, още едно бебче newsm44
Честито на Светланчо! Да й е жив и здрав Деян! newsm51

# 209
  bouquetчестито бебонче на Светланчо да и носи само радости  bouquet

предималко говорих с гинката от ЖК  каза че трябвало да ходя да ми бият ТАБ (ваксина против тетаност) била задължителна за всички преди да влязат да раждат Shocked чували ли сте подобно нещо

Общи условия

Активация на акаунт