През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 831
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
.... за статистиката терминът и е на 30.03 и бебето ще е момиче  Simple Smile

# 241
Raadinela, късогледството не е предпоставка за секцио. Имам приятелка, която роди нормално с късогледство - 7 на дясното и - 9 на лявото око.

# 242

Мисля, че ходенето се препоръчва най-вече, за да си поддържаш мускулите във форма, особено ако бебето е голямо и ти трябва повече сила:) Не съм чувала, че от ходенето бебето не наддава, според мен зависи и от начина на хранене също.

Браво за голямото бебенце:)

# 243
Face off, аз също съм претиснена много заради тези хапчета...дали е по-добре да се пият и бебчо да почака още малко или да не ги пия и когато тръгне, да си излиза.....а на преглед за о4ите тези дни ще ида задължително.

# 244
Цитат
Сега съм много обърката, винаги съм знаела, че заради висок диоптър/ 6 диоптъра късогледство/ ще раждам секцио, а сега изведнъж може и по нрмален път да излезе бебчо. Минев каза, че всички предпоставки за нормално раждане са налице и той ми го препоръчва, че сам по себе си диоптъра не е причина за секцио, че ми препоръчвал нормално раждане/въпреки финансовият интерес, който има от секциото/......
това са думите и на моя лекар,аз родих Вики нормално имам 5 диоптъра късогледство и не ми се увеличиха от това,утре ще ходя на очен лекар,но се надявам ,че няма да има проблем Heart Eyes

# 245
Бимба, как си като цяло? Твоят термин е един ден след моя:)

# 246

Мисля, че ходенето се препоръчва най-вече, за да си поддържаш мускулите във форма, особено ако бебето е голямо и ти трябва повече сила:) Не съм чувала, че от ходенето бебето не наддава, според мен зависи и от начина на хранене също.

Браво за голямото бебенце:)

Благодаря за думите. Не съм се спряла на едно място, дори малко пиша във форума. Чакам с нетърпение раждането, а има още толкова много време Sad.

# 247
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
И аз все си мислех, че има много време пък то не остана.  Laughing

# 248

Embarassedсъс всеки изминал ден по изморенаVДнес като изпратих малката на градина мислех да се прибера да поразтребя из къщи  и да почивам, да обаче се обадиха едни приятели ,дошли си от Англия и докато се видим то стана следобед после се прибрах само да подготвя вечерята и беж в градината и като се прибрахме вече бях гроги и какво толкова съм правила нищо.Иначе контракциите като цяло ми понамаляха,вчера след прегледа при доки сякаш се поуспокоих,че няма да раждам поне до седмица ,а и съм +15 килограма като цифра не ми се казва ама съм 85 килограма,даже и на моите 1,78 си тежат.При теб как са нещата

# 249
Raadinela, Eguisihora- нас ни карат да раждаме нормално с късогледство, едро бебе и бъгаво сърце, Mango я тикат секцио, макар да не иска....
Днес докторката ми каза, че размерите на бебето не зависели от качените кг, нито от количеството храна, което поема майката, нито дори толкова от гените /щото може да се роди една шушка и пак да стане гигант/...а от други неща. Ама не уточни какви.

Отивам да си лягам, тая вечер мразя всички лекари.

Ради, много ми е гадно,че трябва да ги пиеш тия лекарства  Hug На мен ми каза да спра Магнерича, ама аз прозирам в това нейния скрит умисъл да ми докара внезапно раждане и да стане на нейната /щото съм имала "хубав таз"/ и съм бясна и няма да го спирам засега  Twisted Evil

# 250
Честито на радостните мамчета!!!   bouquet
Да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват  Hug

mishchitzata, аз също сериозно се замислям за раждане в токуда..искаш ли да обменим впечатления? При кой си ходила на преглед там? Аз ходих при д-р Лазарова, в четвъртък пак имам час при нея, за да видим дали бебка още си седи на дупето...и ако да, да се подготвя психически за секцио... Ти по каса ли ходиш на прегледи?

# 251
ЧЕСТИТО НА СВЕТЛАНЧО!!!

Egisihora Мила не мисля че някоя бременна жена може да ходи по толкова много километри-та ти можеш да си родиш на пътя,дето има една дума  newsm78 Пък и не мисля че това ще помогне...не се притеснявай за беб,щом има майки,като моята,която ме е родила нормално 5 килограмова свиня,не мисля че има защо да се притесняваш!!! Hug

Между другото чух много ласкави думи за Токуда-та...

# 252

Embarassedсъс всеки изминал ден по изморенаVДнес като изпратих малката на градина мислех да се прибера да поразтребя из къщи  и да почивам, да обаче се обадиха едни приятели ,дошли си от Англия и докато се видим то стана следобед после се прибрах само да подготвя вечерята и беж в градината и като се прибрахме вече бях гроги и какво толкова съм правила нищо.Иначе контракциите като цяло ми понамаляха,вчера след прегледа при доки сякаш се поуспокоих,че няма да раждам поне до седмица ,а и съм +15 килограма като цифра не ми се казва ама съм 85 килограма,даже и на моите 1,78 си тежат.При теб как са нещата

Абсолютно по същия начин:) Аз съм с почти същите килограми - 82, качила съм 12, но напоследък аз съм си виновна, защото си ям и сладко и хляб и въобще не се лишавам от нищо, а май трябва да съм по-внимателна.
Аз съм на преглед чак другата седмица и нямам търпение да разбера как стоят нещата. Струва ми се далече, но ще чакам..Още не са ми взели дори вагинален секрет.
Та такива работи...
Умората е ад, спя всеки следобед по 2 часа дори по повече! Явно имам нужда...

# 253
здравейте тумбачета -аз съм още 2 в 1 Mr. Green
в предишната темичка бях писала новата дата за секциото-01/03/07 , но не е променена в календара ни newsm78 благодаря ви за милите думи Heart Eyes с marissha ще сме в един и същи ден в Шейново Mr. Green ако бебончетата, разбира се не са се разбрали нещо друго  newsm78
днес бяхме на ЖК-всичко е ок, записът на тоновете също беше супер и в петък отиваме отново за нов запис и изследвания за секцио. не мога да се нарадвам на новите бебончета, които си имаме. да са им живи и здрави на Муцун, Ели, Светланчо, Фрезида Party стискам палци и за лъчезарна днес минах през мадър кеър, уж има намаление 50% , но пак цените са доста соленки.
момичета, в неделя съм канена  на погача Simple Smileна едно беболинче.досега не съм ходила на такова мероприятие newsm78 знаете ли какво се подарява на бебока и мислите ли вие да правите погача за вашите беболинчета? лека нощ от мен и сладки сънища  Crazy

# 254
хич не подбирам какво ям,днес заа обед изядох 3 Shocked фили черен хляб намазани с кисело млеко Shocked,това не ме задоволи и си отрязах парче шунка,после обаче ми стана солено и си хапнах халва,а след това понеже ми стана  "Байгън" сладко реших да хапна и  портокал,резултата-киселини и се мъкнех към градината като парен локомотив newsm78.Аз девет месеца все се съобразявах какво ям контролирах си килограмите уж и пак + 15 ,а сега направо съм му отпуснала края ще взема да кача до другата седмица още две-3 кила и ще се оцъкля съвсем #CrazyВагинален секрет и на мен доки не ми взе ,ама то с просто око се вижда,че имах нужда от антигъбични глобули,а утре освен на очен ще ходя и на онова отвратителното чревно изследване Close

Общи условия

Активация на акаунт