През месеца на виното и любовта очакваме ний наш'те МАРТенски слънца.

• 12 849
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Между другото чух много ласкави думи за Токуда-та...
Ще ми е интересно да споделиш  Flutter

# 256
 Party Party PartyЧестито ни бебче паак!

# 257
Ох, на мен не ми се спи! Само сънувам болници. Утре заминавам във Варна.
И останаха само 2 дни.

Роси, как си -  то и при теб не е останало.

Честито на Мама Светланчо! Hug Hug Hug
Да е жив и здрав малкия Деянчо! Бързо да порасне и да няма колики!

# 258
Честито бебче на мама Светланчо!!! Очакваме ги скоро с малкия Деян с повече подробности  Hug
wish и Фема Стискаме ви палци всичко да мине бързо и леко! Очакваме ви скоро  Simple Smile
Egisihora Добре дошла сред нас и леко добременяване! Измерванията на теглото на бебето по ехограф са нето4ни, а колко трябва да вървиш можеш да определиш само и единствено ти според това как се чувстваш. Всичко ще е наред, не се тормози излишно!  Grinning
mimi4 Ами при мен май наистина не е останало  Rolling Eyes Утре съм на преглед, снощи имах много болезнени контракции с болки ниско долу и всякакви екстри, днес пак съм така, но пък нито тапа, нито води. Ако не изтичам при доки днес следобяд, то утре ще разбера накъде съм с разкритието. Нашият тати снощи искаше да ходим. Страх го е да не закъснеем понеже предния път си отидох на нормална консултация с 4см разкритие и 4ч по-късно бях гушнала бебо. А дори и не предполагах, че ще раждам него ден  Laughing Твоето секцио е за петък, нали? Може и на една дата да ги родим бебченцата.  baby_neutral baby_neutral Ще ти стискам палци много силно  При кой лекар си?
Цунки много за всички и повече усмивки  Laughing

# 259
Роси, стискам палци и на теб.
Ще раждам в Петък при Яков може би си чувала за него.
Бил шеф на Майчин дом.

# 260
Роси, стискам палци и на теб.
Ще раждам в Петък при Яков може би си чувала за него.
Бил шеф на Майчин дом.
Да, аз ходя на консултации там, когато съм в Бг. Имам няколко приятелки раждали при него. Менаджер е, 10-20% притежава от болницата. Много добър избор!!! Сигурна съм, че всичко ще мине чудесно и с нетърпение ще чакам бебешорски новини!  Hug

# 261
  • plovdiv
добро утро момичета
Днес рано се наспах.Да ви се похваля освен,че ще ставам мама тази година ще стана и леля.Вчера говорих със сестрами.Била е на лекар и са и  потвърдили бременността.Много си се кефя.Иначе аз съм добре.Доста ме мъчат краката.Много ми се надуват.И това постоянно дърпане в ляво.Ама так ще е.Ще търпя,то не остана.Лек и спокоен ден от мен.

# 262
  • София
Толкова ми е хубаво да влизам в темичката - с всяко влизане има ново бебче!

Честито на мама Светланчо! Да й е жив и здрав момъка и много да я радва!!!![/color]

Аз нещо тези дни хич не съм във форма - освен че носът ми е ужасно задръстен с всякакви гадости и на моменти ме втриса от вчера нещо не си харесвам и цялостното състояние - нямам капчица, ама капчица енергия (като пребито куче съм особено след като тая нощ Додо будува от 4 до 5:30), гади ми се от време на време (а на мен дори първите месеци никога не ми се е гадело - какво ще е е това чудо  newsm78), нещо не ми е както трябва....

Но пък вчера купих малко прекрасни неща за Деничка-звездичка, та ми се пооправи малко настроението.

Както писах нито с багаж за мен, нито за бебе съм готова, ама багажа за болницата ще си го спретна този уикенд вече, та да не ни свари девойката неподготвени  Laughing.

# 263
Добро утро, коремчета,
пак имах една безсънна нощ. Ама аз вече като че ли си свикнах с тях и вече не ми правят впечатление.
Ей, момичета, нали чухте за фъстъците  Naughty - никакви фъстъци и продукти, в които се съдържат фъстъци !!!
Желая ви хубав ден
Целувки и  Hug

# 264
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро и от мен!!

mimi4 стискам ти палци за петък, то много хубава дата,поне на мен ми харесва.

Аз пък ни контракции имам , нито нищо, аа, само апетит и аз му отпуснах края. Вчера от ЖК-то съм +1 кг, общо до сега + 11, смятам , че си е добре. И понеже като кажа нещо , че го нямам , то ми се случва, сега ще ме почнат контракциите. Нооо, татито вика - преди 01.03 никакво раждане, щото е командировка в чужбина.

ААА, друго да се оплача. Боли ме зъб. И понеже съм с ужасни зъби, станала съм половин зъболекар, та диагнозата ми е , че е нервът. Ама как да ми го извадят, нали ги умъртвяват нервите с арсен, който си и чиста отрова.  Sick Сега ще си го търпя тва чудо. #Cussing out

# 265
Добро утро толумбички !!!
За статистиката ,тук съм .  Влизам за проверка , че работа ме чака. Не съм си оправила багажа за болницата , даже не съм си купила всичко. Нямам подходящи джапанки а пък и никъде не намерих , като питам и ме гладат като извън земно по магазините.
За силите и аз нямам ама малко остана ще изтърпя пък после сигерно ще ми трябват двойни дози . То почти не остана , още малко и ще си гушкам бебончо , баткото няма търпение само пита кога ще вадиме бебето.
Дени не си само ти така със зъбите , от както съм бременна един чака за вадене , понеже не посмях да ходя на рентген и да ми бият упоика. А и по принцип съм с лоши зъби , моля се дечица да вземат зъбките на таткото , че ако са като мене все по зъболекари ще ходят.
Хайде дружина , строй се преброй се !!!! Grinning

# 266

ААА, друго да се оплача. Боли ме зъб. И понеже съм с ужасни зъби, станала съм половин зъболекар, та диагнозата ми е , че е нервът. Ама как да ми го извадят, нали ги умъртвяват нервите с арсен, който си и чиста отрова.  Sick Сега ще си го търпя тва чудо. #Cussing out

Според мен трябва да идеш на зъболекар, за да прецени как да процедира в твоя случай.
На мен ми вадиха нерв като бях бременна с Мила в 7 месец. Без арсен и упойка /само с някаква локална, течна, която ставала за бременни/. Работеше и доста внимателно. То по мен не може да се съди де, щото моя праг на болка е много висок и зъболекарката се оцъкли като видя, че заспивам на стола, докато работи.

# 267
Добро утро и от мен мили тумбачета!
Да са живи и здравички бебетата на Муцун, Ели и СветланчоАз днес съм на крак от 5.30. Нещо не ме свърта

# 268
Защо арсена да е опасен за бебето  newsm78
Дени, то сега бебето поне е малко защитено, после ако почнеш да кърмиш пак си е вредно всичко..знам ли..
А моят баща има досега само 1 пломба в зъбите, или един умъртвен, не съм убедена. А е на 57 години  ooooh!  Моите вече имат пломби всичките.

# 269
Добро утро и от мен Hug
вчера прекалих с разходкта и уж спах добре а още ме болят краката ,ама кой ми е крив като видя слънце и не ме свърта Mr. Green
днес излизам само около нас да купя последните дреболийки и това е  Crossing Arms
чак се радвам ,че ще се разваля времето ,ще мога да си почина няколко дена  Wink да си пера и гладя на спокойствие дребни дрешки Heart Eyes

reminder за ВН среща утре 9.15ч. пред входа на ФК

Общи условия

Активация на акаунт